Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankalar emeklilere verilen promosyonu arttırıyor

HakanEs26 şaka bir yana promosyonlar resmen oyun moda girmiş gibi.. Yıl başına kadar bu şekilde devam edermi acaba. Devam ederse 10.000 TL olur gibi..

akbank bugün itibari ile 7000 + 500 chip para diyor

Ben bu ay 8 Temmuz 2022 Cuma günü 2750 promosyonu iptal ettirip Garanti bankasında iş bankasına geçiş yaptım promosyon almadım
25 ağustosta hesaba yatar dediler
Tekrar AKBANKA Geçiş yapsam sıkıntı olur mu maddi yönden dardayım

Çağatay27
E Devlette geçiş işlemine müsade ediyorsa ilk önce e devletten deneyin.yapmıyorsa yarın iş bankasına gidin
1.PROMOSYONU İPTAL EDİN
2.MAAŞ ÜZERİNDEKİ BLOKEYİ KARDIRIN.
3.AKBANK'A GİDİN MAAŞ HESABI AÇTIRIN...HİÇ BİR SORUN OLMAZ.
Bügün BİR AY ÖNCE GEÇTİĞİM İş Bankasını iptal ettirip PROMOSYONO 4969 TL GERİ ÖDEMESİNİ YAPTIM.1 AYDA 31 TL DÜŞTÜ YANİ 5000 TL ÖDEMEDİM.
internetten Akbank'a geçiş yaptım.
500 tl chip parada iki adet otomatik ödeme verirseniz kredi kartınıza yüklenecek....
BU ZAMANDA 7000 TL GÜZEL PARA...
SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşınızı 28 Temmuz 2022 - 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında Akbank’a GEÇİRME SÜRESİ KOYMUŞLAR..
ilk kez Axess veya Wings sahibi olacak SGK emeklilerinin, toplamda 1.250 TL ve üzeri harcamalarına 250 TL olmak üzere toplam 500 TL chip-para fırsatından yararlanabilirsiniz

Akbank emekli promosyonunda 7000 +500 tl chip para veriyor

1 AYLIK SÜRE...........
SGK Emekli Maaşını Akbank'tan Alanlara 7.000 TL’ ye Varan Promosyona ek 500 TL chip-para ile birlikte Toplamda 7.500 TL Ödül Fırsatı!
SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşınızı 28 Temmuz 2022 - 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında Akbank’a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşınızı Bankamızdan almayı taahhüt ederek 7.000 TL’ye varan promosyona ek olarak kampanya dönemi içerisinde, verilecek en az 2 OFÖ Talimatı karşılığında 250 TL ve ilk kez Axess veya Wings sahibi olacak SGK emeklilerinin, toplamda 1.250 TL ve üzeri harcamalarına 250 TL olmak üzere toplam 500 TL chip-para fırsatından yararlanabilirsiniz.
Üstelik, Şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarınızı kolayca Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz.

Maaş Tutar Aralığı SGK Promosyon Tutarı Ek Promosyon Tutarı Toplam promosyon tutarı
0-1499 TL 500 TL 4.150 TL 4.650 TL
1.500 TL – 2.499TL 625 TL
5.175 TL 5.800 TL
2.500 TL ve üzeri 750 TL 6.250 TL 7.000 TL
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Çağatay27
-----------------------
E Devlette geçiş işlemine müsade ediyorsa ilk önce e devletten deneyin.yapmıyorsa yarın iş bankasına gidin
1.PROMOSYONU İPTAL EDİN
2.MAAŞ ÜZERİNDEKİ BLOKEYİ KARDIRIN.
3.AKBANK'A GİDİN MAAŞ HESABI AÇTIRIN...HİÇ BİR SORUN OLMAZ.
Bügün BİR AY ÖNCE GEÇTİĞİM İş Bankasını iptal ettirip PROMOSYONO 4969 TL GERİ ÖDEMESİNİ YAPTIM.1 AYDA 31 TL DÜŞTÜ YANİ 5000 TL ÖDEMEDİM.
internetten Akbank'a geçiş yaptım.
500 tl chip parada iki adet otomatik ödeme verirseniz kredi kartınıza yüklenecek....
BU ZAMANDA 7000 TL GÜZEL PARA...

akbank 7000 tl oldu doğru bugün annemin maaşını hiç promosyon vermeyen ptt den akbanka aldım 10 dk da haloldu
deasn12

akbank yaptıysa,yapı kredi zaten yapar

deasn12

turan1977 :):) ne demiştim ben 5000 olur demiştim 7000 oldu :):)

Bir notum daha burda dursun = Ocak 2023 yılında en düşük emekli maaşına verilecek promosyon 10.000 TL olacak...

istanbul40 Bu gün senin yorumunu görmeden Sabahleyin iş bankasına gittim gişedeki memur bu ay 22 ağustosta maaşın yatar
Hem maaşını çeker hem de promosyon iptali yaptırırsın dedi Bir ay geçmeden iptal olmuyor dedi doğrumu söylüyorlar yalan mı söylüyorlar anlamadım
Benim anlamadığım şuan maaş hesabı sıfır promosyon sıfır neden böyle zorluk çıkarıyorlar bir ay boşa bekleyeceğim

istanbul40

2 gün önce işbankasına 5000 promosyon yapıldı 1 aymı beklememiz gerekecek iptali Akbank’a geçiş için

Promosyondaki amaç nedir?

Bu bankaların promosyon yarışı beni düşündürüyor.cazip limitlerle çekiyolar milleti.sonrasında birşey çıkartmasınlar!!!Sürü psikolojisiyle hareket ediliyor.ortalıgın durumu belli nerden kar yaparsak o kar modundayız.devlet bankalar bunu görmüyormu?Neden izin veriyor mesela!!!!Göz boyayıp bişeyler kapatılıp arkada başka senaryolar çıkarmı?valla aklında deli sorular oluyor insanın.sizin fikirleriniz nedir bu konuda?

Bende geçen hafta gittim ayın 18 idi gittim iş bankasına maaşımı taşıdım her ayın birinde maaşım yatıyo.iş bankasıbdaki müşteri temsilcisi bu aya yetişmez dedi niye ki daha 12 gün varken neden yetişmiyo anlamadım yaa..

İş bankası kaç iş günü içinde promosyonu veriyo ki.bu geçikme neyin nesi

Ayın 21 inde akbanktan iptal edip teb e geçmiştim,teb bloke koymadığı için dün e devletten hemen akbanka a geri taşıdım,aynı gün önce 750 akşamda 6250 tl yattı hesabıma.

İşbankası vs. Yeni taşıma yaptığınız için işi yokuşa sürüyor,e devlete girin banka değişikliğine izin veriyorsa seçin,sonra ilgili bankanın cep yada internet şubesinden maaş promosyon işlemleri yapın

Bu promosyon yetim maaşı için de geçerli mi acaba ziraat den alıyorum

akbank 7000 tl yaptığına göre bugün yarın yapı kredide yapar.yarış biz emeklilerin yararına

turan1977 Bu bir yarış değildir bu sadece Türk Lirasının %90 değer kaybettiğini gösterir..

Ben de yılbaşından sonra aşağı yukarı 10.000 lira civarına yükseleceğini sanıyorum.

Çünkü şu anda 3500 lira olan maaşlarımız büyük olasılıkla en az 5000 lira olacaktır.

Bankalar da tekrar artışa gideceklerdir.

(Ama tüm dünyada başta ekonomist ve siyaset bilimciler hep Ekim ayı civarı çok büyük finans ve enerji krizleri ve durgunluklar ile birlikte kabus beklendiğini söylüyorlar).

Umarım olmaz ama bu Güz ve Kış daha zor olacak gibi sanki.

merhaba,e devlet üzerinden taşısak,promosyon alabiliyormuyuz

Ulan, hangi birini takip edeceğimizi şaşırdık.
- Abi şu banka 7000 veriyor.
- tamam, oraya taşıyım.
- Abi öbürü 10000 veriyor.
- tüh lan keşke bekleseydim.
- Abi bişey olmaz, blokeyi öde geç.
- tamam lan taşıdım. Vay be aldım paraları.

1 hafta sonra;

- Abi bir banka varmış 15000 veriyormuş. Hemen taşı abi.
- Yeter lan, s***cem taşımanı !
Bu ne lan böyle?
Resmen at yarışı gibi.!

Son düzenleme:
(ben) yetim maaşının %50 sini alıyorum 3900 TL ne kadar promosyon alırım iş Bankası veya yapı krediye basvursam

750 tl @tuba27

emrecix
evet ama bankayı ya tekrar arayacaksınız yada internet bankacığından başvuru yapacaksınız

@bekone
5000 tl

5000 müşteri getirene 250
Senin için 2500 +125

De-Kont

aynı gün nasıl yatıyor promosyon anlamadım ? maaş yattıktan 3 iş günü sonra diyor sözleşmede. sizin ayrıcalık nedir ?

tsunami_

katılıyorum sana beni 6 gün bekletti yapı kredi... 10.000 olana kadar takılalım bakalım... emekliden eft havale parası alan tek banka yapı kredidir...

Üst Alt