Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Arkadaşlarımla görüşmüyorum diye İnvega yazıldı?!

Yav bu kartalların işi gücü yok şekerli çay iç diyorlar, sizce ben gözümü çıkarır mıyım cidden 🤨

Ben de kendimi lanetlenmiş gibi hissediyorum.Kimi kaynaklarda Allah'ın şevkatinden sevgisinden bahsediyor ama benim gençliğim çürüdü ve bir şey olumlu anlamda değişmiş değil.Herkesin gözünde un ufak işe yaramaz herifin tekiyim.İsyan ettirme Allah'ım herkese bol kepçe bize dert,sıkıntı tasa.Rahmetli annem derdi herkese miras kalır bize hastalık.

4:30 uyanışları meşhurdur; birileri düğmeye basar, biz ise sadece gözlerimizi açıp gülümseriz. Oyun devam ediyor.

ABD'nin küresel planı diye bir video izleyince kötüleştim.. Bir süredir iyiyim ilaç etkisini gösteriyor galiba

Geceleri farklı bi boyuta geçiyorum sanki orası daha güzel ve eğlenceli

@Tyler D., ben uyku ilacını her gün içiyorum, remisyona girene kadar ne kadar uyusam kardır.

Ne zaman kendimi Tanrıya yakın hissetsem misafir olarak gidiyorum kiliseye ama bu sefer görevlilerle konuşucam. Düşündükçe heyecan basıyor, gören de sanacak İsa geldi :D Aklımdakileri düzgün anlatamama ve kabul görmeme korkusu var ama bakıcaz.

@Tyler D., ben gün daha doğmadan uyanıyorum 7 - 7 buçuk gibi . Rexapin içerken 10'da 11'de kalkardım. İşime geldi.

Üniversite hastanesine gittim (staj yaptığım yerdir aynı zamanda AMA BUNUN BİR FAYDASI YOK)
Ben ferritin(demir) düşüklüğüm için ve beynime iyi gelsin diye (MR sonucundan yola çıkarak -oraya da gelicez) gittim

Tüpleri aldım ekrana bakmaya gidiyorum, sekreterler ismimle seslendiler. HASTA SEN MİSİN
Başka bir hastayı mı hastanede arıyorlar, psikoz ve MR sonucumdan haberdarlar da doktor mu çağırdı yoksa beni sıradaki hasta mı sanıyorlar (ismim yanmadı)
+Nasıl hasta? (gayet ciddi bir şekile)
-Sen mi kan vereceksin?
+Evet
-Kaç yaşındasın?
+21
-(Başparmak havada ve başını çevirir)

Ne biçim sekreterler var xd
(Böyle diyip aynı hatayı yapacak olmam peki)

Son düzenleme:
@Pickle Atipik Psikoz isen evrak işleri ile ilgilenirsin ya da temizlik bence Hastalarla ilgilenmezsin genelde geri planda çalışıyor ruhsal engelliler. Ben de atanıp öğretmen olamam gibi

@NewDay, bu sitede doktor yoktur bence varsa da hasta birisi ile birlikte olmaz. TİP eğitimi alan bir kızla sohbet ediyorum ama hastalığımı bilmiyor xddd

@Operadaki Hayalet, Bir oğuzhan abi var ona bir sormak lazım...İnşallah beni bir akrabaya kitlemezler kasti yıllarımı harcıyorlar bakalım ne olacak.

@Operadaki Hayalet,
yaz stajım hastanenin idari birimindeydi. Niye hiçbir şey sormuyorsun derlerdi. Kafamda bir şey yoktu ki soru olsun. İş konusunda ne merak edilir ki? Görevini öğrenir yaparsın.
Ailem sürekli sen herkes gibi çalışabilirsin diyor. Şu anki stajımda acaba insanlarla birebir bir yere mi verirler?

Hocalarımdan biri benim farklı olduğumu anladığı için özel muamele yapmaya başladı.

Yanlışlıkla çift doz ilaç almış olabilirim.
Bugün sabahlayınca 8 civarı içmiştim sonra 11'de ben hala içmedim ya diyip tekrar içtim. İlaçların o anki görüntüsü tanıdık geldi şüphelendim ama müthiş(!) gün hesaplama tekniğim beni ikna etti.

Çift doz yani 60 mg Abilify içmiş olabilirim, gelişmeleri yazarım. Tanrı korusun.

Evet içmişim 2 doz
Uyudum geldim , ilaç uykusu olduğu belli
@Ahmet T, kas sertliği var, akatizi oluyor
Akineton vurulacak kadar durumum kötü değil
Sonraki dozu atlıcam

Abilify yazdırdım. İlaçtan çok memnun olduğumu söyledim. O da böyle yaşayacaksın ilaç eklemicem dedi. Hayal dünyam emin ellerde :) :) :)
O değil de geçen ay Oryva diye dandik bi marka vermişlerdi, bu sefer Abilify olmasına dikkat ettim.

Üst Alt