arac alimi ve vasi
Oncelikle herkese acil sifalar diliyorum.
Benim babamim da yuzde yuz is goremez raporu var ,ama kendisinde yoktu, bu gun hastsneye basvurdu o verilen rapor emeklilik icin demisler, ve yeniden heyete girmesi gerektigini soylemisler,
yarin heyete basvurucak ve ozurlu rapiru alacak.S
imdi iki sorunumuz var biri arac,arac alirken bildigim kadariyla vasi kararina gerek yok , ruhsat babamin ustune olacak galiba, ikincisi ben memurum dogudayim ,dogu gorevi sonunda babamin bulundugu ile donmek istiyorum ancak kurumum babami mahkeme karari ile ustume almami istiyo,
İkinci bir durum ben memurum ve doğudayım ailem ankarada , doğu görevi bitiminde ailemin bulunduğu ile dönmek istiyorum.ama kurumum babamı üstüme almamı istiyor.Bunun içinde sanırım vasi davası açmam lazım , babamın engeli fiziksel ama yüzde yüz , zihinsel bir durum yok ,mümkünmü böyle bir şey , peki ben önce aracımı alsam ,yani vasi davası açarsam araç işi de sıkıntılı bir duruma mı girer ,onada hakim kararı mı gerekiyor. En önemlisi ben farklı bir ildeyim nasıl yaparız vasi işlemlerine başlarsak ,davayı buradan açabilirmiyim ? Nasıl bir yol izlemeliyim tecrübeli ve bilgili arkadaşlardan rica ediyorum...
Bu konuda yardimlarinizi bekliyorum.