Selamlar, ben 30 yaşımda ve %70 üzeri engelliyim sürekli yatalağım, işitme engelim de bulunuyor. Bakım maaşı aldığımız Ziraat banka kartımız var ve kartın üzerinde annemin adı geçiyor bakıcım olduğu için. İnternet alışveriş vs durumlarına güvenmediğini ve bir gün kart bilgilerinin ele geçirileceği gibi evhamlar yapıyor. Ziraat Mobil içerisinden sanal kart oluşturup öyle kullanıyordum fakat yine rahat değil. Bu sebeple kendim Enpara'ya başvurmayı düşünüyorum o karta bakiye atıp ister kullanacağım ister biriktireceğim. Bu karta yatan bir maaş olmayacak, ön ödemeli kartlar gibi kullanacağım
Simdi sorularım şu:
-- TC no vs gerekli bilgilerimi verip kendi adıma kart çıkartmak bakım aylığımı riske atar mı? Kartı yetkililere beyan etmek gerekiyor mu?
-- Enpara kartı için tüm işlemleri internetten halletmek ve yazılı olarak iletişime geçmek mümkün mü?
-- Ben fiziksel kart talep etmeyeceğim sadece mobilden veya PC'den hesap oluşturup şifre oluşturup kullanılır hale gelmesini istiyorum bu mümkün mü?
Simdi sorularım şu:
-- TC no vs gerekli bilgilerimi verip kendi adıma kart çıkartmak bakım aylığımı riske atar mı? Kartı yetkililere beyan etmek gerekiyor mu?
-- Enpara kartı için tüm işlemleri internetten halletmek ve yazılı olarak iletişime geçmek mümkün mü?
-- Ben fiziksel kart talep etmeyeceğim sadece mobilden veya PC'den hesap oluşturup şifre oluşturup kullanılır hale gelmesini istiyorum bu mümkün mü?