Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik psikoz teşhisi sürücü belgesi almama mani sayılır mı?

Hewalll

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
İlaç raporunda geçiyor Atipik Psikoz rexapin 5mg için
Ehliyet başvurusunda bulunmak istiyorum.
Ehliyet alımında sıkıntı olur mu
Süreç nasıl işler. Bilginiz varsa teşekkür ederim

@Hewalll,
Senede 1 sürücü olur raporu veriyorlar kontrole gidiyorsun. Bende 1. Sınıf sürücü olur yazıyor yanlış bilmiyorsam 2. Sınıf sürücü olur yazması daha iyi demişti memurun birisi. Trafik çevirmesinde de herhangi bir kötü durum yaşamadım. Psikiyatride bir genç doktora yalvarmıştı ehliyetimi ne olur geri verin diye. Eğer çok ağır bir durumun olmadığı görülürse sıkıntı olmuyor. 20 mg rexapin kullanırken bana bir şey demediler

Yeni ehliyet alacaksan o konu hakkında bilgim yok ama ilaç dozu yüksek değil

Ehliyet alabilmek tamamıyla senin elinde bana göre. Sınava da direksiyon sınavınada sen gireceksin sonuçta.

6 ayda bir kontrol..1 yılda bir ontrol gibi gibi..ilaçların dozu önemli elbette fakat burada söz konusu ilaç değil..söz konusu olan psikiyatrik tanı.

Kesin tanı psikoz ise,bununla ilgili düzenli veya düzensiz tedavi geçmişiniz varsa ehliyet almanız biraz zor, alsanız da kontrole tabi olursunuz.. hekimin gözünden kaçarsa orasını bilemem..

@Hewalll,

Bipolarım. 17 aydır remisyondayım. 3 seferdir psikiyatri doktorları 6 ay kontrol şartıyla sürücü sağlık raporu veriyorlar. Hiç riske girmiyorlar. Benim için sorun değil ama güvensizlikleri üzüyor.

@Hewalll, tam iyileşme sağlanmıştır diye rapor alabilirsin ama bu gibi teşhisler silinmez. Eskiden almış olduğunuz teşhisler gözükür.

Aile hekimine gidiyorsun seni tam teşekküllü hastaneye sevkediyor bana 2. Sınıf sürücü olur dendi mesela Psikoz rahatsızlığımdan.

Üst Alt