Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Pickle,
Ben de abizol kullanıyorum yıllardır.Bugüne kadar bu ilaçtan memnun kalmayan bir arkadaş görmedim forumda.
İyi ilaç abilify ve abizol.İlacı kullandıkça,ilerleyen yıllarda daha da iyi hissetmeye başladım ben.Umarım sende de aynı etkiyi yapar
@Tyler D.,
Hastalığı dirençli oluyor bazı hastaların.O gibi durumlarda yetersiz kalıyor olabilir.
Mesela hangi ilacı kullanırsa kullansın belirtileri pek yatışmayan hastalar var.
Bu tip hastalara leponex vb. gibi ilaçlar veriliyor bildiğim kadarıyla.
@Tyler D., 30 mg'ın şekli normal. Ben yine o küçük hapı bekliyordum, kocaman yuvarlak hap çıktı. @Lilith76, doktor neden tanıya anksiyete bozukluğu girmiş olabilir?
@Pickle,
Anksiyete yaklaşmakta olan tehdit ve veya stres unsuruna karşı korku,kaygı ve huzursuzluk gibi duyguların ani ve yoğun yaşandığı psikolojik bozukluktur.
Sana koyulan tanıya anksiyete eklendiyse,hayatında sende yoğun stres yaratan bir durum var gibi düşündüm ben.
Doktorunla neler konuştuysan,neler anlattıysan,o anlattıklarınla ilişkili olarak yazmıştır sanırım.
Doktoruna sordun mu,doktor ne dedi ki anksiyete tanısı ile ilgili.