Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ben bir meleğim ve elimde de sihirli bir değnek var (Photoshop) :)

Bu aralar iyice PS'ye sardım;). Hızlı bir çalışma. Desen harici, çizim bana ait.

29zdkio.jpg

şimdi bu fotoshopcu arkadaşlara soruyorum bir nesneyi arkaya nasıl atcağız:eek:

Photoshop konusunda acil ötesi yardıma ihtiyacım var arkadaşlar. Bu akşama kadar hazırlamam gereken bir duyuru var. Yardımcı olabilecek olan varsa bana öm atabilirse çok memnun olurum. Teşekkürler.

Bembeyaz dişler, sağlıklı gülüşler;).

---

Pena ve mızıka modellemesi (mızıkayı başka bir forumda açılan bir konu için yapmıştım, pek iyi olmadı gerçi);).

api77.jpg

34q8ztj.jpg

harika olmuş dişhekimiFüsun) hanım.;)

Günün son modellemesi (gerçi saat 12'yi geçti ama;)).

Bir adet kemer;).

2nrh9aq.jpg

Hızlı bir çakı modellemesi;). Merak etmeyin keskin değil;).

Modelleme Max'te, kan efekti Photoshop'ta yapıldı...

4ghr1k.jpg

ayyüzlüm disciye degil sana gelecegim bundan sonra bende nerde bunun eserleri diye merak ettim

Evet bir modelleme daha;). Açılmamış anahtarlar ve anahtarlık modellemesi. Yaklaşık olarak 45 dakikada modellendi.

15cosch.jpg

Nescafe bardağı modellemem. Biraz reklam gibi oldu gerçi;).

2hcmclu.jpg

Modellemede referans olarak kullandığım bardak (kupa mı desem ne desem;)) bu. Senelerdir kullanıyorum, iç tarafından çatladı ama bardağımı seviyorum hala;). Gerçi abimlerde simsiyah bir kupa gördüm, o kupayı ele geçirmem lazım;).

2s846zr.jpg

resimli kupa var onlardan niye modelleme yaopmiyorsun hani tas larda burun olur ya onlardan güzel modelleme olur

@Gurbetli,

Tam anlayamadım ama aşağıdaki gibi birşeyden bahsediyorsun sanırım;).

npnd76.jpg

Bu arada, senden de çalışmalar görmek isteriz;).

freche_tasse_1.jpg

böyle bisey den bahsettim resim yanlis anlattim galiba bendenmi calismalar ben bir melek olamadim malesef daha

Hmmm organik yapıda bir modelleme. Max ile yapması zor (o kadar zor değil aslında;)). Temel modeli Max'te yapıp daha sonra Zbrush'ta detay kasarak yapabileceğimi umuyorum. Yarın uğraşayım bununla biraz bakalım;).

Bu arada hızlı bir makas modellemesi;).

2q0kfis.jpg

Gece gece anca bu kadar oldu ama kafayı taktım bu modele, aynısı olmasa da büyük ölçüde benzerini yapacağım bir ara. Bu modeli yaparken bile makine 2 kere kitlendi. 3Ds Max, Zbrush ve Photoshop açıktı ve modelin poligon sayısı baya yüksekti;).

1zztn5i.jpg

;););) fusün ablada ders olmuş fotoshopa :D

vdirv9.jpg

Hasan bu çalışmada benim resmimi kullandığın için teşekkür ederim. Çok güzel olmuş ellerine sağlık. Bende Tarkan ile olan resmimi kullandım. Bakalım beğenecekmisin? :)

Füsun çalışman çok güzel olmuş.Resmini kullanırken izin almadım samimiyetine güvenip yaptım.Gösterdiğin hoşgörü için teşekkür ediyorum.

Şansım senin bebekte çok güzel olmuş.Tebrik ediyorum.

Bugün hiç havamda değilim sadece bir tane basit modelleme yaptım. Bayadır oyun oynamıyorum, gidip biraz Call of Duty oynayayım bari;).

20rl4iw.jpg

Üst Alt