Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ben bir meleğim ve elimde de sihirli bir değnek var (Photoshop) :)

avni abininki bana daha zor geldi...
onun tekniğiyle yapmadım ben...color balans ile yaptım:D:D:D

ayyüzlü; eminim uğraşınca siz de çok güzel şeyler yaratacaksınız... Alındaki sivilce izini nasıl giderdiğimi de kısaca açıklayayım... Önce smudge tool ile sivilcenin etrafındaki renklerden sivilceye doğru renkleri kaydırıyorsunuz... sonra blur tool ile bulanıklaştırma işlemi uyguluyorsunuz.. alındaki sivilce lekesinden iz kalmıyor... :)

2dqpy1l.jpg

Şirine çok güzel çalışmalar bunlar... :) Tabiki Photoshopta bir işlemi yapmak için bir çok yöntem mevcut... Yeterki hangi tool ile ne yapabileceğimizi bilelim...

4913.gif

buda göya su damlası olacaktı ama benim yanlış şekil kullanımdan çıka durum...küp olduğuna bakmayın su onlar su su...

5148.gif

5597.gif

:D:D:D

şimdide mağaramı buzul bir mağaraya dönüştürdüm :S
7093.jpg

mevsim değiştirmiş buzul mağaram

7119.gif

;););) ufak tefek hatalar öğrendikçe düzelicek..

8775.gif

işte benim derin dalgalarım ve biricik kuşum yapımı çok kolay :)
kuşum kocaman oldu ama idare eder:)

Sevgili Death Angel ve Sirine çalışmalarınız çok güzel olmuş. Çok başarılısınız. Ellerinize sağlık.

prensesim hedefler büyük ;)
2 gündür uğraşmama rağmen çok sevdim...ve deneme yanılmayla tüm araç gereçleri öğrenmeye başladım...

Çok başarılısın harika olmuş şansım ellerine sağlık.Ayrıca jestinede bayıldım emeğine sağlık.:)

avni abi errror veriyo bu...evet bende aynen dediğin gibi arama yapıyorum avni abi bi çok şey buluyorum :):):

azmine hayran kaldım şirinem .ben çok tembelim yaw sadece Hasan hocanın bide Avni beyi gösterdikleri varsa onları yapıyorum o kadar.başka bi çalışma yok:(

ayyüzlü; eminim uğraşınca siz de çok güzel şeyler yaratacaksınız... Alındaki sivilce izini nasıl giderdiğimi de kısaca açıklayayım... Önce smudge tool ile sivilcenin etrafındaki renklerden sivilceye doğru renkleri kaydırıyorsunuz... sonra blur tool ile bulanıklaştırma işlemi uyguluyorsunuz.. alındaki sivilce lekesinden iz kalmıyor... :)
.
İnşallah Avni Bey inşallah... bende bir videoda spot healing brush tool'la temizlik yaptıktan sonra blur tool buğulaştırmayı görmüştüm. smudge tool'u neye yaradığını bilmiyordum.ilgi alanım :p rötuşta yeni birşey daha öğrendim çok teşekkürler.:)

5148.gif

iki resmi iç içe geçirme...çok kolay bir çalışma :)hadi deneyelim arkiler :D

BUDA HERHANGİ BİR DESENİN YAZINIZDA GÖRÜNMESİNİ SAĞLAYAN BİR EFENK KENDİ KENDİNİZ SEÇMİŞ OLUYORSUNUZ...

5511.gif

yaralı bir yüz yaratmak isteyen arkadaşlar için anlatıyorum;
ilk olarak iki resim açıyoruz..
biri kişi oluyor diğeri artık yara bere çizik duvar toprak vs....
bu resimlerinizin esas resmimize yapıştırıyoruz.
sonra layer ayarlarımızı normalden "Overlay" şeklinde değiştirdiğimizde....

34510385925644461638.gif

ben toprak olarak tema yapmak istedim tüm mankende uyguladım...yaralı yüz olmasın kimse:)

buda renkli çizgi çalışması göbeğim çatladı ;)
54519686911191877657.gif

süper bence resme çok iyi ayarlamışsın bence :)
süper birde diyo bbana beğenmedin neresini beğenmedin gayet net oturmuş...

beğenmene sevindim canım...gercekten beğenmedim. catlak toprak biraz seyrek geldi sanki.

seyrek meyrek olmuş ya sen ona bak:)

2q35155.gif

Hasan yaptım :)

Sirine senin çalışmalarını da deniyeceğim. Çok başarılısın. :)

82026996734022047468.gif

ben el sallar gibi yapmak istedim ama animasyon alkışlar gibi oldu :)Hasan hocam nasılım oldu mu?

:)

Buda ayrı bişi bende bunu bilmiyorum işte o kadar çok şey var ki :)
eklentiler bile var baya yoğun programlar

Füsun evet çok güzel olmuş ellerine sağlık.
Ayyüzlüm çalışman çok güzel olmuş elleri yazının içine sığacak şekilde küçültseydin daha bi güzel olacakmış.Ama böylede çok güzel ellerine sağlık.:)

Şirine;
Eror vermiyor, bugün denedim... Tıkladığında hotfile'ın açılan sayfasında "Normal İndirme"ye tıklayıp 15 saniye bitinceye kadar bekliyorsun.. Sonra açılan sayfada kutuya kod'u yazıp "download the file"a tıklıyorsun... gelen pencerede "yüklemek için tıklayınız" yazısına tıklayıp dosyayı indiriyorsun..

Adamlar otomatik yüklemeyi önlemek için 3 aşamalı bir download yapmışlar.. Bütün download-upload sitelerin bunu önlemek için böyle şeyler yapıyor...

videolar MOV uzantılıdır.. MOV uzantılı dosyaları açabilmeniz için bilgisayarınızda Quick Time Player olması gerekiyor... Quick Time Player'ı buradan indirebilirsiniz..

93576279900988510785.gif

Hasan Hocam bu kez yazıları hareketlendirdim olmuş mu? ya ben parmaktan kesik kesik ışık çıkarmak istedim ama şekil çizeceğim bir menü bulamadım. istediğim şekli çizemiyor muyum ?

MOZAZİKLE GELDİM ;););)
68477872872785644148.gif

kapalı bir gökyüzünden
20093798617361058390.jpg

güneş ışınkları saçtım..;););)

95781594412621773108.gif

buda basit su yapımım
43705277719544945442.gif

şirinem çok güzel olmuş.

ışık sızma çalışmasını gün batımı yada yağmur sonrası kendini gösteren güneşin yer aldığı bir resimde yapılırsa daha etkileyici bir sonuç alınır gibi geldi şimdi bana .hem orjinalini de eklesene gülüm yaptığın calışma için daha iyi bir fikir sahibi olabiliriz.

nage kız senin azmin bulaşıcı bence bende bişeyler yapmak istedim bak şimdi:)

ışık yansıtmadaki ilk görüntü zaten resmin orjinali:D:D:D
dikkat et bak bulutlar hafiften yayılmış...
şimdide resmi parçalara böldüm ;););)AKLI SIRA;););)

73965942195417393682.gif

ya cidden fotoşop manyağı oldum hayır yani meroş derken çok zevkli derken aman diye burun kıvıran ben şaştım kaldım bu işe;););)
şimdi tipografi yapmayı öğreniyorum...oldukça zaman alan bir çalışma ben yeni yeni yapmaya çalıştım ama elimden geldiğince kötünün kötüsü yapabildim ;)
avni abi bize bir tipografi uygulaması çalıştırırmısın sen pratik anlatıyosun resimlerle şemalarla...

Üst Alt