Başbakan Erdoğan’ Bahçeli'ye verdiği cevaba bakın beyler;
Ben kendi adıma SAĞOLUN diyorum.. Kör topal ve sağıra, sadaka kültürünü haklı gördünüz.. Şimdi de bu kelimeleri siyasi rakibinizi küçümsemek için kullanıyorsunuz?
Halka kör, sağır ve topal bakmak nasıl olur, ne anlama gelir burada tartışmak istiyorum..
Ben topal olarak halka nasıl baktığımı bilmek istiyorum.. Kendi bakış açımı biliyorum da,onların benim nasıl baktığımı sandıklarını merak ediyorum..
TRT 6 yayına başladı. Kürtçe TV'ye karşı çıkıyorlar. Bu kanalı bölücülük diye eleştiriyorlar. Bunlar radyo televizyon yayınlarının başını alıp gittiği zamanlarda Türkiye'yi tek kanala mahkum eden zihinlerdir. Peki biz bu Kürtçe yayını yapmazsak ne olur. O boşluğu gelir başkası doldurur ve o zaman bölücü yayını yapar. İşte siz bu yüzden kör, topal ve sağırsınız. Biz milletimize karşı kör, topal ve sağır olmadık. Bizden bunu beklemeyin.
Kaynak
Şimdi bize bakış açısının kendiliğinden, spontene çıkıvermesi karşısında biz ne demeliyiz?Kaynak
Ben kendi adıma SAĞOLUN diyorum.. Kör topal ve sağıra, sadaka kültürünü haklı gördünüz.. Şimdi de bu kelimeleri siyasi rakibinizi küçümsemek için kullanıyorsunuz?
Halka kör, sağır ve topal bakmak nasıl olur, ne anlama gelir burada tartışmak istiyorum..
Ben topal olarak halka nasıl baktığımı bilmek istiyorum.. Kendi bakış açımı biliyorum da,onların benim nasıl baktığımı sandıklarını merak ediyorum..