Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atanan arkadaşlardan herhangi bir kurumda işe başlayan var mı?

teşekkür ederim..allah razı olsun..malesef kendi şehrim değil..yolculuk Doguanadolu'ya ..ek bi evrak istenmedi.

Olsun herşeyde bir hayır vardır asaletini alıp istediğin şehre geçebilirsinsin sana hayırlı yolculuk kardeşim yolun açık,herşey gönlünce olsun....

Gıda tarımı ısrarla her gün arıyorum. Her gün farklı bir bilgi. Bugünde daha onaylanmadı 15 gün sonra başlar diyorlar.

Atananlara hayırlı olsun...Samsuna atanan varsa yardımcı olabilirim:)

Khk son evrak teslimi bugün. 22 ekim evraklarin bakanliga iletilmesinde son gun. Kasim maaşına yetisiriz insallah

Merhaba ben süleyman Demirel Üniversitesi' ne memur olarak atandim. Evrakları 18 eylülde teslim ettim. Son teslim tarihi 26 eylüldu. 15 ekimde göreve başladım. Sinav sonuçlarının 11 eylülde açıklandığini dusunursek tam 1 ay sürmüş. Benim tavsiyem atandiginiz kuruma sahsen gidip verdiğiniz evrakların kayit nosu ile islemlerin hangi adımda olduğunu takip edebilirsiniz.

neyzen86;

memnunmusunuz işinizden ne iş yapıyorsunuz

İşkur'a atandım. Evrak tamamlama süreci 29 Eylül itibari ile sondu ama hala başlamadık ne yazık ki. Ay sonuna kadar yetiştireceklerini söylüyorlar

Memnunum. Evrak Kayıt isindeyim. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

mask;

ben dogu anadoluya erzuruma atandım senın ıl neresı

bende öbür dünyada baslıcam memurluga yakında hepınıze hayırlı ugurlu olsun allah utandırmasın

Aman arkadaşım hayat herşeye rağmen yaşamaya değer her ne olursa olsun tadını çıkarmaya bakalım Allah daha beterinden korusun,hoşçakal...

kardes haklısında işizlık parasızlık rezıllık olduktan sonra hayat guzel olurmu sence

Mutlaka seni bezdiren olaylar olmuştur olacaktırda,hayat gerçekten zor ama umudumuzu yitirmemek zorundayız 17senedir c.tesi-pazar bile çlşyorum hemde zor şartlarda atandım hala çlşyorum çlşmk zrndym! Benzer zorluklar yaşdğmza inanyrm ama sahip olduklarımıza şükretmeliyiz Allah bir kapıyı kapar ötekini açarmış herşey memurluk değil ki,sende daha zor durumda olanlar mutlaka vardır,mücadeleye devam etmek zorundayız arkadaşım sakın ola umıdunu yitirme kib herşey gönlünce olsun inşallah....

Aranızda kültür ve turizm bklığına atanan var mı?

sağlık raporunzda çalışabilir yazması şart mı* işe başlayanlarda yazıyor mu?

netbus,öyle bir zorunluluk yok, raporunun %40 ve üzerinde olması yeterli...

Kurumdan kuruma ve engelimize göre değişiyor ama onaylanmayan raporlu arkadaşları bilgi vermişler diye bilyorum forumda dolaşırsan var netbus kardeş iyi akşamlar

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığını bekliyoruz. Kurumdan bilgi alan var mı? varsanız seviniriz

ozaman herihtimale karşı , atanma durumunda hemen çalışabilir şeklinde rapor çıkartmalıyız. öyle değil mi?

atanan arkadaşlar

atanan arkadaşlar hepiniz iş başı yaptınız mı

28 ekimde THSK da göreve başladım arkadaşlar..

hepinize hayırlı olsun arkadaşlar aranızda pisikiyatri raporu olup atanan varmı benim engelim bipolar bozukluk acaba sınava girsem atanırmıyım bilen varmı

Kazanırsan atanırsın raporun en az %40ve üzeri olmak kaydıyla

Üst Alt