Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bağkur'a emeklilik için başvurdum. Sizce kabul edilir mi?

hamza3232

Kontrol muayenesinde emekliliğiniz hangi statüde ise işlemler de o statüde olur. Özel bir dilekçe vermenize gerek yok.

Evet, bölge sağlık kurulu bakar işe.

slm bugun de sevişliyim cunku benim konturol muhanesi vardı ssk ya gittim %62 onaylı raporum geldi konturolum kalktı ebediye oldu allah yedirmeyi nasip etsin artı şunuda deyineyim bu sitedeki calışan kuran ve emegi gecen herkezi cok tş ederim Genel Yayın Yönetmeni OturanBoğa da cok tş ederim artı aklıma gelmeyen herkezide cok tş ederim hepinizdende allah razı olsun

slm adminim

benim %62 raporum geldi ssk ya ama agızdan soylediler konturolum kaltı dediler ama bana o raporun fotokopisine vermiyorlar neymiş yasakmış ben bu raporum fotokopisine nasıl alırım veya netten adresi varmı

ama gecende gittim ekstira cektirdim ssk benim rapora %59 yapmış ssk yapar mı yani duşurur mu benim rapora eger duşurduyse maşım düşer mi

hamza3232

Raporu size vermezler. Ama önemli de değil zaten, maaş aynen devam eder...

ssk ya gittim ordaki memur agzından bana %62 raporun geldi dedi gecende gittim ssk ya ekstra cektirdim %59 za duşurmuşler ssk duşurur mu eyer duşurdulerse maşım duşer mi

Üst Alt