Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ben bir meleğim ve elimde de sihirli bir değnek var (Photoshop) :)

Çok güzel olmuş ayyüzlüm.Ellerine sağlık.:)

selam arkadaşlar valla harika olmuş hele kadının son haline bayıldımmm süperdiiii ellerinize sağlık :)

Evet mutfağın biraz geliştirilmiş hali, eski tip yuvarlak hatlı buzdolabı ekledim;).

qs1ocy.jpg

2hobh3b.jpg

vrpzyx.jpg

kchvfs.gif

Bunu photshopla yapabilirmisiniz.Aşağıda action ve resmi verdim.Yapamazsanız videosunu yapacağım.Bugüne kadarki çalışmalardan sonra bunu yapabileceğinizi düşünüyorum.:eek:

Resim ve actionu indirme linki
__al____ma - Upload.gen.tr

14m4zrs.gif

Hasan yaptım ama benimkinde yağmur yağmıyor. Sabit kaldı. :)

Füsun gif olarak kaydetmemişsin galiba.:)

Gif olarak kaydettim Hasan ama olmadı. Niye olmadı bende anlamadım. :)

Ben indirdim gif kaydetmişsin ama animasyonda sadece 1 kare var 3 kare olmalıydı.Tekrar dene bi.

Harika olmuş şansım ellerine sağlık.:)

Son çalışmam, akrep modellemesi;). Gerçi pek istediğim gibi olmadı.

2vxlg5w.jpg

51ts2x.jpg

2wokfm0.jpg

hasan Hocam olmuyor :( gif olarak kaydetmeme rağmen,yağmur yağdıramıyorum :(

Hasan Hocam,resme yağmur yağdırma gifi verdikten sonra kaydettim.kaydettiğimde yağıyor efekti oluştu. sonra cd actionu çalıştırdım sonra yağmur gifi açıp kopyalıyıp cd yapıştırdım.

Daha önceden paylaşmış olduğum bir çalışma, tekrar düzenledim. Karakalem üzeri PS...

GOD OF WAR

2h4xs15.jpg

resime cerceve eklemek göründügü gibi kolay degilmis:(

kolay bi ders yokmu bunlar bana zor geldi

Resme çerçeve yapmak en basit dersti.

Photoshopta fotoğraflara çerçeve eklemek
1.Yol:
Çerçeve eklemek istediğimiz fotoğrafı açıyoruz ve Image menüsünden Canvas Size seçeneğine giriyoruz. Yandaki seçenekte ise ölçü birimleri yer alıyor. Santimetre olarak ayar girebilmek için Cm seçeneğini işaretleyin. Örnekte de görüldüğü gibi Width ve Height değerine 1 cm veriyoruz.
Bu verdiğimiz rakamlar fotoğrafın mevcut ölçülerinin üzerine ekleyeceğimiz çerçeve boyutunu gösteriyor. En alt kısımda black olarak seçilen yer de ise çerçevenin rengini seçiyoruz. Ben siyah olarak seçtim ve seçtiğim fotoğraf
Sonuç olarak 1. adımda hangi ölçülerde hangi renk çerçeve atacağımızı öğrendik.
(Ekstra bilgi: Tekrar aynı işlemi yaparak 5 pixellik bir beyaz ve yine 1 cm’lik siyah vererek böyle bir sonuç da elde edebiliriz. Herşey sizin hayal gücünüze kalmış.)

Çok güzel, zevkli bir uğraş ama emek ve zaman istiyor sanırım. Sadece şimdiye kadar yapılanlara bakmakla yetindim, çok hoş güzel çalışmalar.. Herkesin ellerine sağlık...:)

Öylesine yaptığım bir çalışma. Duvarları delmediğim için kapılar acayip duruyor:D. Muhtemelen yarım kalacak çalışmalarımdan biri...

2e1rimu.jpg

ben photoshop resimleri buraya getiremiyom nerde hata ypiyorum olmuyoor ?

Plansız programsız giriştiğim bir basketbol salonu modellemesi. Daha çok eksiği var ama devam eder miyim bilmiyorum:D.

2iusfr.jpg

126ebuf.jpg

@Gurbetli,

Resim koymada problem mi var?

tsk ler denerim bi photoshop resim bitireyim ilk sefdemi yaparim yakinda ins.

Son birkaç gündür pek birşey yapmıyorum, paslanmayalım:D. Basit bir masa lambası modellemesi ve wire hali...

35jb5ag.jpg

2hpjdbp.jpg

nage çok güzel olmuş:) hele ayçicek içinde bebiş çok tatlı :eek:

Uzun zaman önce yapmış olduğum bir karakalem resimle PS'de biraz oynadım.

2w2gexi.jpg

Zamanında çizdiğim bir resim. Ortaokuldaki müdür yardımcısı İrfan Çolak, rahmetli oldu. Yine Photoshop'ta oynadım biraz:D.

25ksrxv.jpg

Bu da son çalışmam. Tamamı ile Photoshop'ta tablet ile çizdim.

2vaxs0y.jpg

Üst Alt