Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araba aldık diye evde bakım aylığını kestiler! Ne yapabiliriz?

cerbe

O 3 bin TL yi 12 aya bölüp aylık gelire 250 TL olarak yansıtmıyorlar mı yoksa aylık gelire 3 Bin TL olarak mı yansıtıyorlar.

volki_80 araba evet ihtiyaç onu biliyoruz siz paramız yok diye o maaşı alırken var olan paranızla araç almışsınız yani paranız varmış muhtaç değilmişsiniz.bu denklem çok basit.paran var evet ve para ile araç aldın. o zaman maaş neden veriliyor? hemen beddua et saydır sağa sola.....

Sözümün arkasındayım arkadaş, lütfen mantıklı düşünün, sıfır otomobil alacak biri yardıma muhtaçtır denemez!!
Bu sebeple raporla sıfır otomobil alanların aldığı veya alacağı sosyal yardımlar ve evde bakım maaşı KESİLMELİDİR

Bu mesajımı cimere de yazdım!! Devletin malı Deniz....
Diye düşünüp haksız yardım alanlar İvedilikle tespit edilip aldığı sosyal yardımlar derhal fes edilmelidir

araç almadım merak etmeyin.2000 model uno vardı satıp 2004 model opel aldım bir kısmı borca.sizin gibi zihniyeti olanlar yuzunden hakkımız olan indirimi bile kullanamıyoruz.ben kendim için yazmadım zaten diğer imkanı olmayan ve sürekli hastane vs. gidip gelen arkadaşlar için yazdım.benim kardeşlerim götürüyor sağolsun araçlarıyla.ya kardeşi olmayan ne yapsın.dolmuşa binmek istesen adam rampa açtı diye engelliyi dövecek neredeyse.size göre hava hoş tabi.tabi beddua ederim Allah sizede yaşatsın ki o zaman anlarsınız

bu arada bu yazdıklarım bmw,mercedes alıpta maaş alanlar için değil

aylık gelire 3 Bin TL olarak mı yansıtıyorlar.

Her ay 3 bin TL

Devlet düşmanları utanmadan araba alıp üstüne muhtaç parası almayı istiyor

Devlet dostu kardeş o zaman neden vergi indirimiyle falan uğraşıyorsun söyle bakalım karın ağrınız ayrı 😂😂😂😂

paran var evet ve para ile araç aldın. o zaman maaş neden veriliyor?

O zaman sen niye ÖTV indirimli araç alıyorsun bayi bayi gezme git ikinci el al

Devlet demişki ilk başladığında aileler engelli sinin ihtiyaçlarını karşılasın mağdur olmasın ağır engelliler alabilir demiş devlet şu an ağır engelli demek ne demek desem ne cevap verirsiniz bana göre yatalak hiç iş yapamayan derdini anlatamayan kişidir şu anda bu yazıları yazıyorsanız elleriniz çalışıyor akıl sağlığınız yerinde her işinizi yapıyor sunuz bir nevi tam bağımlı olmadığınız için evde bakım maaşını hak etmiyorsunuz demektir yorumlarınız hep araç üzerine Devlet zaten bu hakkı vermiş ister sıfır ister ikinci el alır yok cimere yazı yazdım yok bilmemde burda yazı yazanlar tam bağımlı değil akıl sağlığınız yerinde yatalak değilsiniz hiç biriniz bu parayı hak etmiyorsunuz hadi cimere kendinizi şikayet edin edemezsiniz sadece başkasının aldığı kendinizce haksız olduğu şeye boş boş yorum yazarsınız yatağa bağımlı olupta dedesinden babasına sonra hastaya kalan hisseli tarla olup satsa satamıyor tarla var diye bakım maaşı alamıyor onların durumu ne olacak helal olsun sıfır araç almışsan ne mutlu güle güle kullan boş boş yazanlarada kulak asma volki_80

Son düzenleme:
cerbe ---emekli oldum çalıştım senelerce emekli maaşımı alıyorum , yardım vs asla almadım , yardım maaşı ya da başka adı ne ise!!!!!! şu an aracımızı satıp ötv siz alacağız %96 raporumla sana kalmamış 2. el araç tercihim...

burda parası varken param yok geçinemiyorum diye devletten maaş alıp araç alananlara lafımız BU MANTIKLI MI???????? PARAM YOK EEEEE MAAŞ VER TAMAM EEEEEEEE ARABA ALIYORUM PARAMLA MAAŞIMI KESME....EEEEEEEE.....BU DURUMDA MUHTAÇ TANIMINA UYMUYOR!!!!!!!! ARAÇ ÖTV SİZ ALIP AYAĞINI ARACA DEĞDİRMEMİŞ OLARAK ARABALARA DA KARŞIYIM....BUDUR....

bilgeadam sıfır araç alacak param yok inan. uno vardı onu sattık opel aldık 2004 model borç harç.çünkü böyle zihniyeti olanlar yuzünden hakkımız olan bir indirimi kullansak başka bir hakkımızı alıyorlar.nerede adalet o zaman kaldırsın indirimi devlet.ben ulaşım imkanı olmayan dolmuşçuya,taksiciye boyun büken arkadaşlarım için cevap yazıyorum.tabi anlamazlar kendilerini kurtarmışlar parasal özgürlükleri var burada car car konuşuyorlar
hanifeaydin tabi herkesi senin gibi memur yapıyorlar.ondan sonra işe gidip gelme imkanı oluyor.herşey düzgün biz yapmıyoruz suçluyuz sana göre.kaçtane engelli evinden çıkamıyor haberin varmı senin bencil bencil konuşma

volki_80

ne mantıksız bir adamsın ne densizsin özel sektördeyim ne memuru ???????her işime sınav ve mülakatla gşrdim ingilizcem sayesinde ve azmim sayesinde engelli mobbingine rağmen süründüm çalıştım ...atmayın öyle bol bol havadan...kpss de yüksek aldım lakin fetöcü torpilciler yüzünden elendim...şimdi dengesiz kafadan udurma 2 senedir evden nerdeyse çıkamıyorum evimde her türkü walker atel tekerlekli sandalye koltuk değneği kolluk dizlik tam bacak boy atel yğrüteç , yataktan kalkamadığım zamanlar içinse ayrı aparatlar vs var ....öyle cahil öyle cahilsiniz ki yazık yazık

yazım yanlışları olabilir tek parmakla yazıyorum yine ameliyat oldum .....salak salak yazanlara ...

hanifeaydin aferin sana tebrikler.peki senin gibi mücadele edemeyecek kişilerin olabileceğini düşünemedin bu zekayla.senin gibi engellilere verilmiş bir araç indirimine karşı duruş sergiliyorsun.memur olamadığına da sevindim ne güzel hakkını vermemişler işte aynı bizlerin araç alamadığı gibi.niye kahırlanıyorsun.

Bu sitede didismek yerine bilgi alışverişinde bulunmak herkes için daha faydalı olacaktır,malum sitenin kayda değer ziyaretçisi var

Araç engelli bireyler için bir gereksinim engellileri bırakın bir kenara herkes için bir zorunlu bir ihtiyaç haline geldi. Araç ve bir ev dairenin olması durumunun iyi olduğu belirtisi değildir. Lütfen bu konularda birlik olalım ve şikayette bulunalım. İnsanların haklarını zorla gasp ediyorlar veya vermemek için diretiyorlar.

hanifeaydin

Tabiki senin ne yapıp yapmayacagin bana kalmamış ama burada millete saçma sapan şeyler yazıp kendinle celisince bana cevap hakkı doğdu bu arada o zaman engellilerin araba maaş fln alıp almaması da sana kalmamış

cerbe
ne bol zamanın var Allah mantıklı şeylerle uğraşman hayat enerjini doğru yerlerde harcamayı nasip etsin ...yapılan hırsızlık evet lafımın sonuna arkasındayım param yok diye maaş alan biri araba nasıl alır????? hangi lafım çelişiyor?????? ötv siz araba alacağım evet raporum var evet ötv siz araç alma hakkım var evet , arabayı alacak param var evet , çalışıyorum kendim kazanıyorum evet

Üst Alt