Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Yanlış anlamayı önlemek için kısa bir açıklama yapayım: Ben o ifadeyi tenkit etmedim! O ifadenin veriliş tarzını tenkit ettim! Ve şu açıklamayı da getirdim: "Böyle "emir-komuta" zinciriyle yürümüyor bu işler!.."[FONT=Tahoma][SIZE=3][SIZE=2]Sonra sanırım bir arkadaş "sakatlığın verdiği eziklikten kurtulun" demiş olmalı ki bir başka arkadaşımız bu ifadeyi tenkit etmiş. Çok doğru, sakatlığın verdiği eziklikten kurtulmamız gerek.[/SIZE] [/SIZE][/FONT]
O ezikliği meydana getiren oluşumlar, etkenler ortadan kaldırılacak ki .......
Reel hayat kendi terminoljisini kendi yaratır be Hasanım.. O kadar kasmaya gerek yok bence!Bu terminoloji yaratılmadan bi şey olmaz
Türkçede mecazi anlam diye bişey olduğunu hatırlatarak böyle gereksiz şeylerle uğraşmanın ''yaranmı vardı gocunuyorsun'' dedirtmekten başka bir işe yaramayacağını da söyklemek istiyorum.
Daha önemli işlerimiz var kafaya takacak bencede.
neyin propagandasını yaptın pek anlamadım konuyla bunun ne alakası var bu ülkede hepimiz türkiye cumhuriyeti vatandaşıyız ne olursak olalım sorun etnik milliyetçilikse bu türklere has birşey deyil bu ülkenin sorunları var ama bu şeş peş deyil başbakanın aklındakini bilemem herhalde işigücü bırakıp bize hakaret edecek deyil hakareti ancak hakkımızı vermeyerek bize yapabilir onuda yapıp yapmadığını herkes kendine göre yorumlasınsevgili abicim, trt şeş (6) ten başlayıp kör, topal, sağırlar kelimelerine gecelim.