Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ben bir meleğim ve elimde de sihirli bir değnek var (Photoshop) :)

Yine yarım bıraktığım çalışmalardan biri...:D

vijpr9.jpg

bu güzel modelleme ama ön Tekerlekler disari görünmesi güzel olmamis

Son yaptığım modellemeden ziyade çizimdi ya neyse:D.

Kulak içi kulaklık. Modellemede Sennheiser cx 300 baz alındı.

4hyyrr.jpg

Alessandra Ambrosio beyaz elbisesi ile tropik bir adaya düşmüş, orada olmalıydım:D.

---

Evet yeni bir sallamasyon modelleme:D. Bu arada "3Ds Max öğrenmek isteyenler?" konusunu sildirdim zira pek talep olmadı, napalım:).

x2rz9z.jpg

Çeşitli kilise resimlerini referans alarak yaptığım son modellemem. Henüz bitmiş değil. Baya bir düzeltme yapmam gerekli. Özellikle kapı kısmı baya dandik oldu:D. Üstteki açık yere bir adet çan, en tepeye de bir adet haç modelleyeceğim. Yanlış anlaşılmasın, sadece modelleme yapıyorum, hristiyan değilim:cool:.

5dtezc.jpg

Son modellemem bir adet çöp tenekesi:D.

1zmoxgw.jpg

Modellerken aşağıdaki resmi referans aldım.

24mthfn.jpg

bu cöp kutusuna hic benzememis ki tehlikeli bir madde kutusuna benzemis

Aha Gurbetli:D. Peki aşağıdaki musluğa benzemiş mi?:D

21bm5hx.jpg

bu güzel olmus ama rengi siyah hos olmamis

İşin esprisi zaten musluğun siyah olması:D. Metalik bir kaplama olsa alelade bir musluk olurdu:D. Sonuç olarak zevk meselesi tabi;).

Bu arada sabah sabah bir modelleme daha:D.

9u4toz.jpg

cok cimrisin kalem kutusunda sadece kursunkalem var renkli kalem ler yok

bak bunlar süper olmus ama olmadi ikisini karisik kalem kutusunda isterim bu cok daginik oldu kolaya kacdin

Al bakam Gurbetli, bu da sana kıyağım olsun:D. Yorum yapan bir tek sen var varsın zaten:D. Neyse kalem faslını kapatıyorum artık.

8zl5rp.jpg

Basit bir mouse modellemesi...:D

29dfuc7.jpg

Bu da çizim yaptığım basit tablet... Hızlı bir modelleme;).

2uhbabl.jpg

bi renkde olmamasi güzel olmus dedirtmedi GURBETLI yazilimi mouse güzel olmus ama gri olan yerde az iceri oval olmasi gerekirdi tablet yorum yok

Henüz bitmemiş bir çalışma, deniz feneri modellemesi:D.

bhhvef.jpg

cok yeni duruyor oyuncak gibi biraz antik et harabe biraz olsun dökülen taslari olsun

cok yeni duruyor oyuncak gibi biraz antik et harabe biraz olsun dökülen taslari olsun
Ehe, keşke herşey göründüğü kadar kolay olsaydı:D.

Bu arada yeni bir araba modeli üstünde çalışıyorum, bu sefer bitirmeye kararlıyım ama bakalım:D.

5nixae.jpg

nyfhbd.jpg

kaporta güzel olmus rengi okadar da olmasa

üsteki kaporta daha güzel görünüyordu ya biraz cizik falan at eski olsun araba yoksa oyuncak gibi duruyor

Arabayı modellemeyi bitireyim, çizik olayını hallederiz:D.

Bu arada yeni bir deneme. Şu reklamlardaki animasyonlar var ya:D. Hani corn flakes'in üstüne süt dökülüyor filan ya da antep fıstığı ile sıvı çikolata filan çarpışıyor. Benzer bir deneme yaptım ben de:D. Aslında animasyonu da hazırladım fakat, teknik yetersizliklerden dolayı render alamıyorum:D.

2dv98g3.jpg

Evde boya muhabbeti olduğu için bayadır birşeyler yapamıyordum, sonunda bitti:D.

Araba modellemesinde biraz daha ilerledim, baya kazık bir iş:D.

29y5s1j.jpg

Bu da bonus, pc kasası:D.

ml795z.jpg

cizikler yok daha toz topraga karismamis ondan bi yorum yapmiyorum

Üst Alt