[FONT=PT Sans]Başbakan Binali Yıldırım katıldığı canlı yayında "Ben kamudaki tüm çalışanların sözleşmeli olmasından yanayım.
[FONT=PT Sans]
'Reformlardan biri bu mu olacak' sorusunu sordu, Başbakan Yıldırım 'evet' yanıtını verdi. seçim geliyor evet deyip kendi ayağınıza sıkmayın derim. sözleşmeli personel ile özel sektör de çalışan sözleşmeli personel arasında hiç bir fark yok yani ben 100 puan aldım devlet memuru oldum kimse beni işten çıkaramaz demeyin reform paketi resmi gazetede yayınlandığı an fuck off olursunuz. ayrıca ben o işi yapmam , başka yerde çalışmam , doğuya gitmem falan hepsi bitti . Her yıl sözleşme yenilenir performansınız kötü ise ; müdürleriniz tarafından işten çıkarılma ihtimali yüksek.[/FONT]
[/FONT]'Reformlardan biri bu mu olacak' sorusunu sordu, Başbakan Yıldırım 'evet' yanıtını verdi. seçim geliyor evet deyip kendi ayağınıza sıkmayın derim. sözleşmeli personel ile özel sektör de çalışan sözleşmeli personel arasında hiç bir fark yok yani ben 100 puan aldım devlet memuru oldum kimse beni işten çıkaramaz demeyin reform paketi resmi gazetede yayınlandığı an fuck off olursunuz. ayrıca ben o işi yapmam , başka yerde çalışmam , doğuya gitmem falan hepsi bitti . Her yıl sözleşme yenilenir performansınız kötü ise ; müdürleriniz tarafından işten çıkarılma ihtimali yüksek.[/FONT]