Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atanan arkadaşlardan herhangi bir kurumda işe başlayan var mı?

Bursa 1984

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Adalet bakanlığına atandım beklemedeyiz diğer kurumlara atanan arkadaşlar işe başladımı??

Gida tarim ve ziraat bakanligida beklemekte hala tebligatlar gelmedi...

erzurum atatürk üni. 2 gune baslıyorz inş..

rapor aslı gibidir yapdırırken mühür sadece ön tarafda var arkasında yok sorun yaratırmı teslim ettim ama bişey çıkmaz inş

Atanan arkadaşlar hayirli olsun inşallah tez zamanda göreve baslarsiniz evrak teslim eden arkadaşlar raporu yenilemeniz istendimi tercihlerden önce çok atilip tutuldu bu konu üzerine de oyuzden bilgi almak istedim sizden darisi bize insallah

Bana Gıda tarımdan herhangi bir talepte bulunulmadı raporum 2011 yılına ait gerçi ondan istememiş olabilirler

Çevre ve Şehircilik de beklemede. 17 Ekim'den sonra başlar süreç, son gün o olduğundan.

1806;
Hayır herhangi bir rapor istenmedi. Benimki sürekliydi zaten. Ama süreli olanlardan istendi mi bilmiyorum

17 ekim tarihinin son gün oldugunu devlet personel mi belirliyor k.k.k ninkide ayni tarih son gün yaziyor evrak teslimi icin

Ben şeyi merak ediyorum bir de, başlayacaklar cevaplandırırsa sevinirim. Evrakların son teslim tarihinden ez az kaç gün sonra tebligatlar geldi? 5 gün 10 gün?

bende başlayamadım türk halk sağlığı müdürlüğü başlayamadım daha atama kağıdı bekliyorum

29 eylülden beri Muğla üniversitesinde çalışıyorum arkadaşlar darısı başınızı inş.

Ise baslamadan once 5 kisilik komisyondan gecicegimiz soyleniyordu.ise baslayan arkadaslar bu komisyondan gectimi yada boyle bir komisyon yokmu?

Komisyon yoktu benim tekrardan kontroldür rapordur vs hiç bişi istemediler bilginiz olsun arkadaşlar.

Ben aradığımda komisyon kurlucak sonra evraklarınız (tebligat) size ve atandıgınız il müdürlüklerine gönderilecek denildi sanırım bu komisyon tamamen benim düşüncem evraklarla ilgili eksik yada yalan beyan varmı gibi kontrol için

Gıda evrak teslim tarih son gün 3 ekimdi ama tebligatlar hala gelmedi kuruma göre degişiyor bu süre sanırım. Bugün aradıgımda 15 günü bulur denildi.

rapor aslı gibidir yapdırırken mühür sadece ön tarafda var arkasında yok sorun yaratırmı teslim ettim ama bişey çıkmaz inş

Sorun olsa orda söylüyolar zaten bşey demedilerse sıkıntı çkmaz

29 eylülden beri Muğla üniversitesinde çalışıyorum arkadaşlar darısı başınızı inş.

Hayırlı olsun kardeşim darısı başımıza dediğin gibi,sabırsızlıkla bekliyoruz[emoji16]

haftaya baslıyorum

Kardrşim hangi kurum haftaya başlıcağnı kurummu söyledi?

1. komisyondan biz değil evraklar geçiyor
  2. kurumdan tebligat beklemeyin en başta kurumu arayıp ben buraya atandım deyip bilgilerinizi verin onlar sizle irtibata geçiyor.
  3. evraklarla ilgili sıkıntı oldu mu onlar size söylüyor
  4. evraklar arasında erkekler için başta istemeselerde askerlik muaf belgesi , adli sicil kaydı ve lisanslılar için de transkript olsun. başta istemeseler bile sonradan istiyorlar. neden öyle yapıyorlar bilmiyorum

Bugün atandigim kurumdan (Karayollari) aradilar atama ile ilgili evraklarim gelmiş fotograf vs bir kac bisey istediler gelirken getir diye götürdüm bugün hemen baslattilar islemlerimi yarın mesai basliyor. Darısı atanmayi bekleyen kardeşlerime.

Tebrik ederim hayırlı olsun inş kardeşim Allah utandırmasın yeni iş hayatında başarılar dilerim...

morfeuse23;

Diğer evraklarını daha önce teslim etmiştin dimi kuruma?(rapor,diploma vs)ne zaman vermiştin onları? Bugün sadece fotoğraf falan istediler bşka bşey yokmu?

18 Eylül de Ankara da Genel Müdürlüğe teslim etmiştim eksiksiz. Burda da fotoğraf, kimlik fotokopisi ,askerlik durum belgesi, ikametgah, diploma fotokopisi istendi.(Ankara da teslim ettiklerimin arasinda da vardi bunlar)

tkhk kurumu beklemedeyiz ne arayan var ne soran :)

Tkhk hala bekliyoruz. Acaba Ankara'dan veya başka biryerden bilgi alan var mı ? Ben bir kaç yeri aradım ama gerekli kişilerle bi türlü görüşemedim.

[FONT=sans-serif]milli egitim >>hizmetli..dün aradılar gel işbaşı yap dediler..[/FONT]

Sanada hayırlı olsun kardeşim inş yeni işinde başarılı olursun yarın başkatıyolarsa şehrine atandın ozaman?senden yeniden herhangi bir evrak istedilermi?

Üst Alt