Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşka dair

[FONT=&quot]Taş duvarlar arasındaki karanlığımın, senden başka penceresi Yok..[/FONT]

[FONT=Segoe UI Semilight, Segoe UI, sans-serif]Bazen o kadar masumdur ki insan... Ve o kadar güzel yikilmistir ki hic haketmedigi bir tokatla... Artik kalkasi, kalkip kendini savunasi gelmez dustugu yerden. Cunku, sozun bittigi yerinde yasamin...[/FONT]

[FONT=&quot]Zamanında bazı insanlara ön yargılı davrandım, çok çabuk hükümler verdim..[/FONT][FONT=&quot]Şimdi aynı şey bana yapıldığında üzülüyorum..[/FONT][FONT=&quot]Hayatı öğreniyoruz ama kayıpları geri kazanmanın imkanı olmuyor çoğu zaman..[/FONT]

[FONT=&quot]bir gülü kurutur ;[/FONT][FONT=&quot]kurursa, unuturum...[/FONT]

[FONT=&quot]Gözlerim agam...[/FONT][FONT=&quot]Kalbime ataş düştü[/FONT][FONT=&quot]Icinde yar dayandı[/FONT][FONT=&quot]Su serptim ataş sönsün,[/FONT][FONT=&quot]"Serptiğim su da yandı..."[/FONT]

[FONT=Segoe UI Semilight, Segoe UI, sans-serif]Dünya, kalpsizlerin vatanıdır.[/FONT]

[FONT=Roboto]Sen kocaman çöllerde bir kalabalık gibisin,[/FONT]
[FONT=Roboto]Kocaman denizlerde ender bir balık gibisin.[/FONT]
[FONT=Roboto]Bir ısıtır, bir üşütür, bir ağlatır bir güldürür;[/FONT]
[FONT=Roboto]Sen hem bir hastalık hem de sağlık gibisin.[/FONT]

[FONT=&quot]gitmekten söz ediyor,[/FONT][FONT=&quot]yüreğimdeki kuş...[/FONT][FONT=&quot]'' git ve beni sal;[/FONT][FONT=&quot]burda çiçekler açmıyor,[/FONT][FONT=&quot]kuşlar süzülüp uçmuyor,[/FONT][FONT=&quot]çünkü ''[/FONT]

[FONT=Helvetica]Kalp midir sev diyen,[/FONT]
[FONT=Helvetica]Yoksa yalnızlık mıdır körükleyen?[/FONT]
[FONT=Helvetica]Sahi neydi sevmek: bi muma ateş olmak mı,[/FONT]
[FONT=Helvetica]Yoksa yanan ateşe dokunmak mı?[/FONT]

[FONT=&quot]Ben seninle sonu olan hayatımda[/FONT][FONT=&quot]Sonsuzluklara yelken açmak istedim.[/FONT][FONT=&quot]Senin sonumu getireceğini bilmeden..[/FONT]

Birgün Aşklar biter hatıralar kalır... çok da kapılmamak lazım

Üst Alt