Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bağkur'a emeklilik için başvurdum. Sizce kabul edilir mi?
slm bugun de sevişliyim cunku benim konturol muhanesi vardı ssk ya gittim %62 onaylı raporum geldi konturolum kalktı ebediye oldu allah yedirmeyi nasip etsin artı şunuda deyineyim bu sitedeki calışan kuran ve emegi gecen herkezi cok tş ederim Genel Yayın Yönetmeni OturanBoğa da cok tş ederim artı aklıma gelmeyen herkezide cok tş ederim hepinizdende allah razı olsun
benim %62 raporum geldi ssk ya ama agızdan soylediler konturolum kaltı dediler ama bana o raporun fotokopisine vermiyorlar neymiş yasakmış ben bu raporum fotokopisine nasıl alırım veya netten adresi varmı
ama gecende gittim ekstira cektirdim ssk benim rapora %59 yapmış ssk yapar mı yani duşurur mu benim rapora eger duşurduyse maşım düşer mi
ssk ya gittim ordaki memur agzından bana %62 raporun geldi dedi gecende gittim ssk ya ekstra cektirdim %59 za duşurmuşler ssk duşurur mu eyer duşurdulerse maşım duşer mi