Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atanan arkadaşlardan herhangi bir kurumda işe başlayan var mı?

teşekkürler kardeşim raporum % 70 2016 çalışmak lazım bu sene kacırdık artık hepinizin yeni işnde başarılar diliyorum allah utandırmasın hiç birinizi

Âmin inş gerçi daha işe başlayamadık ama:) Allah sanada nasip etsin bu rahatsızlıktan sınava giren arkadaşlar oldu forumda görmüştüm

Konu anlatımlı ekpss kitabı ve soru bankasını alıp sistemli çalışmanı tavsiye edrim

kazanan arkadaşlardan tek.sandalyelı olanlar varmı? kurumlara servıs konusunda konuşan oldumu nasıl gıtmeyı planlıyorsunuz?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına atandım. Dün personel müdürü aradı. Pazartesi gelip işe başlayabileceğimi söyledi. Eve herhangi bir tebligat gelmedi. Sınavdan yaklaşık sekiz buçuk ay sonra işe başlayacağım inşallah. Uzun bir süreç oldu gerçekten.

Bursa 1984;

kitap derken tam isim verebilirmisin ayrıca kitaplardan çalışmak yeterlimi ve sınavın zorluk derecesi nedir sana göre

Valla kitap almış kitap yüzü açmadan önlisans olarak 79 puan aldım. Tarih zorluyor sadece.
Biraz daha sıksaydım diye pişman oldum. Biraz çalışmayla 80 üstü alınabilecek bir sınav

Sedat;Adana'da büyük bir kitabevi e gidersen EKPSS hazırlık kitabı ve soru bankası istersen verirler zaten fazla seçenek yok aynı yayınlar hangi bölümden gireceksen hayretine katılmıyorum hiç çalışmadan olck bişey değil bnm gibi altyapın yoksa ben liseyide açıktan bitirdim sınav çok zor değil ama kolayda değil mutlaka çlşmak gerekyr lise düzeyi 90ve üstü Alman için zaten alamassan ilk atamada atanamıyosun! 80ve altı 2.ve3. Atamalarda zora girer oyüzden çlşmadan olmuyor biraz matematik yapan 3-5bin kişinin önüne geçebiliyorsun saygılar....

Valla ben iki test çözdüm zaten çalıştığım için 79 küsür puan aldım ve bilgisayar işletmeni olarak muğla üniye atandım hayırlısıyla. temele bağlı olarak kendini bilerek çalışıp çalışmadığına bağlı olarak yaparsınızn bişiler

Bende onu diyorum Hayrettin çok basitmiş gibi anlatmayalım yoksa hayal kırıklığına uğrar birçok insan,sınav her yıl daha zorlaşıyor ve atanan kişi sayısıda ortada herkesin durumunuda bilemediğimiz için hazırlanmadan altyapısı olmayan bilinçli çalışmayanlar lise düzeyinde 85-90 lisans önlisanstada 75-80i göremiceklerdir hayırlı akşamlar

Alt yapınız yoksa yüksek puan almak zor. 80 ve üstü puan alanlar illa ki ya sayısalcılardır yada birkaç konu ezberlemişlerdir. Çalışmadan olmuyor maalesef, kimse kolay diye yazmasın.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına atandım. Dün personel müdürü aradı. Pazartesi gelip işe başlayabileceğimi söyledi. Eve herhangi bir tebligat gelmedi. Sınavdan yaklaşık sekiz buçuk ay sonra işe başlayacağım inşallah. Uzun bir süreç oldu gerçekten.

Hayırlı olsun Allah utandırmasın başarılar dilerim

Üst Alt