Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ben bir meleğim ve elimde de sihirli bir değnek var (Photoshop) :)

Resme ölü efekti vermek.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
İndirme linki
http://img38.imageshack.us/img38/6161/s1x.mp4
Çatlak resmi burdan alabilirsiniz.
w9za4i.gif

Evet olmuş şansım ellerine sağlık.:)

elime düşmeden önce

85830144470897635067.jpg

elime düştükten sonra:p

38287031296522529908.gif

nasıl Hasan Hocam?

Ayyüzlüm füsun evet çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık.
Dikkatimi çeken şu üçünüzde bir erkeği öldürmeye kıyamamış.;) Bayanları öldürmüşsünüz.

Doğru Hasan üçümüzde güzel bayanları öldürmüşüz. Kıskançlıkmı acaba? :)

ne yalan söyleyeyim ilk bred pitt'i öldürmek istedim ama kıyamadım:p ölü fotosu gercekci olsun diye kenan imrizalioğlunun da yatan bi resmini bulamayınca, daha önce bi çalışma için foto ararken bu fotoyu görmüştüm bunu kullandım:) valla ben erkek öldürcektim hatta bushun fotolarıyla o kadar oynanış ki vazgeçtim:)

Ayyüzlüm hiç acımadım ben hemen katliamımı yaptım.;)
t8t6ck.gif

7484.gif

;););)tam yapamasamda tekniği öğrenildi

gitti güzelim bred velakin muhteşem kıymışsınız resmen fosilleştirmişsiniz hasan hocam:p

nage harikasın nerde buluyon böle çalışmaları:)

manipülasyon deniyim dedim...kullanıdığım resimler...

8025.jpg

8075.jpg

8090.jpg

SONUCUM....;)

8122.gif

zombi yaptım ;););)
ama tam aydınlatma yada karartmayı tam bilemedim o yüzden biraz çürümüş surat oldu ;) ilk kez denedim
49024432567923202194.jpg

ZOMBİ KIVANÇIM BENİM :D

01527499639155365514.gif

bu zombi işini pek sevdim ;)
her zaman kullandığım konu mankenimide zombiye çevirdim zombi olmaktan çok üzgün kendisi;)
30983679534538768093.jpg

39807778934462288600.gif

bişi sorcam şimdi bu fotospta bir resimde minik bir ayrıntı ekliceğiz diyelim...onu asıl resmin arka tarafında görünmesini istiyorum back to of page yapmak istiyorum yani ama öle bir butonh göremedim :S
Saydamlıkla mı olmak zorunda sadece

Aha! Yeni bir yıldız doğmuş: Şirine;). Şaka bir yana güzel çalışmalar;).

Son zamanlarda iyice boşladım 3D işini ama arada paslanmamak için hızlı birkaç model yapıyorum. Az önce, fotoğrafı referans alarak yaptığım basit bir modelleme...

2nib3pz.jpg

k9wfpw.jpg

;););)lütfen dalga geçilmesin :D yeni başlayanım ben :D bende boşladım şimdi Corel Draw X4 öğreniyorum;););)ama onda stilistlik üzerine kurs eğitimi alıyorum:eek:

evettt arkadaşlar elim dolu geldim güzelim santorini adasının güzeller güzeli manzaralarıyla bezenmiş 2011 takvimiyle geldim :)
Corel sağolsun :) istediğimi elde ettim :)
isteyen arkadaşlar print edip benim güzel takvimimi kullanabilir :)
7949.png

şirinem çok güzel olmuş.kız istekte bulunabilir miyim? ben bir ibrahim toramanlı takvim istiyorum:p

;););) SEN İSTERSİNDE BEN YAPMAM MI :)
BUGÜN TAKVİMİMİ ÇIKARTTIM KENDİME ETTİĞİM ;););)
8816.png

güzel olmus sirine sana sihirli deynek eline cok yakismis

Allahım çok güzel olmuş bayıldım ben buna .

sadece latifeydi benimkisi .sen şirinim dikkate alıp benim için uğraşmışsın ya ne diyim. acayip duygulandım nagem çooook teşekkürler:)
nage aldım toramanlı takvimimi bilesin pc'imde:):)

80'li yada 90'lı Yıllarda doğmuşssanız Trt 1 Tv kanalındaki ünlü visitors(ziyaretçiler) dizisini zlmeyeniniz yada duymayanınız yoktur.Uzaydan gelen ziyaretçilerin ünlü fare böcek vs yiyen liderleri kadının gözleri timsah gözleriydi hatırlarsanız.Bu ünlü tv dizisinin yeni versiyonu çekilmeye başlandı 2010 dan bu yanada gösterimde.Bende bir portreyi denemek istedim ve sanırım olduda.İşte karşınızda yeni bir yüz :)
29b24pz.jpg

1112plc.jpg

Peki ya zenci olarak doğmuş olsaydınız nasıl görüneceğinizi hiç düşünmüşmüydünüz?İşte Photoshopta bu gibi sorularınıza cevapta bulabilirsiniz

scym1t.jpg

@Mavidüşler,

Çalışmalar çok hoş. Ziyaretçiler dizisini de hayal meyal hatırlıyorum sanki. Bunların derileri soyuluyordu galiba, derilerinin altı yeşil filandı;).

Son modellemem;). Kullanılan yazılımlar; Zbrush, 3Ds Max ve Photoshop...

1j9soz.jpg

33wb0k1.jpg

Gece gece can sıkıntısından çiziyordum ama uykum geldi yarıda kaldı;).

Lamborghini Gallardo... Karakalem + Photoshop'ta renklendirme ve filtre...

jkf1ic.jpg

Birazda Estetik Photoshopta Diş Beyazlatma (Resim Alıntıdır)

Dis-beyazlatma.jpg

Son yaptığım karakalem çalışmaları Photoshop'a atıp düzenledim;).

2hoy7gy.jpg

2ujrpev.jpg

2a8ivq9.jpg

İlk resimdeki, abimin eşi yani yengem;).

Yine yarım bıraktığım çalışmalardan biri;), Photoshop'ta yapıldı. Suzuki Hayabusa...

Edit : Birazını daha tamamladım, belki günün birinde bitiririm;).

6xso47.jpg

Son çalışmam. "Venüs'ün Doğuşu" isimli tablodan esinlenerek Photoshop'ta çizdim.

1zoxq9z.jpg

Üst Alt