jon83,
Admin'i, İlker'i bilemem ama ben kısaca cevap verip '' ben bilirim-sen bilmiyorsun'' mihvalinde dönen ve ''araştırmalarım artık bitmiştir'' dediğin ve fikir oluşturduğun yazılarına son kez cevap vererek Makri adına noktayı koyuyorum.
1- Ne Makri'nin ne de diğer kişilerin seni/sizi yanlış yönlendirme gibi bir amaçları neden olsun ki?
2- Kusura bakma ama, ''ben inatcıyımdır. heryeri ararım, elimden hiçkimse kaçamaz'' söylemin senin mevzuat konusunda yetersiz olduğunu gösteriyor. Adana, Mersin veya bir başka il sgk müdürlüğü'nün görüşlerini doğru görüşler gibi yazıyorsun.
3- Mevzu uzadıkça '' madem çok biliyorlar seni admin, makri savunsun'' gibi banal, düzeysiz ve seviyesiz cümlelere muhatap kalmak olayda taraf olmamam gerektiğini hatırlattı.
4- Bahsettiğiniz hasta kiminiz, neyiniz bilmiyorum ama bildiğim tek bir şey var. Siz bu kişiyi emekli edemezsiniz. Çünkü mevzuat konusunda yeterli donanıma sahip olmadığınızdan doğruları yanlış, yanlışları doğru sanıyorsunuz.
5- Bu sitede açılmış o kadar uyduruk, dandik mevzuu varken Makri'nin tek amacı yardımcı olmaktır. Yoksa jon83'ün problemiyle vakit geçirmek için insanın mazoşist olması gerekiyor ki öyle bir rahatsızlığım yok.
6- Sana kolaylıklar, hasta olan kişiye de sabırlar diliyorum.