Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ben bir meleğim ve elimde de sihirli bir değnek var (Photoshop) :)

yok yer parke beyaz grimsi olacakdi koltuk koyu lila

Herhalde artık tamamdır;). Sonuç olarak zevk meselesi ama ben pek tutmadım:D.

34gro76.jpg

EsctaticA ; masa altına halı ve masa üzerine bi büzüştürülmüş örtü serebilir misin:)

EsctaticA sabrına hayran kaldım :)

EcstaticA koltuk koyu lila duvar ise acik lila ayyüzlüm dedigi gibi bir de büzülmüs lila renginde bir tül ortasinada bir beyaz vazo rica ediyorum tam benim misafir odam oldu :eek::eek::eek:

Arkadaşlar artık bu oda faslını kapatıyorum;). Koltuğun üzerindeki minderi ikiye böldüm. Halı, masanın üzerine örtü ve vazo ekledim. Nihai sonuç aşağıda;). Benden bu kadar artık;).

iy3q6u.jpg

PFx_Wristwatch actionu ile yapılmış bir çalışma.

2ngrjg3.gif

Evet konuyu gazlayalım biraz;). Birkaç mesaj önce bahsettiğim mutfak projesinde biraz daha ilerledim. Muhtemelen ortadan biraz daha sola doğru bir lavabo modelleyeceğim bakalım ama emin değilim. Bu arada saat daha önce modellediğim bir kol saatiydi ama değiştirmeye üşendim;). Bir ara kordon tutan yerleri halledeceğim.;)

153qv5g.jpg

firin ile aygaz tam tersi olmasi gerekiyor lavabonun yeribi ben beceremdim :mad:

Hasan Hocam saatin içine fotonuzu nasıl yerleştirdiniz?ben bütün gün çalıştım bi türlü yerleştiremedim :(

actionlar için teşekkürler hasan

Arkadaşlar bir üniversite kulübü için bir modelleme yapıyorum. Mavi kapak diye bir kampanya. 205 kilo pet şişe kapağı toplayınca, bir tekerlikli sandalye alınıyormuş galiba. Ben de kapağa vurgu yapmak için böyle bir modelleme yaptım. Henüz bitmiş değil, daha ekleyeceğim baya şey var. Görüşlerinizi almak isterim.

e1bzt3.jpg

Evet, bir önceki modeli tamamladım ve teslim ettim. Bir afişte yer alma ihtimali var;)

Son hali bu...

212cmm0.jpg

Lavabo (evye deniyormuş;)) ve musluğu ekledim. Gerçi pek iyi durmadı, muhtemelen tekrar modelleyeceğim.

2mcsmrc.jpg

Beğenmene sevindim Hasan Hocam:) sağda leyerdan gözleri tek tek kapatarak kordon leyeri buldum .sonra paint bucket tool ile boyadım.

Hazır bulmuşken üzerinede bir BJK yazsaydın.:)

güzel olurdu ama BJK yazmak hiç aklıma gelmedi Hasan Hocam:) aslında kordonu siyah beyaz yapacaktım boyanın ayarını tutturamadım bi türlü:( ya herşeyi boyuyordu,ya da 2 kordon aynı olmuyordu.en son bir kordon da fazla kaçan beyazı düzeltemeyince bende sinir oldum sonunda sıkıldım bir renk yaptım:)

Evet mutfak çalışmasında biraz daha yol aldım. Bu sefer wire render'ı da koyuyorum;).

2mxoqs9.jpg

34edczs.jpg

Harika olmuş Şansım.Ellerine sağlık

ben yapamadim ya monalisa güzel olmus ayyüzlüm :eek:

Üst Alt