Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
şizofreni olabilirmi malum askerlik en çok psikolojiye vuruyor nedeni ve etkisi askerligin olamazmi
Sen bilmiyorsun nasıl olmaz bal gibi de etki eder sence hangi hastalık olabilir mesela söylese bizde bilelim örnek ver
askerde kafayi yemek siyirmak ne anlama geliyor
Şizofreni olmaz. Yapısal hastalıktır. Yani doğuştan mavi gözlü olmak gibi bir durumdur. Askerlik nedeniyle şizofreni çıkmaz. Şizofreni zaten vardır. Zaten genellikle ergenlikten sonra belirti verir. O da askerlik yaşlarına denk gelir.
O kadar psikoloji kitabi okudum ilk kez duyuyorum şizofreni önceden var oldugunu çok ilginç doguştan mavi gözlü olmak gibi diyorsunuz
Şizofreni öncedenmi var nasil önceden olur
O kadar psikoloji kitabi okudum ilk kez duyuyorum şizofreni önceden var oldugunu çok ilginç doguştan mavi gözlü olmak gibi diyorsunuz
Yani genetik etkiden söz edebiliriz evet. Normal bir aileden daha fazla risk taşıdığı aşikar.
Bunu anlama şansım varmıdır acaba hastanede ?
Organik olmayan psikoz raporlu birisi şizofreni olur mu acaba ?
Çok bilgisiniz maşallah.bende de f41 -8 tanımlanmış anksiyete var.eneggli oranım ne kadar olr acaba bilginiz var efendim
Örneklersek , vatandaşın askerliği sırasında 1 böbreği çürüdüğü ortaya çıkmasında askeri kurumun suçu bulunmamakta ve rahatsızlığın ortaya çıkması ve gelişmesi , tespiti olağan hal sayılıp askerliğe elverişli değildir diye erken terhise karar verilir .
ama mehmetcik vakfindan ayliga baglandi sadece askeriyenin havasindan suyundan olduğğğ ve maaşa baglandi bu nasil oluyor o zaman