Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ben bir meleğim ve elimde de sihirli bir değnek var (Photoshop) :)

Güzel banyo da, engellilerle de ilişkilendirsen daha güzel olur :) Onların kullanımını kolaylaştıracak bir şeyler hayal etsen :)

Açıkçası bu beni biraz aşar. İşin içine mühendislik, tıp vs. filan giriyor. Ama evet, hayal olabilir tabi:). Ayrıca gelecek her türlü fikri değerlendirebilirim:cool:.

Bu arada birkaç absürd çalışma daha:cool:.

91428865.jpg

78213468.jpg

hd1r.jpg

Evet bugünkü menüde fazla birşey yok. Bir robot konsepti üzerinde çalışıyorum, henüz bitmedi. Bir de başka bir forumda biri için bir amblem yapmıştım o var:cool:. Son olarak bir de yeni bir program keşfettim. Dış render'lar için ekosistem olayını bu program ile halledeceğim bundan sonra.

vue2g.jpg

robo1qf.jpg

rushgrove2.jpg

Son çalışma için sağol, lazım olur diye alıyorum :)

@Gurbetli,

Evet o resimdeki patetes ve şu anda midemde.

Bu arada tam tamına 4 dakikalık bir çalışma:cool:. Boş mesaj yok dedik ya:cool:.

g12out2.jpg

cig patates yenirmi kizartsaydin da öyle yeseydin tskler güzel olmus

Yine birkaç çalışma ile buradayım;). Bazıları devam çalışmaları ve hale devam ediyor, bazıları eski ve bazıları da yeni;).

90527410.jpg

95341455.jpg

51264309.jpg

62357881.jpg

28854315.jpg

35620302.jpg

Bu da "Biguy" adığını verdiğim çekiçli herifin animasyonlu hali ve tabiki hale yapım aşamasında...

Evet yeniden birlikteyiz muhaha;). Bir adet biblo çalışması ve banyonun biraz daha geliştirilmiş hali. İlerde parayı vurursam bir tane rapid prototip aleti alacağım:cool:.

97988240.jpg

67465024.jpg

Sabah sabah banyodan yeni bir render;). Aynayı küçültüp, yanına bir dolap ekledim ama pek memnun kalmadım. Ayrıca aynanın üstündeki zımbırtılarda istediğim gibi olmadı:cool:.

94025573.jpg

_delal_

Hasan lütfen beni uzun sarı saçlı mavi gözlü bi hatuna çevirirmisin.vamp olsun bi zahmet .bakalım ne çıkacak.tabii yapabilirsen:):)pehhhhhhhhhhhhhhh

Evet yeni bir render daha... Duvarların son hali bu olacak, mavi-beyaz noktalı:cool:.

4out2.jpg

3out2.jpg

Salon devam...:cool:. Pencereler dandik oldu, ayrıca perdeleri yapacağım daha. Evin içinde palmiye ağacı ise ayrı bir hikaye:D.

22288380.jpg

79564954.jpg

95544526.jpg

salon cok dolu olmus ama banyo güzel modelleme

@Gurbetli,

Evet salon biraz küçük daha üzerinde çalışacağım bakalım;).

---

Sabaha karşı yaptığım bir cep telefonu modellemesi (deli miyim neyim:confused:). Biraz retro oldu, anteni filan var;).

71985647.jpg

Camlar daha alçakta olaydı, kanepeler sedire benzeyeydi, cumba gibi olurdu ben daha çok severdim:)

Camlar daha alçakta olaydı, kanepeler sedire benzeyeydi, cumba gibi olurdu ben daha çok severdim:)

Hodbin herhalde bahsettiğin şöyle birşey:cool:. Biraz hızlı yaptım tam o havayı veremedim;). Gerçi nargile ve semaver de lazım:D.

Bu arada belki birgün gideriz böyle bir yere ha?:D Nargile ve çaylar benden:cool:.

29400351.jpg

Şimdi çok daha iç açıcı oldu :) davete de nasip diyelim :)

Yeni bir araba render'ı. Bu arabayı modellediğimden beri içime sinmedi. Karakteri olmayan bir arabaydı, ufak tefek değişiklikler yapmaya başladım. İlk etapta kaportayı aşağı çekip farları büyüttüm. Biraz daha agresif görünmesini istiyorum. Daha sonra ki aşamada kaputun üstüne ve ön tampona havalandırma kanalları ekleyeceğim. Muhtemelen jantlar ve dikiz aynaları da değişecek.

22222222222222222222222t.jpg

ORJİNAL HALİM DAHA GÜZEL VALLA:rolleyes:AMA SAÇIMI BİRAZ DAHA AÇ LTF VE GÖZLERİMİN MAVİSİ BELLİ OLMUYOR. AMA SAÇLAR DAHADA AÇILMALI BENCE ÇOK TA SARI OLMAMIŞ:)YİNEDE ELİNE SAĞLIK

Üst Alt