aslann43;
duygularıma tercüman oldun..sağol..işte demek istediğim kısaca buydu..
duygularıma tercüman oldun..sağol..işte demek istediğim kısaca buydu..
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Kalender Şah pkklı ve diğer örgüt elemanlarını işe zorla aldıran dönemin hükümeti ve içlerinde bugünkü hükümet üyelerininde bulunduğu Refah Partisi'nin bakanlar kuruludur ve bizzat Erbakan imzalıdır, SSK'ya işe almadığı gerekçesiyle ceza verilmiştir. Nasıl oluyorda bunu Kılıçdaroğlu'na yamıyor yandaş medya helal olsun diyorum : ) Zaten o olmasa başka bir şey bulurlar ne bileyim alevidir mesela ya da boyu kısadır yada soyu huysuzdur : ) Böyle kara propagandayla nereye kadar. Refah partisi pkkyı işe aldırdı eskiden böyleydi şimdi böyle artık Barzani kongrede mi diyorsun.
Maliye bakanı son akaryakıt zammından sonra bisiklete binin demiş.. Ve eyy zeki ve uyanık halkım ne yapalım yarın birer bisiklet mi alalım... Ben nasıl binicem : ))) Gene köpüreceksiniz ama gelde eleştirme şimdi, 10 yıl önce belki bu da yoktu : )))
ben orada zaten diyorum sorunumuz aynı, bir yere yerleştirilememek, yani senin benim buradakilerin derdi ortak engelliyiz ve gerektiği muameleyi görmüyoruz