Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Arkadaşlarımla görüşmüyorum diye İnvega yazıldı?!

ters yerde mi durdun , robot gibi durduysan ondan demiştir ,boşluk varsa yanaşmamışındır

Sosyal fobiye iyi gelen ilaçlar var, ben de bunlardan birini kullaniyorum ve bende ise yaradi. Hayatimda ilk kez iş gorusmesine katildim ve sonucu o kadar umrumda degil, hayirlisi diyorum. Demem o ki senin icin de uygun ilac bulunabilir. Tavsiyem, tedaviyi duzenli surdur, doktorundan en iyisini talep et, gerekirse degistir doktorunu. Tabii ilaclardan fayda saglanabilmesi icin tedaviye yanit vermen gerekiyor. Bu bir miktar senin elinde olan, bir miktar olmayan bir sey. Tedavin iyiye gittikce eminim sosyallikten zevk almaya bile baslayacaksin, daha cok sosyal olmak isteyeceksin. Hastaligin getirisi bu maalesef, ice donukluk. Sosyallik ve insan sevmeme akimlari (mizantropi) saglikli degildir.

her şey için ilaç yazılırsa o beyindeki reseptörler ne hale gelir , hayatta herşey olur kaza bela olur itiş kakış olur her travmada bas ilacı çözüm bu mu

Üst Alt