Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankalar emeklilere verilen promosyonu arttırıyor

Maaşları taşıdık ama sgk eski bankaya yatırmış şimdi promosyon almak için 3 ay (maaş 3 aylık) daha mı beklememiz gerekiyor.E-devlette ise taşıdığımız bankaya yatmıştır gözüküyor.

Pa_Pi

Garantinin kendi sitesinden alıntı
Emekli maaşını Garanti BBVA'dan alan tüm emekli maaş müşterilerimize, Garanti BBVA Mobil ve İnternet'ten, maaş aldığı Vadesiz TL hesabından yapacağı havale ve hafta içi saat 16:00 ya kadar yapılacak EFT işlemleri ücretsizdir. (Hafta sonları ve resmi tatil günleri dahil değildir. Uygulama 01/04/2021 itibariyle başlamış olup öncesinde gerçekleştirilen havale/eft işlemlerini kapsamamaktadır.)

Resim yükleyebilsem eft ve havaleden para almadığınıda göstermek istiyorum. Hatta siz yapabilirseniz numaranızı yazın watsapdan dekont atayım.

eft ve havale ile işim yok maaş günüm geldiginde maaşımı sorunsuz çekmek istiyorum garanti atm si evime çok yakın ama teb ve bazı bankaların atm leri yok malesef merkeze inmem gerekiyor o da zahmetli bir iş bilgilendirme için teşekkür ederim

Hocam teb için diyorsanız sıkıntı değil yatan maaşınızı garanti aktarın yine oradan çekin hatta, Denizbank ve finans ATM lerinden ayda 3 defa toplamda 6500₺ kadar ücretsiz para çekebilirsiniz

MUR37

Güzel kardeşim, 7\24 saat diliminde gece ve gündüz hafta sonu tatili ve resmi tatillerde 1 kuruş kesinti olmadan onb Finansbank ile enpara.com üzerinden havale ve EFT yapıyorum. Garanti Bankası 16:00 dan sonra ve hafta sonları ile resmi tatillerde işlem ücreti alıyor. Paragöz banka kimseye tavsiye etmem.

Pa_Pi

ücretsiz işlem yapma konusunda Enpara gerçekten çok iyi. bende altı yıldır kullanıyorum. kredi kartı da var. tek olumsuz yanı sonradan taksitlendirme limitini artırmıyorlar 3000 tl yetersiz geliyor artık. ziraatta ki kredi taksitim için ödemede kullanıyorum belirlediğim oranı her ay belli günde gönderiyor ziraat hesabıma hesaptan otomatik ödeniyor kredi taksitim. gene diğer banka kredi kartlarımı ödüyorum. maaşımı da çekip enparaya atacağım gecelik faizde duracak ödeme günleri gelene kadar 3-5 getirir.

Pa_Pi
Hocam, arkadaş "Garanti Bankasını" sormuş siz yanlış bilgi vermişsiniz bende düzelttim hepsi bu!
Ayrıca yaklaşık beş yıldır en parayı kullanıyorum ve neyin ne olduğunu biliyorum. Benim sizin nere ile çalıştığınızla ilgili bir tasarrufum olamaz adam maaşını garantiye taşımak istiyor ve bilgi talep ediyor hepsi bu, saygısızlık ettiğimi düşünüyorsanız kusura bakmayın, 15 yıldır malum durumumdan ötürü çok birokrosi savaşı verdim ve inanın yanlış bilgiye tahammülüm yok, hatta arkadaşa diğer banka içinde bilgi verdim.

zamanyolcusu
Diğer banka kredi taksitini en para kredi kartı ilemi ödeme yapıyorsunuz, eğer öyleyse nasıl bir işlem yapıyorsunuz.
Bakın bunuda ben bilmiyorum 😊

MUR37

kredi kartı ile ödemiyorum hocam normal hesaptan düzenli para transferi talimatı şeklinde oluyor. belirlediğim tarihte parayı ziraate gönderiyor ziraat de günü gelince otomatik tahsil ediyor her ay ödemekle uğraşmıyorum :eek:

Mayıs ayında vakıftan garantiye geçtim 2750 antlaştım bir hafta içinde para hesaba yattı paraya karışmadım haziran ayında promosyon 5000 tl oldu tekrar temmuz ayında promosyon yenilenmesini istedim garanti kabul etmedi promosyon iptali yaptırdım benden yalnızca 2610 tl aldılar niye eksik aldılar anlamadım kurban bayramından bir gün önce iş bankasına geçtim
bu eksik alınan 2610 tl sizce sıkıntı yaratır mı?
İş bankası Promosyonundan yararlana bilir miyim

Çağatay27 Promosyon yenilemesi yapmışsınız. Şöyle promosyon 3 yıllık olarak anlaşılır. Mayıs ayında sözleşme yaptığınız için yaklaşık 3 aylık sözleşme bedeliniz düşülmüş. 2750 / 36 ay = 76 TL 76 x 3 ay = 228 TL.
Normalde sizden 228 TL düşülmesi gerekiyordu ama erken promosyon iptal verdiğiniz için faiz uygulaması yapılmış. Sıkıntı yok merak etmeyin

Garanti bankası daha maaşım yatmadan 5000 tl hesabıma geçmiş tavsiye ederim

Mayıs ayında vakıftan garantiye geçtim 2750 antlaştım bir hafta içinde para hesaba yattı paraya karışmadım haziran ayında promosyon 5000 tl oldu tekrar temmuz ayında promosyon yenilenmesini istedim garanti kabul etmedi promosyon iptali yaptırdım benden yalnızca 2610 tl aldılar niye eksik aldılar anlamadım kurban bayramından bir gün önce iş bankasına geçtim
bu eksik alınan 2610 tl sizce sıkıntı yaratır mı?
İş bankası Promosyonundan yararlana bilir miyim

Hocam promosyon yattığı gün sözleşme geçerli olup sözleşmeyi bozduğunuz güne kadar olan hakkınızı vermişler, sıkıntı yok,
Ayrıca promosyon iade ve ödemede faiz uygulaması yapılamaz.
deasn12 Arkadaş kabaca hesap etmiş,
Sgk nın 750₺ için ayrı, bankanın verdiği ek promosyon için ayrı hesap yapılır ama pratikte çok bir fark olmaz.
2750₺ promosyonu siz 55 gün kullanmışsınız ve 140₺ hakkınız olan miktarı düşüp banka kendi alacağını 2610₺ mahsup etmiş.
Muhtemelen bloke kalkmıştır.
İş bankasına geçeceksiniz sgk 4A gurubundaysanız ,temmuz bitmeden taşıma işlemini başlatın, çünkü sgk bahsi geçen gurup maaş ödemesi bilgisini her ayın başında bankalara bildirimini gönderiyor,
Ay bitmeden yaparsanız büyük olasılıkla ağustos maaşınız yeni bankanıza yatar, aksi taktirde bir ay daha beklemek zorunda kalırsınız.
Ayrıca iş bankası tanıdığınız varsa onuda referans gösterip ek ödül de alabilirsiniz.

MUR37 kabaca bahsetmiş derken güzel kardeşim ??? Bizlerde şubat ayında emekli olduk. Daha sonra yapıkredi ile promosyon sözleşmesi yapıldı. İlk ödeme olarak 2750 TL promosyon ödendi. Daha sonra aradan 148 gün geçtikten sonrada 16 haziranda yapıkredi promosyon yenilendi ve 3750 TL olarak değişti. Bankada ki bayanda beni arayarak günceleyebiliriz isterseniz dedi. Bayan kendisi 148 günlük ödeme olarak biraz faiz uygulaması yapılacağını ve 2292 Tl ödeme yaptığımda promosyonun güncellenebilceğini iletti. Kendisine özellikle sordum ve 2750 / 36 ay a bölerek işlem yapıldığını söyledi bana ve ayrıca promosyon iptalinin erken uygulandığında ise faiz ve masraf uygulaması yapıldığınıda ayrıca söyledi.. Bende maaş hesabıma 2292 TL geçerek promosyon yenilemesi yaptım ve 6 gün sonra hesabıma 3750 TL yatırıldı...

MUR37 kabaca bahsetmiş derken güzel kardeşim ??? Bizlerde şubat ayında emekli olduk. Daha sonra yapıkredi ile promosyon sözleşmesi yapıldı. İlk ödeme olarak 2750 TL promosyon ödendi. Daha sonra aradan 148 gün geçtikten sonrada 16 haziranda yapıkredi promosyon yenilendi ve 3750 TL olarak değişti. Bankada ki bayanda beni arayarak günceleyebiliriz isterseniz dedi. Bayan kendisi 148 günlük ödeme olarak biraz faiz uygulaması yapılacağını ve 2292 Tl ödeme yaptığımda promosyonun güncellenebilceğini iletti. Kendisine özellikle sordum ve 2750 / 36 ay a bölerek işlem yapıldığını söyledi bana ve ayrıca promosyon iptalinin erken uygulandığında ise faiz ve masraf uygulaması yapıldığınıda ayrıca söyledi.. Bende maaş hesabıma 2292 TL geçerek promosyon yenilemesi yaptım ve 6 gün sonra hesabıma 3750 TL yatırıldı...
Ben emekli olalı 15 yıl oldu,
Az çok tecrübeliyiz,

Ayrıca siz şubat da emekli oldum diyor ve 148 gün sayıp ,16 haziranı nasıl buldunuz merak ettim,
Şubat:28,
Mart:31,
Nisan:30,
Mayıs:31,
Haziran: 16
28+31+30+31+16=136 gün,
148-136= 12 gün?🤔
O zaman siz şubatta değil 20 ocak gibi emekli olduğunuz anlaşılıyor.
Neyse
Hocam artık size son kez cevap vereceğim ve bildiğiniz yolda devam edin ama lütfen emin olmadığınız konularda yorum yapmayın..
İstirham ediyorum
Banka sana ödül veriyor neden faiz uygulasın hiç mantığınız alıyormu çünkü banka bunu size bizde kalın diye bir nevi rüşvet veriyor hepsi bu!

MUR37 Yapıkredi bizi dolandırıyor yalan söylüyor demekki... bencede son kez cevap verin.
Profilinizden belli zıt görüş ve herşeyi kabul etmeyen benim dediğim olacak diyen birisi olduğunuz.
Alınan Beğeniler: 60
Verilen Beğeniler: 0

şuan yapı kredide başladı zalım banka

slm 2yildir yapı kredideyiz pramasyonu aldık şimdi yeniye dahil olmak istiyorum sizce avantajlı oluyor mu 1yili kalmış beklesekmi yoksa iptal ettirip yenisinin yaptırsak yil kaybı olmuyor mu aklım almadi

(Gölge)

Özellikle şu ekonomik durumda yeni promosyon için beklemenin hiçbir anlamı yok.
Çünkü her an yenileme şansınız var, bu ister çalıştığınız banka için olsun isterse daha yüksek promosyon veren bankalara geçiş yapmak için olsun.
Basit olarak anlatayım;
Bugün promosyon yenilemesi yaptığınızı var sayalım, ve haftaya X banka daha yüksek bir oran açıkladı, mevcut bankanızla olan sözleşmeyi iptal edip,burayı özellikle büyük harflerle yazayım çünkü kirli bilgiler mevcut,
KULLANDIĞINIZ KADAR OLAN PROMOSYON ÜCRETİNİ (GÜN/AY) BAZINDA DÜŞEREK SÖZLEŞMENİN GERİ KALAN ZAMANINA DENK GELEN MİKTARI BANKA SİZDEN MAHSUP EDER. Aşağıda kendim üzerinden örnek vereceğim,
Hepsi bu kesinlikle bir hak kaybınız yoktur. Aksine kazançlı çıkarsınız.
Ben ziraatten maaş alırken 750₺ promosyon almıştım ve 2023 de süresi dolmak üzereydi, yaklaşık kalan bir yıl için 200 küsür iade verdim yani (750₺ değil, orada kalacağım diye verdiğim sözün tutmadığım bir yılı için) ve
üç ay içinde üç banka değiştirdim ve 2750₺ ile başladığım promosyon avına şu anda iki katını veren 5500₺ bankaya geçtim.
Şu durumda ben zararmı etmiş oldum takdir sizin?
Ziraatte kalsaydım 2023 beklemek için, ayrıca muhtemelen yine aynı miktarda promosyon verecektir,
2026 ya kadar promosyon olarak iade ettiğim 200₺ dahil yeni vereceği 750₺ ile toplamda 950₺ ziraat bankasına devam edecektim.
Şimdi 2022 promosyon başlangıcım ve 2025 e kadar 5500₺ ile bekleyeceğim.
Durum bu kadar basit.
Artı eksi olarak da avantajlı oluyorsunuz,
Ziraatte eft ve havale ücretli,
Şuanki bankam fast dahil 7/24 para göndermek ücretsiz,
65 yaş üstü ATM den maaşınızın tamamını ek bir ücret ödemeden alabilirsiniz.
Ziraattin ise tek artısı kredi faiz oranları düşük, ama onuda hayat sigortası ile birlikte yükseltmiş oluyor.
Özel bankalarda sigortasız kredi seçeneğine aşağı yukarı denk geliyor.
Umarım anlatabilmişimdir.

şuan yapı kredide başladı zalım banka

Hakan'ım, Garanti Bankası ile 1 yıl çalıştım ve çok pişmanım. EFT ve havale ücreti için saat dilimi koymuş 16:00 sonra ücretli, bayramda ücretli, hafta sonu ücretli, resmi tatillerde ücretli, gece yarısı ücretli diye sürekli benden havale ve EFT ücreti kesti. Qnb Finansbank ve Enpara.com tavsiye ederim. İşlem ücreti kesintisi yok. 7/24 havale ve EFT yapabilirsiniz.

MUR37

evet doğru söylüyorsunuz yil kaybı olmuyormuş kalan kısmını ödedim 150 tl 850tl almıştım 5250 tl verdiler hemen yaptım siz hangi bankaya geçtiniz ne kadar aldınız?? yapı kredi 5250 veriyor şu anda bilginiz olsun

(Gölge)
Hocam öncelikle hayırlı olsun, ben yapı krediyi sevmiyorum özel bankalar arasında en çok aralara virgül gibi şartlarını sıkıştırarak müşteri lehine çalışmıyor,
Ben iki maaş aldığım için birini tebe, diğerini garantiye taşıdım.
İçlerinden bence en iyisi teb artıları çok ama müşteri ilişkisi maalesef ancak çalışmaları dürüst,
Tebe 2750₺ taşıdığımda referans olarak oğlumu yazdım (teb müşterisi olmak zorunda ek ödül almak için) 2750₺idi galiba, ben aldım 250₺ oğluma ödül aldık ve 15 gün sonra 3750 ve en son teb promosyonu 5500₺ çıkardı. Bende 2750 den 3750 ye ve en son 5500 için eski sözleşmeleri iptal ettim ve yeni sözleşme ile 5500₺ paramı aldım, yalnız burada diğer bankalar garanti mesela promosyon yenilemesi (revize) yaparken maaş taşıma anındaki ödülüde iptal ediyor. Ama teb maaş almayı devam ettiğiniz sürece verdiği ödül olan 250₺ geri almıyor. “Çünkü o ödül sizi bize maaş müşterisi olarak getirdiği için veriliyor” promosyon yenileme ile ödülün bir ilgisi yoktur diyor.
Ama garanti promosyon revize işleminde maaş taşıma ödülünü geri alıyor. Sözleşme de olmamasına rağmen!
Gibi gibi işler hocam
Garantide mobil üzerinden promosyon revize işlemini rahatlıkla yapıyorsunuz şubeyle işiniz olmuyor.

soneman

az önce döşedim mesajı emeklilerden aldığınız eft havale ücretini geri çekin mağduruz diye

ben yeni emekli oldum 2 maaş çektim sadece garantiden 2750 prmosyon bedelini uygulamadan iptal ettim ertesi gün bir kısım tutar kesilip hesaptan 2750 tl den düşülmüş. ben promosyon devam seçtim aynı gün 5000 tl yattı .eft ücretleri garanti de bildiğim emekliye ücretsiz.

Emekli aylık bilgisi kısmı ve ödeme bilgileri kısmı güncellenen varmı bende sadece ek ödeme yazıyor

Daha önceki promosyonun bitmesine ne kadar kaldığını nasıl bilebilirim?

Bu yapı kredi işini beğendim ben.
Yarın gidip konuşacağım.
5000 tl iyi para.
Hem ben de ziraat'ten 22 ay oldu. Herhalde az kesinti olur.
Zaten 600 tl vermişlerdi.

Güncel maaşlar sisteme girildi.

turan1977 Bende biraz önce yapıkredi mobilden müşteri temsilcisi bayan ile iletişime geçtim 5 ay ı tamamlayan promosyon için 2150 TL ödemeyi geri yapın 3750 TL olarak promosyon yenilemesi yapalım dediler.

De-Kont 2150 TL promosyon iptali verirsem yeni promosyonuda aynı gün içerisinde yaparsak kaç günde hesapa geçiyor ? Benim emekli maaşım her ay 26 da yatıyor..

arkadaşlar yapı krediden promosyonumu 5000 tl olarak tekrar yeniledim.

Üst Alt