Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankalar emeklilere verilen promosyonu arttırıyor

kutup yıldızı

yapıkredi 3750 yatırıyor

2 oto ödeme talimatı 100

yeni kredi kartı alıp ilk ay 500 harcarsan 150 yatıyor

ancak boyle 4000 yatıyor

emekli davet edersen kişi başı ek 250 yatıyor

Deans selamlar
Yapı kredi de emekli tanıdığı referansı için nasıl olunuyor.
Birde maaş almadan mı? promosyonu yatırmaya başlıyorlar.
Bana sgk dan gelen yazıda 25/07/2022 de maaş almaya başlayacak yazıyor.
Ben de yapı kradiye başvursam ne zaman yatar?
Yardımcı olursanız sevinirim

Deliyurek23 Merhaba. Yapıkredi sistem üzerinde tahsis numarası ile emekli olup olmadığınızı görüyor. İlk maaşınızı direk yapıkrediye geçirtebilirsiniz. Referans olayıda şöyle yeni emekli olsun eski emekli olsun emekli maaş bağlanması için beraber yapıkredi ye gidiyorsunuz ve referans oluyorsunuz. Kısaca bu emekli arkadaşı ben getirdim referans benim demeniz yeterli..

İş bankası 5000₺ promosyon veriyor

MUR37

açık arttırmaya döndü promosyon rekabeti :)

iş bankası öne geçmiş durumda şu an.. koşulsuz şartsız üstelik ücretsiz eft havale avantajı, aidatsız maximum kart kullanımı.

soneman ayrıca referans ücreti de 500 TL çıkartmış.. Bu kadar büyük artışlar artık TL değer kaybını gösterir..

HakanEs26 valla yapıkredi bu belli olmaz. Maaş bağlama rekabet çıkacak gibi Temmuz 21 de yapıkredi promosyonları tekrar güncellenecekmiş..

HakanEs26 en düşük emekli maaşı 2500 alanlar için daha net birşey yok demi. Ne olacak ne bitecek belli değil..

deasn12

taban maaş 4000 olacak diye bazı haber sitelerinde dönüyor dostum.. Bende onların yalancısıyım haftaya görcez ak göz kara göz :)

HakanEs26

Teşekkür ederim... Peki daha önce ki promosyon ödemeniz ne kadardı ve kalan süre için kesinti tutarı kaç tl idi ? Sizce fazladan bir kesinti oldu mu?Teşekkürler. HakanEs26 deasn 12

Arkadaşlar konu hakkında bilgi vermek istiyorum;
- iki dosyadan maaş alanlar ayrı ayrı bankalara taşırsanız her iki bankadan da promosyon alabilirsiniz.
- maaş taşıma için mevcut promosyon borcunuz kıstel geri iade edilir ve maaş hesabınızda başka bir kredi, kredili mevduat hesabı (kmh) ekside ise kapatılır, kredi kartı borcu varsa kapatılır,(bunu her banka istemiyor ama Vakıfbank da bir kişi yaşamış) ben ziraatten taşıdım kredi kartı ile ilgili sorun yaşamadım hatta en avantajlı kart olduğu için hala onu kullanıyorum,
-bir veya iki gün içerisinde maaş hesabınız üzerinden bloke kalkıyor (bunu mutlaka belirtin)
- maaşın boşa düştüğünü e devletten görebilirsiniz, (banka değişikliği) sekmesi ekranda çıkarsa bloke kalkmıştır.)
- hangi banka ile anlşmak istersiniz, o bankaya mobilden,internetten, veya telefon bankacılığı üzerinden taşıma işlemini gerçekleştirebilirsiniz,
- ek promosyon için de işlem yapmayı unutmayın,

mehmet abi yapıkredi ilk promosyon miktarı 2500 TL. Ben şubat ayında emekli oldum. Promosyon iptali için 2192 TL iade gerçekleştirdim. Eski promosyon ödemesinden 1 haftada sonrada 3750 TL yeni promosyon ödemesi gerçekleştirildi.

[mentıon=130885]hakanes26[/mentıon]

teşekkür ederim... Peki daha önce ki promosyon ödemeniz ne kadardı ve kalan süre için kesinti tutarı kaç tl idi ? Sizce fazladan bir kesinti oldu mu?teşekkürler. Hakanes26 deasn 12

ilk ödemem 2750 tl di. Kesinti 2220 tl oldu yeni başvurmuştum çünkü. Fazladan kesinti olmadı tutar doğruydu.

@HakanEs26 müjde müjde müjdeee. En düşük emekli maaşı hazine desteği ile 3000 TL oldu....

2041 TL net aylığım %40 enflasyon zam ile 2871 TL oluyor... .
3000-2871 : 129 TL
Bu devlete bu hükümete gülermisin ağlarmısın..

Son düzenleme:
garanti bankasıda 5000 tl vermeye başlamış 250 ek getriri

yapı kredide olanlar ücretsiz eft hakkı için merkeze mail atalım 3 ay önce ücretli olmuştu

HakanEs26 Yapıkredi Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1.499 TL'ye kadarsa 3.500 TL; 1.500 TL-2.499 TL arasındaysa 4.250 TL; 2.500 TL'nin üzerindeyse 5.000 TL nakit promosyon ödenir.

vay mk bizi bekliyormuş demekki :):)

HakanEs26 Yapıkredi Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1.499 TL'ye kadarsa 3.500 TL; 1.500 TL-2.499 TL arasındaysa 4.250 TL; 2.500 TL'nin üzerindeyse 5.000 TL nakit promosyon ödenir.

vay mk bizi bekliyormuş demekki :):)

ahahahha aynen 3750 bul şimdi yeniden sözleşme yap bekle 6 gün işin yoksa :) 1250 tl kar alıcaz diye :)

HakanEs26 yeni promosyon yaptırmaya değermi diye düşünmeye başladım şimdiden. Bu enflasyon devam edecek o kesin 2023 yıl başında bu emekli maaşları tekrardan %40 zam alır ve daha da yükselir paranın değeri olmadan. Bankalarda tekrar promosyon güncellemesi yapar 6500-7000 çıkar...

HakanEs26 yeni promosyon yaptırmaya değermi diye düşünmeye başladım şimdiden. Bu enflasyon devam edecek o kesin 2023 yıl başında bu emekli maaşları tekrardan %40 zam alır ve daha da yükselir paranın değeri olmadan. Bankalarda tekrar promosyon güncellemesi yapar 6500-7000 çıkar...

bakalım emekli maaşları zamdan faydalanacak mı ? kafamda deli sorular... promosyonlar dediğin gibi seneye yaza kadar 7000 bandına ulaşır

Yapı kredi eğer 5000 veriyorsa şimdi anlaşıp 5000'i alıp Dolar yaparsanız zaten yılbaşına kadar Dolar kuru Merkez Bankasına göre bile 18.89 tahmini yapıldığı için (Ki, bu en az 19 küsurlara çıkar) ve 6000 ve + civarı yükselmiş olur.

Yani... yılbaşına kadar bekleyip yeni maaş zamlarını ve bunun sayesinde promosyonların da 6000+ yükselmesini beklemek gereksiz.

(Tabii, olur da promosyonlar 8000 falan olursa zarar edilir ama o kadar yüksek vereceklerini zannetmem).

Şimdiden 5000 alıp Dolar yapmak en iyisi.

(Çünkü Amerikan merkez bankası başkanı 2024 yılına kadar faiz artışına devam edeceğiz dedi. Bu da Doların tüm dünyada yükselmesi demek. Bizimkiler istedikleri kadar baskılasınlar yine de artmasının önüne geçemezler).

emekli maaşımı garanti bankasına taşımayı düşünüyorum ne dersiniz fikirlerinizi alabilir miyim

emekli maaşımı garanti bankasına taşımayı düşünüyorum ne dersiniz fikirlerinizi alabilir miyim

Garanti Bankasını tavsiye etmem. Havale, EFT ücreti alıyor, çok paragöz banka en ufak işlemlerden ücret kesiyor. 1 yıl Garanti Bankası ile çalıştım ve onb Finansbank geçiş yaptım. Enpara ve onb Finansbank şimdilik iyi ücret almıyor.

garanti bankası 5000₺ promosyon ve 250 davet ödülü veriyor ama promosyon yenileme yaparsanız verdiği ödülü iptal edip geri alıyor,
Mesai saatleri içerisinde
MAAŞ HESABINDAN YAPILAN “Havale ve Eft ücretsizdir. Başka bir cazibesi yoktur.
Zaten internet bankacılığı üzerinden veya mobilden giriş yapınca maaş hesabınızın yanında uyarı var
Tebe taşırsanız 5500+250₺ ödül veriyor yani sizin tebe geçmenize vesile olan (tebde hesabı olması yeterli) kişi 250₺ ödül alıyor,
Yalnız minimum 2 adet fatura talimatı istiyor. Burası çok önemli, çünkü 2 fatura altına talimat düşerse ek promosyonu iptal ediyor naçizane tavsiyem 2 talimatın üzerinde talimat verirseniz sizin için daha iyi olur
Promosyon yenileme yapsanız dahi teb ödülü geri almıyor (maaşınız tebde olduğu sürece)
Mobil bankacılık üzerinden cepteteb hesabı açarak 7/24 fast uygulaması ile ücretsiz para gönderebilirsiniz.
Ayrıca kredi kartı ihtiyacınız varsa teb bonus aidat ücreti almıyor gibi…
Yazdığım bilgiler doğru ve nettir.

Garanti Bankasını tavsiye etmem. Havale, EFT ücreti alıyor, çok paragöz banka en ufak işlemlerden ücret kesiyor. 1 yıl Garanti Bankası ile çalıştım ve onb Finansbank geçiş yaptım. Enpara ve onb Finansbank şimdilik iyi ücret almıyor.
Yanlış bilgi,
Lütfen doğru bilgi paylaşın insanlar zaten brokroside boğuluyor birde yanlış bilgi ile işlerini zorlaştırmayalım

garanti bankası 5000₺ promosyon ve 250 davet ödülü veriyor ama promosyon yenileme yaparsanız verdiği ödülü iptal edip geri alıyor,
Mesai saatleri içerisinde
MAAŞ HESABINDAN YAPILAN “Havale ve Eft ücretsizdir. Başka bir cazibesi yoktur.
Zaten internet bankacılığı üzerinden veya mobilden giriş yapınca maaş hesabınızın yanında uyarı var
Tebe taşırsanız 5500+250₺ ödül veriyor yani sizin tebe geçmenize vesile olan (tebde hesabı olması yeterli) kişi 250₺ ödül alıyor,
Yalnız minimum 2 adet fatura talimatı istiyor. Burası çok önemli, çünkü 2 fatura altına talimat düşerse ek promosyonu iptal ediyor naçizane tavsiyem 2 talimatın üzerinde talimat verirseniz sizin için daha iyi olur
Promosyon yenileme yapsanız dahi teb ödülü geri almıyor (maaşınız tebde olduğu sürece)
Mobil bankacılık üzerinden cepteteb hesabı açarak 7/24 fast uygulaması ile ücretsiz para gönderebilirsiniz.
Ayrıca kredi kartı ihtiyacınız varsa teb bonus aidat ücreti almıyor gibi…
Yazdığım bilgiler doğru ve nettir.

Yanlış bilgi,
Lütfen doğru bilgi paylaşın insanlar zaten brokroside boğuluyor birde yanlış bilgi ile işlerini zorlaştırmayalım

Yanlış bilgi vermem yaşadığımı yazdım. Garanti Bankası ile 1 yıl çalıştım EFT ve havale ücreti aldı.

eft ve havale ile işim yok maaş günüm geldiginde maaşımı sorunsuz çekmek istiyorum garanti atm si evime çok yakın ama teb ve bazı bankaların atm leri yok malesef merkeze inmem gerekiyor o da zahmetli bir iş bilgilendirme için teşekkür ederim

Üst Alt