Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ben bir meleğim ve elimde de sihirli bir değnek var (Photoshop) :)

bu güzel olmamis emeginne saglik demiyorum zaman kaybi sadece

bu güzel olmamis emeginne saglik demiyorum zaman kaybi sadece
Aha;). Zaten pek emek harcanmış bir çalışma değildi, ben de pek tutmadım;). Bu arada eleştiriye son dereceğe açığım, belirtmek isterim;).

Son çalışmam, kırılmış bardak modellemesi...

14jt02b.jpg

Yatmadan son bir modelleme;).

İşlemci fanı, gerçi modelleme yarım kaldı;).

od4jq.jpg

Çok güzel olmuş ellerine sağlık ayyüzlüm.:)

Basit bir iç mekan modellemesi...

Aslında sadece masayı modellemiştim ama elim değmişken iki tanede sandalye atıverdim;).

344b4tt.jpg

Bu da bir kısmını tamamladığım Desert Eagle...

35lygk1.jpg

Deagle'a biraz daha detay ekledim. Şu ana kadar üstünde en çok uğraştığım modelleme bu. Daha kabza kısmı, tetik kısmı ve daha birçok detay var modellenmesi gereken;).

2wg4v4j.jpg

Evet silahın büyük bir kısmını bitirmiş bulunuyorum. Kabzanın yan tarafları, tetik ve birkaç detay kaldı. Gerçi pek Desert Eagle'a benzemedi ya neyse...;)

11v5dz8.jpg

Evet, yaklaşık olarak 5 saatlik bir çalışmanın sonucunda silahı bitirmiş bulunuyorum;).

@Gurbetli,

Silahın son hali fikrini değiştirir umarım;).

258nom8.jpg

dgny8y.jpg

14o9amg.jpg

2m3s18p.jpg

yok ben silah dan pek anlamam ama ilk yapilan yari olan ile bu bitenler aynisimi oluyor bana yari olan daha güzel geldi nedense yoksa devami mi oluyyorsa benim gözler görmüyor diyormusum

@Gurbetli,

Evet modellerin hepsi aynı ama kullanılan ışık, Photoshop'ta kullanılan filtre ve zemin farklı, dolayısıyla farklı görünüyor biraz;).

Bu arada silahın yanına şarjör ve mermi modelledim;).

20uabg0.jpg

Bonus olarak bir tane de tırnak makası modellemesi;).

1gokl2.jpg

Ağaç, cam ve seramik versiyonu;). Seç, beğen al;). Muhaha;).

98tu2b.jpg

2d9s1uc.jpg

1zygd2s.jpg

Kontrol kalemi modelledim;). Şimdi okula gidiyorum, gelince pense filan modelleyeceğim;). Yine içimdeki modelleme arzusu tavan yaptı;).

2s0mhjt.jpg

emek sarfetting güzel ama oyuncaga benzemis kontrol kalemi

emek sarfetting güzel ama oyuncaga benzemis kontrol kalemi
İngilizcen baya iyi herhalde Gurbetli;).

Evet, söylediğim gibi pense modellemesine başladım. Saçma sapan bir detay yüzünden biraz zorlandım. Şu anda pensenin kafa kısmı hemen hemen bitmiş durumda;). Kaplama biraz abartı kaçtı, nihai modelde muhtemelen farklı bir zemin ve kaplama kullanacağım.

qp2ght.jpg

Son çalışmam;). Yaklaşık 1 saat sürdü. Aslında modelleme kısmı basitti ama kaplama, sahne ve Photoshop ile baya zaman kaybettim;).

2ngy73q.jpg

yappoz haline getirince kirdigin yumurta kabuklari uymuyor güzel olmus bi kahvaltalik masasi düzenliyebilirmisin

yappoz haline getirince kirdigin yumurta kabuklari uymuyor güzel olmus bi kahvaltalik masasi düzenliyebilirmisin

Diğer kabuklar yumurta altlığının altına kaçtı;). Elbette kahvaltı masası modelleyebilirim ama cart diye olmuyor tabi, saatler alıyor. Şu anda bir saat modellemesi üzerine çalışıyorum, daha sonra penseyi bitireceğim. Ondan sonra duruma göre bir kahvaltı masası modelleyebilirim;).

Şu an saatin üstündeki cam materyali üzerinde çalışıyorum;). Daha sonra yelkovan, diğer birkaç detay ve kordonları modelleyeceğim;).

ezpiro.jpg

bu cok antik kalmis bu nun yeni modelleri yokmuydu kareli Allah rahmet eylesin dedemin saatine benziyor cok parlak cizikleri yokmu saatin

photoshop ile baslamak icin hangi programlar önerirsiniz

Photshop CS 5 ingilizcesini indirin bence.

bu cok antik kalmis bu nun yeni modelleri yokmuydu kareli Allah rahmet eylesin dedemin saatine benziyor cok parlak cizikleri yokmu saatin

Rakamları, Roma rakamları ile değiştirdim, birkaç detay daha ekledim ve Photoshop'ta filtre attım. Şimdi daha modern görünüyor sanki;). Kordon kısmı için enteresan bir modelleme yapmayı planlıyorum;).

29ur909.jpg

Üst Alt