Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşka dair

[FONT=Roboto]Yeter gönül usandım [/FONT]
[FONT=Roboto]Aşk elinden aşk elinden[/FONT]

i3jhLs.jpg

[FONT=Roboto]Oldum olası[/FONT]
[FONT=Roboto]sen söz konusu olunca[/FONT]
[FONT=Roboto]Dikiş tutturamadım[/FONT]
[FONT=Roboto]başka sevdaların ufkunda[/FONT]

[FONT=&quot]'Yaşamak neden böyle içler acısı, neden bir uçurumun yanıbaşından geçen daracık bir yol gibi' bazen ?[/FONT]

[FONT=&quot]"Mutlu olmak için büyük nedenlere gerek yok. Cebimde 75 kuruşum var, havada bahar." Nazım Hikmet Ran...[/FONT]

[FONT=&quot]Sabah kahvaltıda, çay kaşıklarının sesi birbirine karışıyorsa, bu mutluluğun sesidir. Ve Anneniz karşınızda oturuyorsa, oturduğunuz yer tam olarak cennettir.......[/FONT]

Bir şarkı sıcak sıcak yayılır ansızın,
Uzanır ellerin, gözlerimi örter.
Bütün düzenim bozulur...

İnsan kendine aşıktır da yare aşık olduğunu sanır,bilmez.O yar dediğin seni reddetse de sen onu bırakmazsın.aşıksın ya hani...Bir gün onurunu kırarsa hala aşık olacak mısın ona?insanın onuru kırıldığı vakit aşkı da biter ve nefrete döner.öyleyse insanoğlu,sen aslında kendine aşıksın.
bunu da eksileyebilirsin bilmem nesi neyin fesi :))))

Aşk:sevmektir değer vermektir,ama karşındakinin [FONT=biryaniregular]kalbi kömür karası olduktan sonra aşk hükümsüzdür.........................[/FONT]

[FONT=&quot]Ben kendimi ifade edemeyecek kadar bezginim.[/FONT][FONT=&quot]Savunamayacak kadar[/FONT][FONT=&quot]Hicbir sevgi ve hiçbir kimse için savaşamayacak kadar[/FONT][FONT=&quot]"Bana böyle kendiliğinden gelen güzellikler lâzım.."[/FONT]

[FONT=&quot]mutlaka görüşeceğiz,[/FONT][FONT=&quot]bu yara kapanmayacak...[/FONT][FONT=&quot]var git, huzurla şimdi...[/FONT]

[FONT=Roboto]Akıl bütün gidilecek yolları bilse bile,gene aşk yolunu bilemez,şaşırır kalır.[/FONT]

[FONT=&quot]..sevmek diyorum, herkes aşk anlıyor.[/FONT][FONT=&quot]oysa sevmek diyorum cancağızım,[/FONT][FONT=&quot]sadece sevmek.[/FONT][FONT=&quot]uçsuz bucaksız,[/FONT][FONT=&quot]sınırsız sorumsuz sevmek...[/FONT]

[FONT=&quot]Hayallerimi bulutlara emanet ettim,yağmur olarak geri verdiler..[/FONT]

Üst Alt