Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aralık'ta 2500 engelli kadrosu alınacak!

450. sırada önlisanstan atanır mıyım

kura ile katilananlar ne olacak bnm sahsen fazla bir umudum yok kura ile girecem

Zorro katılıyorum 90 üstü alıp da zihinsel olanların raporu tekrar incelensin
kesinlikle zihinsel değiller

zaten bunun için biz bir yazı yazdık ve Allah'ın izni ile atanacağı zaman kurum tarafından (zihinsel olup da yüksek puan alanlar için) atanacağı kurum tarafından doktor muayenesi için üst yazı ile belirlediği bir hastaneye gönderilip orada teyit edilecek

zihinsel mi yoksa psikolojik hastamı diye ayırt edilecek

zihinsel değilse ataması yapılmayacak ve suç duyurusu açılacak

ÖSYM'den giden Resmi yazıdır bu dediğim...

Skolyoz23 selam kardeim 20 kasımda ankarada oalcağım gelirsen mutlaka seni tanımak iisterim

Arkadaşlar ben Sınıf Öğretmeniyim. Aralıkta atanacak bu 2500 kontenjanda öğretmenlerde var mı?

2.tercihtede mi düşük tahmininizce?

Ögrenim sıralamandaki başarı durumuna bak, verilen kadro sayısına bak, kendin çıkarım yapabilirsin.

Ben aynı puanı lisans düzeyinde aldım, sıralamada 3300 gibi bir yerdeyim.

Her 2500lük atamada 1100 kadar lisansa kontenjan veriyorlar; bölüm dışı tercih yapmayanlar (öğretmenler, hemşireler, mühendisler vs), belirli şehir tercihlerinin dışına çıkmayanlar, tercih yapmayanlar, ara atamalarda yerleşenler vs sebebiyle EN İYİ İHTİMALDE ikinci merkezi atamada yerleşeceğim (pek ümidim yok). Umarım 3. Atama yapılır, kontenjan artırılır; yoksa işimiz yaş.

Allah kolaylık versin hepimize.

Kura başvurusu olacak mı ? Nereye başvuracağız kura için bilgisi olan bilgi verebilir mi

berr

Bilgim yok.

Kadro dağılımları belli olmadı. Net tarih bile belli değil henüz :) "Aralık'ta yapacağız" demişler, 3 Aralık'ta başlarlar tercihleri almaya. 1-2 hafta içinde öğrenirsiniz.

Ben 87.3 aldım sıralamam 1264 ilk veya 2. Atama da gidebilir miyim bir de seneye 2019 için ne kadar alım olacak kesin Bilgi var mı

O, 2500 kontenjanda ortaöğretim de olacak mı. Eğer olmazsa çok kişi atanır, Olmazsa da onlara büyük bir haksızlık. Bunca aydır bekliyorlar ve pasife aldılar. Bu nasıl bir adalet neler oluyor anlamıyorum

O, 2500 kontenjanda ortaöğretim de olacak mı. Eğer olmazsa çok kişi atanır, Olmazsa da onlara büyük bir haksızlık. Bunca aydır bekliyorlar ve pasife aldılar. Bu nasıl bir adalet neler oluyor anlamıyorum.

aequltas bilgi sahibisiniz sanırım bu konularda. Ben 76 puanla 1. Veya 2.tercih te atanirmiyim ortaöğretim den girdim yoksa umudu kesip bidaki sınavımı düşüneyim .

Aras Zülfikar Turhan atanma durumu tamamen kontenjan ve başarı sıralamanız ile alakalı bir şey ancak tahmini olarak belirtmek gerekirse özellikle ilk tercihte atanma ihtimaliniz çok zor gibi. 2. tercihler belki de 1 sene sonra olacak , aradaki bu süreyi tabi ki de boş geçirmeyip bir sonraki sınava hazırlanmak en doğru karar olur diye düşünüyorum. Yani siz bir sonraki sınava çalışmaya başlayın 2.tercihler olacağı zaman yine tercih hakkınızı kullanırsınız, olursa olur zaten.

Sabotaj Belirtilen 2500 kontenjan içerisinde ortaöğretim de dahil. Pasife alınma durumları yok, merkezi atamada EKPSS puanları ve tercihleri geçerli olacak yani memur olarak tercih verebilecekler. Sizin belirttiğiniz konu işkur bünyesinden işçi alımları ile alakalı. İşçi alımı dahilinde ortaöğretim mezunları için EKPSS şartı aranmayarak kuraya bağlı olunacak.

aequltas Ben branş bazında sıralamada arkeoloji alanından Türkiye 1.si oldum. Ancak tek endişem Arkeolog kadrolarında ki alım sayısı. Genel itibariyle bir alımda alıp bir alımda almıyorlar ve Mart 2018 alımlarında 2 kişi aldılar. O yüzden bu dönem pek bir ümidim yok Acaba diğer atamayı beklemeli miyim yoksa düz memur olarak tercih yapıp kurumlar arası veya kurum içi sınavlarına mı yardırmalıyım karar veremiyorum :(

bayhanmert Şahsi düşüncem; eğer acil olarak çalışmaya ve para kazanmaya ihtiyacın varsa diğer atama beklenmeden düz memurluk tercih edilebilir ancak şu an hali hazırda çalışıyorum ve ortalama 1 sene daha beklemek maddi ve manevi açıdan beni yormaz diyorsan bekleyebilir ve en azından bir ihtimali değerlendirmiş olursun, kadro açılmazsa tekrar düz memurluk tercihi verebilirsin ancak bu konu tamamen şahsi karara bağlı bir şey, başkalarının fikirleri sadece kafa karışıklığı yaratır. Ortalama 1 sene daha beklemenin artı ve eksilerini düşünmen gerekiyor. Hayırlısı olsun.

Günaydın arkadaşlar,ben EKPSS'ye ilk kez girdim Ortaöğretim Fen Bölümü mezunuyum.Puanım 89,06209, Öğrenim Durumu Başarı Sıram 801,Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 59320.Bu verilerle atanma şansım nedir ?

İlk atamada zor gibi 500 600 kişi alıyorlar hizmetli gelebilir ama memurluk için 2. Atamayı beklemelisin.

Puanım fena değil 1. Atama olmaz sa 2. Atama da olur zannedersem.
Gönül isterki, herkes birbiri ile bilgi paylaşımında bulunsun herkes birbirine yardımcı olsun.
Hep yanlış anlaşıldım isterim ki 1. Atama bir an önce olsun geçşin 2. Atama ve 3. Atama yı görsün herkes, puanlar 70 e kadar düşsün!
2016 da sınava girenler bu dayanışma ile en son 3. Atama da 70 ile atandılar.

İlk atama da eğer olursa Aralık ayında yerleşenler de isterim ki 2019 da 2. 3. Atama için mücadele etsin kadro artırımı için!

4 yıllık üniversite mezunu ile ortaöğretim mezunu kişiye aynı soruların sorulması ne derece mantıklı pelinsu.

Alman

Sen yanlış anladın beni Ortaöğretim , Önlisans , Lisans ayrı sorular olacak tabiki!!!

Genel, Zihinsel,İşitme diye birde ayrı ayrı her öğrenim düzeyinin içinde farklı farklı sorular hazırlanıyor sorun burada!!

Öyle ortada bir puandayim 80.973 lisans kamu mezunuyum siralamam 1835 ilk atamada gekmeyecek bu alimlarla ikinci atama da %100 olur mu sizce

eren1997

Torpil yok mu güldürmeyin beni. :D Devleti çoğu yerinde torpil vardır. 2014 ekpssinde gördüm.

yusufyüreklim

Her 2500'lük atamada minimum 1100 kadro veriliyor lisansa.
Aralık'taki atamada ilk 1100 gidecek (hatta branştan atanmak isteyenler - şehir dışı yaz[a]mayanlar filan 4001 yazmayacak, fazlası gidecek).

Sonra sıra senin de içinde bulunduğun 2.atamadaki minimum 1100'lük lisans mezunlarına gelecek.

Branştan atanacağım diye tutturmazsan, eğitim düzeyindeki sıralamanla düz memur (4001) olarak kesin atanırsın 2. atamada.

arkadaşlar 85+ ortaöğretimden memurluk gelir korkmayın derim

aequltas 2500 kişilik kontenjanda öğretmenlerde var mı? Öğretmenlerde düz memurluk için başvuru yapabilir mi?

Eylem yapalım protesto yapalım diyenler hadi bakalım görelim samimiyetinizi 20 Kasımda Aile Ve sosya Politikalar bakanlığı önünde toplanıyoruz. Kimler gelecek bakalım
Private senin azıcık yüreğin varsa bi karşıma çıksana sen !!!

yusufyüreklim bu puanla yerlesemeyecegini düşünmek çok gereksiz olur, branşını bekleyenler, il dışına atanamayacak olanlar var o yüzden mantıklı düşünün lütfen, diğer okuyanları da negatif etkilemeyin...!

20 kasımda kesin toplanılıyor mu? Kim ayarlıyor? Ayrıca artık birbirimizle tartışmayı, birbirimize laf atmayı bırakmanın zamanı gelmedi mi! Koca koca insanlarız. Hepimizin sinirleri yıprandı bu süreçte ama sabırla birbirimize destek olmamız gerekiyor. En azından ben böyle düşünüyorum.

Üst Alt