Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşka dair

Cuması aşk olanın aşkı baki olsun. Hayırlı Cumalar.

[FONT=Helvetica] Biliyorum, imkansız aşk bu ama hükmedemiyorum kendime. Çünkü, bu yürek seni çok sevdi!!![/FONT]

[FONT=&quot]Gülüünü seversin[/FONT][FONT=&quot]Sesini seversin[/FONT][FONT=&quot]Sohbetini seversin.[/FONT][FONT=&quot]Sevmek için illa yüzünü görmek şart değil;[/FONT][FONT=&quot]Yüreğide duruşunu seversin.[/FONT]

[FONT=Roboto]Kesinlikle bir tür hastalık. iyi kötü demiyorum ancak hastalık. Zamana, tedaviye bazen de teslimiyete uzanan bir süreç geçirmeden geçmeyen ve belli aralıklarla tekrar eden bir tatlı maraz...[/FONT]

[FONT=Roboto]Kısa bir süreliğine beynin durması, ayakların yerden kesilmesi, veeee akabinde eşekten düşmek gibi bir şey :))))[/FONT]

[FONT=Roboto]Susuzdu, suya değdi dudaklarım seni sevdim[/FONT]

[FONT=&quot]"kimsenin duvarlarını aşmak için uğraşmayın. istedikleri insan olunca duvarlarını yıkıp lunapark yapıyorlar.istemediklerine hiçbirşey."[/FONT]

[FONT=&quot]Doktorada gidemem ki kalbim kırık diye Muhtac ettin beni bir yudum sevgiye Aşkından sevdandan dönsemde deliye sensizliği yara bildim ağlayan kalbime[/FONT]

Ve ateş suya düştü
Ne su yanabildi ne ateş sonebildi
Bilmezdim bu derdin seni yolundan beni solumdan edeceğini...

[FONT=&quot]Keşke herkes sevse sevilse[/FONT]
[FONT=&quot]Sonra güzel güzel geçinse
Mutlu mesut devam etse
Ama yok illa bi atraksiyonlar inişler çıkışlar olacak
[/FONT]

Üst Alt