Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankalar emeklilere verilen promosyonu arttırıyor

HakanEs26 ya o değilde işlemler tamamlanınca bana sms geldi hemen. Promosyon başvurunuz alınmıştır. Maaşınız yattığında hesabınıza yatırılacaktır.. 26 haziran a kadar beklersem söverim :):)

[mentıon=130885]hakanes26[/mentıon] ya o değilde işlemler tamamlanınca bana sms geldi hemen. Promosyon başvurunuz alınmıştır. Maaşınız yattığında hesabınıza yatırılacaktır.. 26 haziran a kadar beklersem söverim :):)

valla beklemezsin zannediyorum benim maaşım yakındı diye yatırdılar sanırım üç iş gününde yatar dediler sana da bugün yada pazartesi ateşleme yaparlar :)

turan1977 yaa tuafıma giden birşey oldu. Bankadaki görevli bayan kapıda karşılıyor resmen hemen yapalım buyrun diye.. Bankada sıra varken sıraya bile dahil edilmeden 5 dk işlemi bitiriyorlar..

promosyonu farklı bankaya taşırsanız maaş yattığında promosyon yatar hesaba
aynı bankada promosyon yenilerseniz hemen geçer hesaba (akbankta böyle)

De-Kont 16.06.2022 de promosyon yenilemesi yapıldı ama yapıkredi tarafından henüz bir ödeme gönderilmedi :)
promosyon iptal ücretini 5 dk da hesaptan çektiler :)

deasn12

bende de ses yok dün bi 1000 fişeklediler bekleyin kontrol edin takip edin diyolar :) nasip 5 e kadar yatar inş para lazım ;)

HakanEs26 sende ses yok bizde de tık sesi gelmeye başladı sanırım tek seferde 3750 TL mi yatcak acaba ?
turan1977

Son düzenleme:
deasn12

dün 1000 tl yattı bana 2750 bekleyen işlemlerde hala... Nedne böyle saçmalık yaparlar bilemedim ya hepsini yatır ya hiç yatırma !

HakanEs26 valör olarak 17.06.2022 gösteriyor.
o zaman gece hesaba geçecek demektir doğrumu ?

deasn12
sanırım ama hafta sonu ya bu inekler iş gününde yatar demişti bana sana da bana da pazartesi gibi görünüyor.. :)

HakanEs26 pazartesi olsa yine iyi :=) müşteri hizmetlerine sordum biraz önce kontrol ettiler. 22.06.2022 çarşamba günü hesabıma geçeceğini söylediler :) 2 yada 3 gün içerisinde ödenmiyormuş. En az 6 gün geçmesi gerekiyormuş...

tanıdıklar vakıfbanka gecmiş karı koca 4 4 8000 almışlar

varmı vakıfbanktan 4000 tl promosyon alan internette yok
bende şaşırdım devlet bankası vermez o kadar

20 yıldır vakıfbanktan maaş alıyom bu haberleri kim nerden uyduruyo bilmiyom ama kim demişse gece rüyasında gördüğünü gerçek zannediyo.vakıfbankın öyle bir banka promosyonu yokkkk.

soneman VAKIFBANK-HALKBANK-ZİRAAT BANKASI bu 3 banka devlet bankasıdır. Devlet kendi parasına özel banka promosyonu kadar 3750 TL veya 4000 TL promosyon ödemesi yapmaz yapamaz.
3 devlet bankasıda 3 yıllık promosyon 750 TL olarak devam eder..
Bir emekli vatandaşın bu 3 bankadan herhangi birine yıllardır maaşı yatıyorsa ya kredi kullanmıştır yada maaşında bloke vardır..

Son düzenleme:
TEB iki adet otomatik fatura ödeme talimatı verene 3.750tl veriyor.

deasn12

bügun aradım maaş yattıktan 3 iş gününe döndüler bu sefer :) çarşambaya kadar yatacak sanırım

HakanEs26 ilginç benim maaş 26 haziranda yatıyor. Müşteri hizmetleri 22.06.2022 çarşamba günü hesabınıza geçilecek olduğunu söylediler.

HakanEs26
Promosyon ödemeniz hesabına yattı mı arkadaşım ? Teşekkürler.

deasn12
Promosyon ödemeniz hesabına yattı mı arkadaşım ? Teşekkürler.

soneman

Yapi kredinin 4000 verdigini tvde reklamlarda gordum.oneren kisiye 250 tl diye.ne kadar gercekciler kesinti yapip ordan burdan kirpip net 4000 verirlermi ondanda supheliyim.

mehmet abi merhaba. Yapıkredi Promosyon başvurusundan 6 gün sonra 3750 TL yattı. 16.06.2022 de başvurdum 22.06.2022 de yattı. Ek olarak 3 tane referans aldım 750 TL. Referans ücreti 20 gün sonra yatıyor.

Üst Alt