Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben bir meleğim ve elimde de sihirli bir değnek var (Photoshop) :)
Photoshop konusunda acil ötesi yardıma ihtiyacım var arkadaşlar. Bu akşama kadar hazırlamam gereken bir duyuru var. Yardımcı olabilecek olan varsa bana öm atabilirse çok memnun olurum. Teşekkürler.
Modellemede referans olarak kullandığım bardak (kupa mı desem ne desem) bu. Senelerdir kullanıyorum, iç tarafından çatladı ama bardağımı seviyorum hala. Gerçi abimlerde simsiyah bir kupa gördüm, o kupayı ele geçirmem lazım.
Hmmm organik yapıda bir modelleme. Max ile yapması zor (o kadar zor değil aslında). Temel modeli Max'te yapıp daha sonra Zbrush'ta detay kasarak yapabileceğimi umuyorum. Yarın uğraşayım bununla biraz bakalım.
Gece gece anca bu kadar oldu ama kafayı taktım bu modele, aynısı olmasa da büyük ölçüde benzerini yapacağım bir ara. Bu modeli yaparken bile makine 2 kere kitlendi. 3Ds Max, Zbrush ve Photoshop açıktı ve modelin poligon sayısı baya yüksekti.
Hasan bu çalışmada benim resmimi kullandığın için teşekkür ederim. Çok güzel olmuş ellerine sağlık. Bende Tarkan ile olan resmimi kullandım. Bakalım beğenecekmisin?