Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Arkadaşlarımla görüşmüyorum diye İnvega yazıldı?!

@Psikoterapi, Doktor öyle dedi hatta dahada artırabilirim dedi.
Kanda lityum zehirlenmesi olmasın diye düzenli kan tahlili yapılıyor lüthuril öyle bir riski var çünkü.

@kara duman,
Bir zamanlar bende lithuril kullandım.o zaman tanım bipolardim Dr göre tanım değişti şimdi okb ve psikoz hastasıyım.Bende lithurili 600 mg kullanıyordum.simdi kullanmıyorum.

@Psikoterapi, Amin Allah razı olsun.
Evet gerçekten hem teşhis konulması hem de tedavisi çok zor bir rahatsızlık.
8 yıl atipik psikoz teşhisinden sonra teşhis değişti.

Tek ilaç çözüm olmuyor iki rahatsızlığın karışımı olduğu için ilaç kombinasyonu gerekiyor ve oğlumda bazı ilaçlar ve ilaçların belli bir doz üstü ağır yan etki yaptığı için her ilaç veya doz kullanamıyoruz.
Doktor çaresiz kalıyorum seçeneklerim sınarlanıyor dedi kaç sefer.

@Turkogli, doktoruma en son 2024 mart ayında gittim. Raporum bittiği için yine gidicem. Seneye anlamında yazmışımdır.
Ben en son ozaprin ve paligis kullandığımda akinetona gerek yoktu.
@kara duman, depresyon çok zor.

@Pickle,

Hastane ortamı çok kötü hele o iğneler adamı bitirir.NAL vururlar istesende istemesende çok zor durumda kalmassam hayatta yatmam.

@kara duman,
Bugün doktora gittim raporu yenilemeye aynen sizin dediğiniz gibi invega yi tek başına kullanırsan kaygi yapar ama yüksek dozlarda sizlere katılıyorum.

@-ARAGORN-, arkadaşlarımla görüşmediğimi söyleyince ilaç ekleyeyim mi dedi. Tek olumsuz lafım buydu.
Benim gibi mutlu birine depresif demek de tuhaf kaçar 😅
Şizoid kişilik bana uyuyor. Sosyal ilişkilere karşı ilgi eksikliği. 11 yaşından beri böyleyim.

Üst Alt