Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerden muaf oldum. Sisteme ne kadar sürede düşer?

Hiçbir şey vermiyorlar zaten. Ama e-devlet e girdiğinde 1-2 ay daha muaf olduğun gözükmesi normal. Belgeler Ankara’ya gidiyor, onaylandıktan sonra PTT ile evinde muafiyet belgen gelecek. Zaten gelen belgenin aynısı e-devlet Te yer alıyor. Doktor muaf dediyse biraz sabret. Evrak işleri biraz zaman alabilir

Merhaba muafiyet için pazartesi günü sağlık kuruluna çıktım askerliğe elverişli değilsin dediler 2 gün sonra e devlete düşer dedi ama bugün 5.gün hala yansımadı bu normal mi yoksa kararları falan değişmiş olabilir mi bilgisi olan var mı

@OğuzHan112 Hocam bazı yerlerde msb onaylamamış ya da yeniden test istemiş veya muafiyetten ertelemeye çevrilenler var diye okudum o yüzden tedirgin oldum süreç bitmiş algısı oturmadı

Abi askerlik durum belgesi sorguladığımda PDF indirince 18.05.2026 tarihine kadar ilişiği yoktur diyor. Acaba muafiyet olmadı mı veya daha düşer mi sisteme. @OğuzHan112

Üst Alt