Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bana zarar verir diye sevgili istemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çare bellidir azizim

"Kısasta hayat vardır "

Bu sistemde böyle yapacak birşey de yok.

Bir gün cinayet bir gün taciz bir gün tecavüz bir gün dolandırıcılık bir gün o bir gün bu... TV ler zaten yöne yarabbi
Ula yok kaynanasıyla yatmış yok damadına kaçmış yok komşuyla ilişkisi var. Oturup çoluk çocukla izler oldu herkes

Alıştı millet artık.

Beyni mide ve bacak arasında olan bir yerlere çalışan millet olduk.

Uçkur için yaşanması normal oldu artık.

Çare bellidir. Kur'an ve Sünnet

( Not bu dediğim Müslümanım diyenleri bağlar. Yahudi , hristiyan, ataist vs) bağlamaz. Aslında bağlar onlarda rahat ederler.

Kızı öldürülen anneye sorun siz
Oğlu öldürülen babaya sorun siz
Çocuğuna tecavüz edilen anneye sorun siz
Yıllarca çalışıp çabalamış birikimi çalınana sorun siz
Oğlu askerde şehit olana sorun siz
Kızını oğlu uyuşturucuya düşen anne babaya sorun siz
Kızının kafası önüne kesilip atılan anaya sorun siz
3 aylık bebesins tecavüz edilen babaya sorun siz

Sorun sorun

Bitmez

Besleme gebert gitsin şerefsizleri.

Son düzenleme:
İNTİHARI ÖZENDİRİYOR DİYE SANIRSAM.
Kardeşim konumuz intihar değil ki sevmek ve sevilmek artı korkular evet haklısın Murat KEKİLLİ şarkısı insanları intihara sürüklediği için yasaklandı. Yalnız son 3 ayda Murat KEKİLLİ şarkısı yok ve intihar vakaları ile kadin cinayetleri tavan yapmış buna odaklanmak lazım.

@Ahmet T

Üyesi bu konu üzerine daha güzel yorum yapıyor. Yani adam açık açık ben başkasının içtiği bardaktan içemem diyor. Tiksiniyor ve çok haklı yani ben bebeklik döneminde kadınlar beni şapir şupur öperdi ve elimle öptükleri yeri silerdim. Rahatsız olurdum yani adam bunu dile getirmiş. Ahmet T Üyesini severim adam farklı bakıyor.

Son düzenleme:
Bu devirde yar diyeceğim yar gibi birisini bulman çok zor sanırım.
Korkuluyor/Tırsılıyor/Çekiniliyor onun için.

Sen de kadın olsan korkarsın yani onlara hak vermek lazım. Onlar saf ve temiz asıl pislik olan bizleriz kimse kızmasın erkekler daha kötü kadın öyle değil sadece sevilmek ister. Biz erkekler önce kendimize çeki düzen verip, onlara saygı ve sevgi duymalıyız. Yoksa bizlerden hep korkmak zorunda kalacaklar.

👩👩👩 kadınlar başımızın 👑💎 tacı ama onlara gerekli hassasiyeti göstermeyen kişiler oldukça bizim erkekliği mizde sorgulanmak zorunda olacak/olacaktır.
BU 2 KERE 2

Maalesef öyle kadınlarımız çok değerli ve başımızın tacı ayrıca atalarımız onlara Asena ismini verdi. Asena bizim için değerlidir. Arap ya da mülteci değilsen beni anlarsın.

Kuran'ı Kerim-i okuyan biri Asena ismini bulamaz. Yani biz daha Arap dini İslamiyeti geçmeden kadınlarımızı Asena ismini veren atalarımızı unuttuk. İyi ki tarih var. İyi ki bilim var. İyi ki Asena var. Herkes özüne dönsün cahile laf anlatmaktan bıktım.

"ben o gibi tiplerden değilim sevgili oluncak çok ideal biriyim" faslını geçerekten şunu dicem : elbette bu tip haberler veya yaşadığımız deneyimler güvensizlik oluşturuyor fakat aşırı genelleme ayrı bir ruhsal problem unsurudur. Bi önceki tanıdığımız kişi yüzünden bi sonrakine önyargılı olursak haksız taraf biz oluruz

@Pickle, en iyisi ve en güvenlisi sanal sevgili akarı yok kokarı yok 🤣

Ben, nereye yazıyorum? Sanırım duvara bu platforma ne olmuş?

Kalite ve seviye iyice bitmiş.

Duvara yazmam dike gelir anlardı. Gerçekten yazık çok yazık...

Son düzenleme:
Kimse linç edemez adam kötü bir şey yazmamış.
Kötü yazmamış çokda haklı,ama linçleyecekler belli. Modern insanımız böyle. Başlıycaklar annelerde insan değil mi? Evde oturup çocuk bakmak zorundalar mı? Baba ne işe yarıyor? Hani erkek kadın eşitti? Bi dizi keyfimiz var onada karışmayın😁 yengelerimden biliyorum. Hiç vaktimiz yok çocuklarla ilgilenemiyoruz diyorlar. Çalışmıyorsunuz neden vaktiniz yok diyorum. Yok dizi izliyoruz. Yok arkadaşlarla sohbet ediyoruz . Annelik de,babalık da fedakarlık ister. Kendi zevklerinden vazgeçemeyecek olan evlenip de çocuk yapmasın.

@kuloglu 52,

Gayet guzel yazmissiniz. Kadin ve erkek esittir fakat farkli rollere sahip olarak yaratilmislardir. Annelik de kadinlarin sahip oldugu ve kimi erkeklerin kiskandigi bir ozelliktir. Isteyen kariyer pesinde kosar, isteyen bambaska bir seyin pesinde. Insanin icinde yoksa cocuk sahibi olmamasi daha hayirli bana kalirsa fakat bir taraftan da kor ya da topal bir sekilde buyumek, en basindan dogmak ne olursa olsun iyi olan seydir. Cunku bu var olmaktir, varolustur; iyi olan da ozunde budur.

Bazen cocuk sahibi olmayi dusunuyorum, evlenmeyi dusundugum icin aklima geliyor illaki bu da. Diyorum ya cocugum benim gibi hasta olursa? Fakat sonra diyorum ki ne olursa olsun ben yasadigim icin mutluyum ve yasam kutsaldir. Dunyaya bir insan getirmek de kutsal bir vazife bana gore (en azindan bu konulari dusundugumde oyle geliyor)

Neyse. Kisacasi, bu konudaki fikrim iki karpuz bir koltuga sigmaz. Fakat her zaman egitim onemlidir. Egitimli degilsen o cocuk da egitilemez, egitim ailede baslar.

vs. vs.

(Simdi ben linçlencem o olcak :D)

Beni linç yemek hiç korkutmuyor, çünkü doğru 1 tanedir, bir yerde 2 doğru olmaz, hoşuma gitmese bile doğruyu severim ve söylerim gerisi tırı vırı.

Evlilik çok ciddi bir mesele. Ben engelli olmama rağmen normal birisiyle evlendim , tabi çocuğumun sakat doğma ihtimali vs şeyler bizi de korkutuyordu insanız sonuçta, ama önce iyi bir niyet gerekiyor.

Allac cc herkesin gönlüne göre versin.

Başlıklar ve Konuların hepsi bir şekilde ve her zaman dine, şeriat ve siyasete geliyor. Çok garip. Bunu nasıl başarıyorsunuz vallaha tebrikler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt