Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ben bir meleğim ve elimde de sihirli bir değnek var (Photoshop) :)

İnceden kordonu modellemeye başladım, bugünlük bu kadar;).

vxp2ef.jpg

15yye61.jpg

cs5 profosyonel destek olmadan yüklenmiyor ben destek almadan yükleyemedim.

minnettarım nageme ve kankisine.:p

meroşum :)
rica ederiz ne demek....:)
haftaya fotoshop derslerime başlıyorum :)kursta göreceğim derslerden biride bu...sizlerede aktarırım:eek:
çok heyecanlıyım :) eğlenceli bişi şu fotoshop yahu....
Bu programların süreside oldukça zahmetli...4 saatte iner....sabırla beklemek gerek...
Bu arada okyanuscum çok hoş bir çalışma olmuş cidden konsept harikaaa...Çok iyi oturtmuşsn kitaba...

"Yeni başlayacak" birinin büyük boyutlu Photoshop sürümlerini indirmesine gerek yok. Nette 50-60mb'lık portable sürümler var, kurulum filan da gerektirmiyor. Ben de Adobe Creative Suite CS5 olmasına rağmen portable sürümünü kullanıyorum. Büyük boyutlu versiyonlarda kullanmayacağınız bir ton ıvır zıvır yükleniyor, bir de arkaplanda saçma sapan Adobe servisleri çalışmaya başlıyor. Portable versiyonda adı üstünde kurulum yok, aç işini gör kapa, bir ton ıvır zıvırla uğraşma;).

Bu arada iki çalışma daha...

Yüzüklerin Efendisi'ndeki Sauron'un güç yüzüğünü modelledim. Diğeri daha önce modellediğim silahın farklı bir açıdan render'ı.

dejp4.jpg

ap6vdv.jpg

harika olmuş şansım ellerine sağlık.:)

Saati büyük ölçüde tamamladım ama hala bazı sorunlar var;).

23ra6p3.jpg

Bonus olarak jak modellemesi...;)

2zi0hsw.jpg

Harika olmuş Füsun ellerine sağlık.:)

hasan hocam son dersten bişey anlamadım indiriyorum verdiğiniz linki ama açtığımda photoshop ekranı çıkıyor ders videosu nerde?

Desen dışındaki tüm modeller ve çalışma bana ait;).

20gxo1s.jpg

pes etmedim yüklemek icin cd almayi düsünüyorum bana daha kolay gelecek böylesi galiba diye niyetlendim

winamp'da videonu izleyemiyorum sadece sesin geliyor Hasan Hocam:(

Evet, son çalışmam : 2. nesil Rotring;). Elimde Rotring olmadığı için netteki resimlerden bakarak modellemeye çalıştım. Resimleri upload ederken 50kb'ı geçmemeye çalışıyorum, o yüzden bir sorun yok:D.

Aslında ben bu kalemin ilk versiyonunu (ince) seviyorum:D.

2usk47c.jpg

mh3800.jpg

2lkz8yd.jpg

v7uxoo.jpg

15s639y.jpg

2cqb3fl.jpg

bişi sorcam bu phptpshop eklentileri program açılınca error veriyo ama çalışıyo eklendi error vermesi normal mi?
kesme eklentisi yükledimde

Son çalışmam. El fenerini 3Ds Max'ta, düzenlemeyi ise Photoshop'ta yaptım. Resmin üzerindeki söz Star Wars'ta geçiyor. Türkçe meali : Korku öfkeyi, öfke nefreti, nefrette acıyı doğurur;).

sxbps2.jpg

kalemler markasi rotring güzel olmuslar

bende katilmak istiyorum derslere ne yapmam gerekiyor

Gurbetli;

1 kimlik fotokopisi,1 ikamet,2 foto ve diploma fotokopisini Hasan Hocaya faxlıyorsun ve hasan hocanın vereceği hesap numarasına 50 TL yatırıyorsun. hasan hocamız da evrakları inceliyor hesabı inceliyor.eğer bir eksiklik görmeyip onay dönersen katılabiliyon:)

inanmazsan hasan hocaya sor. talep artınca ücrette farklılık yapmış olabilir benden söylemesi:D

Evet, bugünkü çalışmam bir adet kelebek bıçağı:D.

2uo75n7.jpg

2u61q52.jpg

slmnw2.jpg

2rctzz8.jpg

8zdwlx.jpg

fq3v8.jpg

Üst Alt