yanlış bilgi vermem yaşadığımı yazdım. Garanti bankası ile 1 yıl çalıştım eft ve havale ücreti aldı.
şuan yapı kredide başladı zalım banka
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
yanlış bilgi vermem yaşadığımı yazdım. Garanti bankası ile 1 yıl çalıştım eft ve havale ücreti aldı.
eft ve havale ile işim yok maaş günüm geldiginde maaşımı sorunsuz çekmek istiyorum garanti atm si evime çok yakın ama teb ve bazı bankaların atm leri yok malesef merkeze inmem gerekiyor o da zahmetli bir iş bilgilendirme için teşekkür ederim
Mayıs ayında vakıftan garantiye geçtim 2750 antlaştım bir hafta içinde para hesaba yattı paraya karışmadım haziran ayında promosyon 5000 tl oldu tekrar temmuz ayında promosyon yenilenmesini istedim garanti kabul etmedi promosyon iptali yaptırdım benden yalnızca 2610 tl aldılar niye eksik aldılar anlamadım kurban bayramından bir gün önce iş bankasına geçtim
bu eksik alınan 2610 tl sizce sıkıntı yaratır mı?
İş bankası Promosyonundan yararlana bilir miyim
Ben emekli olalı 15 yıl oldu,MUR37 kabaca bahsetmiş derken güzel kardeşim ??? Bizlerde şubat ayında emekli olduk. Daha sonra yapıkredi ile promosyon sözleşmesi yapıldı. İlk ödeme olarak 2750 TL promosyon ödendi. Daha sonra aradan 148 gün geçtikten sonrada 16 haziranda yapıkredi promosyon yenilendi ve 3750 TL olarak değişti. Bankada ki bayanda beni arayarak günceleyebiliriz isterseniz dedi. Bayan kendisi 148 günlük ödeme olarak biraz faiz uygulaması yapılacağını ve 2292 Tl ödeme yaptığımda promosyonun güncellenebilceğini iletti. Kendisine özellikle sordum ve 2750 / 36 ay a bölerek işlem yapıldığını söyledi bana ve ayrıca promosyon iptalinin erken uygulandığında ise faiz ve masraf uygulaması yapıldığınıda ayrıca söyledi.. Bende maaş hesabıma 2292 TL geçerek promosyon yenilemesi yaptım ve 6 gün sonra hesabıma 3750 TL yatırıldı...
turan1977 Bende biraz önce yapıkredi mobilden müşteri temsilcisi bayan ile iletişime geçtim 5 ay ı tamamlayan promosyon için 2150 TL ödemeyi geri yapın 3750 TL olarak promosyon yenilemesi yapalım dediler.
De-Kont 2150 TL promosyon iptali verirsem yeni promosyonuda aynı gün içerisinde yaparsak kaç günde hesapa geçiyor ? Benim emekli maaşım her ay 26 da yatıyor..