Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atanmayı bekleyen engelli öğretmenler var mı?

hayatımın hiç bi dönemi beleşten biyere gelmedimm...Üni. öncesi ve sonrası tam 12 senedir özel sektördeyimm....Çok iyi yerlerde çalıştım çok kötü yerlerde de...Eğer şuan ki işimde bi sıkıntı olmadığı sürecede artık ne öğretmenlik ne de devletin başka bi dalında çalışmayı düşünmüyorum....emekliliğime 4sene kaldı...Sen kendine yan atı alan üsküdarı geçiyo....Okuyan adam her daim işe alım sürecinde bir adım öndedir...bunu biran önce sindirip bence sende dışarıdanda olsa üni.. oku...:)))

kardeşim boş boş ünv. okumaktansa KRAL gibi lise mezunu kalırım ben kendimi ispatladım boş boş ünv okuyup beleşten iş beklemiyorum anlımın teriyle bilgili ve mağrur olarak geliyorum küçümsediğiniz bilgisiz,cahil vasıfsız dediğiniz insanla aynı işi yapmaya mecbursunuz sizde çünkü boş okuyan KPSSden kazanamaz ancak hava atar ben onca yıl okudum bilgiliyim diye kpss işin içine girince susarsınız okula gidip gelmeyle bilği kazanılmıyor :D küçümsediğiniz eğitimsiz dediğiniz insanla bilgi yarışmasına falan girmeyin gömülürsünüz hazmedemezsiniz sonra:eek:boş boş okumaktansa ilk okulu bitirsin ama kendini geliştirsin ünv.bitirip boş olmaktan daha önemlidir kimseyi hor görmeyin:cool:

Askere gitmedin sanırım bende gitmedim ama....

Subay la Er bir olur mu?
Prof. ' la Öğrenci bir olur mu ?
Uzman doktorla PRATİSYEN DOKTOR BİR OLUR MU ?

bUNLARIN CEVAPLARINA SAMİMİ Bİ ŞEKİLDE CEVAP VERİRSEN..ZATEN BENİ ANLARSIN...

okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır ( Bu sözüde hiç bir zaman unutmam dogru söz..) ama konu bu değill...

bir olmaz tabi ama onlar kendi branşlarında kendini ispatlamıştır ben en başında belirttim zaten KPSS ile kazanın elinizden alnızdan öpelim diye çünkü aynı branşında ki insanları eliyorsun kendi başına girmiyorsun.SEN O SÖZÜ kendini kaf dağında sanan insanları küçümseyen ünv. mezunlarına söylede herşeyi hakkıyla yapmayı ögrensinler liseyi,ilk okulu devre dışı bırakıp 5000.sıradan atanmayı beklemesinler adil olmayı herkezin çalışmaya ihtiyacı olduğunu bilsinler:mad:

Zaten herkes kendi içersinde yarışıyo...sEN KPSS İLE ÖMSS NİYE BİRBİRİYLE KARIŞTIRYOSUN ANLAMIYORUM..OZAMAN SENDE GİT KPSS'DE LİSE MEZUNLARIYLA YARIŞ...Sana ömss'de lisanlarla yarış demediler ki..herkes kendi eğitim seviyesinde yarıştı...Burda vahimm olan aslında ne biliyomusun..8,5 milyon özürlüsü olan bir ülkede 5000 lisans çıkması vahimmm...

Onun için ünv. okumuş engelli bireylere saygın olsun....Okumak o kadar kolay değill..kolay olsaydı herkes ünv.. mezunu olurdu...Bu olayıda kompleks yapmaktan kurtull...

kardeşim geliyoruz zurnanı zırt dediği yere ÖMSS de senin branşında kaç kişi var ?kpssde binlerce öğretmen adayı var kişi var KPSS lisanlı alıyor liseli ya imam hatipli yada meslek liseli alıyor KPSSyede girdim 1milyon 345bin küsür kişi içinde 24 bininci oldum ama olmadımı olmuyor nasip bu sınavdan umutluyuz lisanslı fırlıyor 5 bin kişi girmiş 5 bin kişi alınsın biz okuduk liseli alınmasın içimizi karartınız:eek: hala 5 bin eğitimli var diyorsun sen o kadar eğitimlisin kpssde napıyorsun eğitimini orda ispatlasana gözünüzü bu sınava dikiyorsunuz gidin kpssde ispatlayın kendinizi sonrada biz okuduk saygı gösterin demoğolijisi yapmayın :eek:

Tamam kardeşim beni almasınlar seni alsınlar...İnan sende eğer bu sınavda lisans ve önlisanlar girmemiş olsa bu sınava....

Kura ve lise atamalarında...

kuraya 10000 liselere 500 kadro verilse tepkin ne olurdu acaba:)))

kardeşim senin dediğin mantıksız niye biliyormusun 10bin kura 500 liseli olayı olmaz biz adillik diyoruz alınsın kuraylada onlarda insan onlarında çalışmaya ihtiyacı var ama 10bin kişi katılmışsa 10binide alınmasın oran ve orantıya göre alınsın 10000 kuradan 1000 kişi alınsın 47334 kişiden 4700 kişi alınsın beş bin lisanlıdan 500 alınsın herkezin çalışmaya hakkı var hak budur işte insanlık örneği liseyi okudum diye ilk okulluyu insan dışı yaratık olarak göremem kusura bakmayın o da insan o da çalışsın okuyamamışsa kendine göre sebepleri vardır onunda....

yaşla konuyu nereye bağlayacaksın merak ettim:)

Ya bu önlisans ve özellikle lisans mezunlarındaki atanmışlık hissi nedir peki ? 62 küsür yada 56 küsür almış bilmem kaçıncı ama kesinlikle atandım diyor. Vallahi eğer öyle bir durum olursa o atama sistemini yapan kişinin vicdanından ve etikliğinden şüphe ederim. 80 alıp 5.000 küsürde olan ortaöğretim atanamayacak 56 alıp kendi grubunda 5.000 küsürde olan atanacak. Ben beklerdimki genel sıralamayıda yazsınlar. O zaman gerçektende hak hukuk olurdu. Puantaj sisteminde katsayı farkıyla dengeyi kurabilirlerdi. Örneğin 50 net yapan hem lisans hem ortaöğretim öğrencisine birine 80 birine 82 verebilir genel sıralamayı böyle yapabilirdi. Neden böyle örnek verdim diye soran olursa şimdi altta birileri yazar ben üniversite bitirmişim neden onunla aynı sıralamaya gireyim diye. e bu şekilde çözülebilirdi. o zaman 56 alan genelde 20.000 küsürde olurdu lisans da 5.000 küsürde olurdu. O zaman böyle atandım zaten diye konuşabilirmiydi merak eder oldum..

neyse sana artık yorum ve cevap yazmayı bırakıyorum..inşşlah atanırsın...allah gönlüne göre versin...sağlıcakla kal...

Allah razı olsun kardeşim içinizi temiz tutarsanız art niyetli olmazsınız Allah gönlünüzdekini size bahşediyor :eek:Allah herkezin gönlüne göre versin kırdıysam,kızdırsaysam özür dilerim...

şunu hiç anlamadım lisede orta okulda okurken kızım oglum ne olmak istiyorsun cevap ogretmen olacagım oooooooooo cok guzel yakısır
sonra okursun ogretmen olursun tam goreve hazırsın
kusura bakma sen ogretmen olamassın derler sana kanunen ozurluler ogretmen olamaz
madem be adam ozurluler ogretmen olamassa neden zamanında ne olmak ıstıyoasun dıye sordugunda ve ben sana ogretmen olacagımı soyledıgımdede bana duzgun bır bıcımde soylemedın uyarmadın eyer uyarsaydın sımdı ben boşu boşuna okumamıs olacaktımt

ex75 kardeşim bu lafına bende katılıyorum. Ama ben ilkokuldaki öğretmenlerime hakkımı helal etmıyorum..
Bizim zamanımızda ailemin o kadar bilgisi daha dogru para sıkıntısı yüzünden pek okulla ve bizlerle ilgilenmiyorlardı.. ama öğretmenlerimiz bizim çalışkan oldugumuzu biliyorlardı.. Memur çocuklarına anadolu liselerine giriş için özel ders veriyorlardı. demiyorlardı bu çocuk çalışkan bunun ailesiyle görüşelim eger parası yoksa bizi okutalım.. ama nerde bir tane memur çocugu varsa hemen yanaşıyorlardı.. nese yaram azdı gene.. bu arad arkadaşlar sınav sonuçları , aldıgınız puanın bir önemi yok. Öenmli olan sizin özel şartlarınız. İlk istenen özel şartlar bunlara uydumu, sonra yaşadıgınız yer.. tercih yapabilecek yer.. 3. su sizin aldıgınız puan olacak. eger özel şart tutmuyoras tercih dahi yapamıyacaksınız. o zaman soruyorum sizi aldıgınız 100 neye yarayacak.. hiç bir işe.. ama eleman almış 51 puan özel şartı tutuyor.. ve atanıyor... sizin sadece alınacak kişilerin adil olarak dagılımını istıyorsunuz inşallah oda olur... rabbim tüm kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun..

Bu sene kpss ile atanma şansı olan arkadaşlar var mı?

Atanmayı bekleyen engelli öğretmenlerden kpss ile atanma şansı olan var mı?

Üst Alt