ex75 kardeşim bu lafına bende katılıyorum. Ama ben ilkokuldaki öğretmenlerime hakkımı helal etmıyorum..
Bizim zamanımızda ailemin o kadar bilgisi daha dogru para sıkıntısı yüzünden pek okulla ve bizlerle ilgilenmiyorlardı.. ama öğretmenlerimiz bizim çalışkan oldugumuzu biliyorlardı.. Memur çocuklarına anadolu liselerine giriş için özel ders veriyorlardı. demiyorlardı bu çocuk çalışkan bunun ailesiyle görüşelim eger parası yoksa bizi okutalım.. ama nerde bir tane memur çocugu varsa hemen yanaşıyorlardı.. nese yaram azdı gene.. bu arad arkadaşlar sınav sonuçları , aldıgınız puanın bir önemi yok. Öenmli olan sizin özel şartlarınız. İlk istenen özel şartlar bunlara uydumu, sonra yaşadıgınız yer.. tercih yapabilecek yer.. 3. su sizin aldıgınız puan olacak. eger özel şart tutmuyoras tercih dahi yapamıyacaksınız. o zaman soruyorum sizi aldıgınız 100 neye yarayacak.. hiç bir işe.. ama eleman almış 51 puan özel şartı tutuyor.. ve atanıyor... sizin sadece alınacak kişilerin adil olarak dagılımını istıyorsunuz inşallah oda olur... rabbim tüm kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun..