Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik psikoz teşhisi sürücü belgesi almama mani sayılır mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hewalll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hewalll

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
İlaç raporunda geçiyor Atipik Psikoz rexapin 5mg için
Ehliyet başvurusunda bulunmak istiyorum.
Ehliyet alımında sıkıntı olur mu
Süreç nasıl işler. Bilginiz varsa teşekkür ederim

@Hewalll,
Senede 1 sürücü olur raporu veriyorlar kontrole gidiyorsun. Bende 1. Sınıf sürücü olur yazıyor yanlış bilmiyorsam 2. Sınıf sürücü olur yazması daha iyi demişti memurun birisi. Trafik çevirmesinde de herhangi bir kötü durum yaşamadım. Psikiyatride bir genç doktora yalvarmıştı ehliyetimi ne olur geri verin diye. Eğer çok ağır bir durumun olmadığı görülürse sıkıntı olmuyor. 20 mg rexapin kullanırken bana bir şey demediler

Yeni ehliyet alacaksan o konu hakkında bilgim yok ama ilaç dozu yüksek değil

Ehliyet alabilmek tamamıyla senin elinde bana göre. Sınava da direksiyon sınavınada sen gireceksin sonuçta.

6 ayda bir kontrol..1 yılda bir ontrol gibi gibi..ilaçların dozu önemli elbette fakat burada söz konusu ilaç değil..söz konusu olan psikiyatrik tanı.

Kesin tanı psikoz ise,bununla ilgili düzenli veya düzensiz tedavi geçmişiniz varsa ehliyet almanız biraz zor, alsanız da kontrole tabi olursunuz.. hekimin gözünden kaçarsa orasını bilemem..

@Hewalll,

Bipolarım. 17 aydır remisyondayım. 3 seferdir psikiyatri doktorları 6 ay kontrol şartıyla sürücü sağlık raporu veriyorlar. Hiç riske girmiyorlar. Benim için sorun değil ama güvensizlikleri üzüyor.

@Hewalll, tam iyileşme sağlanmıştır diye rapor alabilirsin ama bu gibi teşhisler silinmez. Eskiden almış olduğunuz teşhisler gözükür.

Aile hekimine gidiyorsun seni tam teşekküllü hastaneye sevkediyor bana 2. Sınıf sürücü olur dendi mesela Psikoz rahatsızlığımdan.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt