Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atanmayı bekleyen engelli öğretmenler var mı?

sirin720

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Atanmayı bekleyen engelli öğretmen sayısı kaç kişi? ve en çok hangi branşlardan bekleyen var?

aranızda en sıkıntılı olan heralde benim. fizik mezunuyum...

hiç sorma melllekkk allah sonumuzu hayıretsin...

türkçe öğrt. bekliyoruz bakalım. kpss ile zor ztn olmayacak gibi gözüküyor.

kalıpçılık öğretmenliği en zorlarından biri de benimdir heralde diye düşünüyorum...

Şimdiden 8 kişi olduk :)

Bin kişi varmıyız aceba. Gecen yıl 1000 kontenjan acılmıştı. bu sene de 1000 yeterli olurmu?

bende varım :) moda tasarım-giyim öğretmenliği yada teknoloji tasarım öğretmenliği..şu sınav olsun artık yaaaaa :(

merhaba arkadaşlar ben de tarih öğretmeniyin. Engelli alımlarını bekliyorum

bende türkçe öğretmeniyim ve beklemekten çok sıksıldım

melllekkk;

Ben bakanım :) :) :):p
2011 yılı içerisinde 26.000 engelli memur alınacak denilmişti ve bunun 10.000'i milli eğitime ayrılmıştı. bu 10.000 den en az 1000 kontenjanı öğretmenlere ayrılır diye tahmin ediyorum

milli eğitimin en çok ihtiyaç duyduğu memuriyet ögretminlik. yani mümkün olsaydı bu 10.000 nin hepsini ögretmen kontenjanına ayırırdı. Ama engelli ögretmen sayısı az olduğu için tahminim bizim için gecen yılki gibi 1000 kişilik bir kontenjan ayırır.

Tabi bu benim fikrim:)

sirin720;
hocam versinler de 500 e bile razıyız.

arkadaşlar bende varımmm Tasarım ve kons.t öğretmenliği umutla bekliyorum...

bende varım sınıf ogretmenıyım bu yakınlarda atama olacak mı basvuruları nereden ogrenebılırım

:):)
bugün malıye bakanı mehmet şimşek ile beraberdim. ona engelli ögretmenlere için neler yapıyorsunuz dedim. güzel çalışmalarımız var merak etmeyin dedi

geçen sene açılan 1000 kişilik kadroya başvurular dolmadı bile bi daha o kadar kadro açılmaz bence.yine de Allah yardımcınız olsun.inşallah atanırsınız.

Ortam o kadar kalabalıktı ki, sesimi duyması ve cvp vermesi bile mucizeydi. Milletten çok koruması vardı. Ama secim için batmandan ayrılmıyor çünkü batmandan milletvekili adayı, onu daha çok görürüz

Bende Bendeee

veydel;
Bende Varım Fizik Öğretmeni. Azerbaycan da Fizik Bölümünü bitirip formasyon aldım. Fizik ÖMRÜMÜ YEDİ.

albina;
Sizi Teknolojik - Tasarım Öğretmenliğine sınavsız alıyorlar biliyorum. Bu gecen atamada

sadece bu kadarmıyız. öğretmen atkadaşlar parmak kaldırın:) kendinizi gösterin

arkadaşlar bizler yanlış bölümler okumuşuz. imam hatip, din klt.a.b. öğretmenliği, ilahiyat.... gibi bölümleri okumuş olsaydık sıkıntımız kalmazdı emin olun...

sevgidostu ; hangi atama için duydunuz hiç öyle birşeyden haberim olmadı benim?

veydel;

kaçırdık treni. zamanında oraları okmuş olsak... şimdi gül gibi işimiz olurdu... Hükümetde arkamızda olurdu kimse bize yan bile bakamazdı

Arkadşlar ben de coğrafya öğretmeniyim. geçen yıl sınavı kaçırdım umarım bu yıl da atama yaparlar

melllekkk;
çok gecmiş olsun melek.:( inş. 5 ay sonra hepimiz atanırız

coğrafyacı44;
Aha sonunda bir branşdaş buldum :) cografya iki olduuuu

sevgidostu ; hangi atama için duydunuz hiç öyle birşeyden haberim olmadı benim?
Eyer yanlış anlamadı isem MEB açıklama yapmıştı.Aşağda ki gibi

REHBER ÖĞRETMEN İLE TEKNOLOJİ VE TASARIM ALANINA BAŞVURU YAPACAK ÖĞRETMEN ADAYLARI İÇİN DUYURU

Bakanlığımız Talim ve Terbiye Kurulunun 11/05/2011 tarihli ve B.08.0.TTK.0.07.04.00.360.04/3192 sayılı yazısına göre;
1- Rehber Öğretmenliği Alanına kaynak olarak belirlenen 12/07/2010 tarihli ve 74 sayılı Kararla değişik 07/07/2009 tarihli ve 80 sayılı Talim ve Terbiye Kurulu Kararı eki Çizelgedeki yükseköğretim programları mezunlarından, taban puanı aranmadan başvuruda bulunanların tamamının puan üstünlüğü esasına göre atanmasından sonra rehber öğretmen açığının giderilmemesi durumunda, 2011 yılı atama dönemlerine mahsus olmak üzere aynı kararın Felsefe alanına kaynak teşkil eden yükseköğretim programlarından mezun olanların da bu alan öğretmenliğine atanmaları; bu şekilde ataması yapılanların Rehberlik ve Psikolojik
Danışmanlık alanında yüksek lisans yapanlar hariç olmak üzere atandıkları alanla ilgili “Özel alan kredisinden az olmamak üzere” hizmet içi eğitim kursundan geçirilmeleri,
2- Teknoloji ve Tasarım Alanına kaynak olarak belirlenen 12/07/2010 tarihli ve 74 sayılı Kararla değişik 07/07/2009 tarihli ve 80 sayılı Talim ve Terbiye Kurulu Kararı eki Çizelgedeki yükseköğretim programları mezunlarından, taban puanı aranmadan başvuruda bulunanların tamamının puan üstünlüğü esasına göre atanmasından sonra Teknoloji ve Tasarım Alanı Öğretmenliği açığının giderilememesi durumunda, 2011 yılı atama dönemlerine mahsus olmak üzere aynı kararın Ahşap Teknolojisi, Aile ve Tüketici Bilimleri, Bilişim Teknolojileri, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, El Sanatları Teknolojisi, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Giyim Üretim Teknolojisi, Görsel Sanatlar/Resim, Grafik ve Fotoğraf, İnşaat Teknolojisi, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri, Makine Teknolojisi, Matbaa, Metal Teknolojisi, Metalurji Teknolojisi, Motorlu Araçlar Teknolojisi, Muhasebe ve Finansman, Plastik Teknolojisi, Sanat ve Tasarım, Seramik ve Cam Teknolojisi, Tekstil Teknolojisi, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme, Yiyecek ve İçecek Hizmetleri alanına kaynaklık teşkil eden yükseköğretim programlarından mezun olanların bu alan öğretmenliğine atanmaları ancak bu şekilde atananların hizmet içi eğitim kursundan geçirilmeleri, uygun mütalaa edilmiştir.

Buna göre, yukarıda sözü edilen alanlara belirtilen yükseköğretim program mezunlarının başvurularının alınması gerekmektedir. Bu nedenle, Teknoloji ve Tasarım alanının taban puanı “0” olarak belirlenmiştir.

İlgililere ve görevlilere önemle duyurulur.

12/05/2011
Personel Genel Müdürlüğü

YANLIŞ ANLADI İSEM KUSURA BAKMA

hakınız da hayırlısı olur ınsalah....en kısa zamanda atarnır emeklerınızın karsılını fazlasıyla alırsınız...hersey kalıbınıze gonlunuze gore olur ınsalah

sevgidostu ; sağol teşekkür ederim ilgilendiğin için ama malesef taban puanı 0 ile olmadı bu atamalar tüm arkadaşlarım başvurdu ama sadece 4-5 tanesi atandı taban 80.4 te kalmış düşünün 80 alan arkadaşım bile tabanı 0 olan bölüme giremiyor ne olacak bu sonumuz bilmiyorum artık :(

Üst Alt