Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bağkur'dan nasıl erken emekli olurum?

Benim 15 yıl vede 4880 günüm dolu

Beni daha önce mağlulen sevk ettiler red geldi bende 15 yıl dolunca erken yaşlılık emekliliği için başvurdum daha önce mağlulen emeklilik için başvurduğum raporları bunlar tekrar ankara kocatepe sağlık kuruluna yolladılar kocatepeden gelen dosya sonucu seni kocatepe sağlık kuruluna yollamaya gerek yokmuş dediler.
1:beni neden oran testine yollamadılar?
2:bunlar beni mağlulen emekliliği için mi sevk ettiler?

Rapora istinaden oranı kendileri belirleyecekler demek ki. Bakalım sonuç ne olacak.

malulen ile erkaen yaşlılık arasında maaş farkı varmıbenimpirimlerim hepsi bağkur sizce maaşım nekadar olur

Tam olarak bilemeiyorum ama benim işe giriş 1995 erken emeklilik 2011 prim 5400 küsürdü sanırım şu an maaşım 662tl ek ödeme dahil senin maaşta bu civarda olur bağlanan maaşı paylaşırsınız

Aynen abimle maaşı gezilerde yiyoruz hahaaaahaaaa :cool:

Amin tabii ki hiç yoktan iyidir bizimki şaka emekli olmasak artı primde yatacaktı daha benim 10-11 yıl vardı.İyiki olmuşum emeği geçen herkese tekrar takrar teşekkür ediyorum

aynen benimde daha 17 yıl vardı

slmdün yine bağkura çağırdılarsenin 15 yıllık süren dolmamış seni isteye bağlı bağkurlu yapacağız 1 ay sonra talebini tekrar alacağız dediler şimdi ne yapayım isteye bağlı bağkurlu oldum

27 02 1974 doğumluyum. 20 12 1989 ssk girişim 1600 günüm var.01 07 2001 bağkur başlangıcım ve hala devam ediyor. bende erken emeklilik için müracaat edeceğim. ssk lı olarak mı yoksa bağkur lu olarak mı müracaat etmeliyim.hangisi daha iyi olur.

Düfa arkadaşım bağkur da günün fazla olduğu için bağkurdan başvuracaksın ayrıca şu an bağkurlusun o yüzden bağkur

Eğer prim günü yetmiyorsa, isteğe bağlı ödeyip primi tamamlamak lazım tabii. Yapacak bir şey yok.

pirim dolu bana denilen 15 yı süre dolmamıl bağkur girişim 17 07 1997çıkış 31 13 2010bu süre yetmemiş

Emeklilik için hem prim günü şartını hem de sigortalılık süresi şartını tamamlamanız şart. Eğer sigortalılık süresi yeterli değilse, sigortalı olmadan da bekleyebilirsiniz sürenin dolmasını.

bagkur.PNG

Benim 15 yıl vede 4880 günüm dolu

Beni daha önce mağlulen sevk ettiler red geldi bende 15 yıl dolunca erken yaşlılık emekliliği için başvurdum daha önce mağlulen emeklilik için başvurduğum raporları bunlar tekrar ankara kocatepe sağlık kuruluna yolladılar kocatepeden gelen dosya sonucu seni kocatepe sağlık kuruluna yollamaya gerek yokmuş dediler.
1:beni neden oran testine yollamadılar?
2:bunlar beni mağlulen emekliliği için mi sevk ettiler? bağkur beni isteye bağlı yaptı 21 gün pirim ödettiyine emekli olamadım bugün aradım sistem kabul etmiyor ankaraya soracağız dediler şimdi ben ne yapayım.

Emeklilik için hem prim günü şartını hem de sigortalılık süresi şartını tamamlamanız şart. Eğer sigortalılık süresi yeterli değilse, sigortalı olmadan da bekleyebilirsiniz sürenin dolmasını. Bu süre dolmadan Bağkur Yaşlılık emekliliği için süreç başlatmaz Bu süre dolmadan bağkur Yaşlılık emekliliği

iyi de benim 4900 günüm xe 15 yıllık sürem doldu yüzde 70 raporum varengelim doğuştan bülent bey

Eğer tüm şartlar tamamsa, daha önce malulen emeklilik başvurusunda sakatlık oran sgk kayıtlarına alınmışsa, Yaşlılık emekliliği başvurusunda o kayıtları temel alıyor olabilirler. Dilerim böyledir ve yeniden rapor çilzesi çekmezsiniz.

syn bülent bey bağkuru aradım bana dedikleri talebinizi sistem kabul wrmiyor ankaraya soracağız ded

slm bülent bey bağkurdan hala bir ses seda yyok ben bu arada sigortalı bi işte çalışsam bağkur daki emeklilik konusunda bi sorun çıkarmı......

Erkan bey Ankara sgk kocatepe tel 0 312 4150100 dan 349 bu numarayı arayarak bilgi alabilirsin evrak hakkında yanlız evrak numarası yanınzda olsun dosya nosu yani

iyide benim dosya sakaryada amkaraya sakaryadaki memur emekliliyimi sistemonaylamadı bunu yazı ile ankaraya sorduk cevap bekliyoruz dediler 3 ay oldu hala ses yok

İyide dosya Ankara ya gitmeden Ankara neye göre karar verecekmiş anlamadım raporlar Ankara ya gider orası inceler gerek duyarsa yeniden hastaneye sevk eder veya karar verir çok merak ettim sonucu paylaşın ve bence siz kuruma giderek tam detaylı bilgi isteyin gerekirse bimere yazın ona göre size yazılı cevap veririler

Çalışmaya başlarsan, emeklilik işlemleri sürer ama, başvuru tarihin geçersz olur, emekliliği hak ettiğinde, "sigortalılığınız sonlandır, emeklilik için başvur" derler. Ben olsam sonuç gelene kadar açlışmazdım

arkadaşlar bugün bağkuru aradım emeklisin dediler ocak 28 de ilk maaşımı alacağım söylendi maaşım 657 tl imiş daha tebligat gelmedi

Üst Alt