Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ben bir meleğim ve elimde de sihirli bir değnek var (Photoshop) :)

Bir Göz Rengi Değiştirme Efektide Benden Olsun

Şekil A Resmin Ham Hali
25qgdvs.jpg

Şekil B Resmin Değiştirilmiş Hali

1608rrn.jpg

Buda Aynı Resimle Yaptığım Değişik Bir Çalışma

6fuzhz.jpg

İstenirse Ve Birazda Sınırları Zorlarsak PhotoShopta 3D ye yakın çalışamalrda yapılabilir aşağıdaki resim buna bir örnek
2gsr0d2.jpg

Füsun harika olmuş.Ama fırça boyutu büyük olmuş galiba göz dışında kaş ve gözün altındaki bölgede oynuyor.Videoyu indirebildin mi?
Harika olmuş şansım ellerine sağlık.:)

Hasan fırça boyu büyük oldu bende farkettim ama nasıl küçültebileceğimi bulamadım. Videoyu indirdim.

Füsun
filter-liqufy.. e girdiğin zaman sağda (brush size) diye bir yer var oradan fırçanın büyüklüğünü küçüklüğünü ayarlayabiliyorsun.

Tamam Hasan buldum o yeri. Teşekkür ederim. :)

Harika olmuş ayyüzlüm bu çalışma kolaydı galiba hemen yapmışsınız;)
ayyüzlüm bu efektle yüze estetik yapabilirsin.kaş inceltme çeneyi yada burunu düzeltebilirsin.Photshoptaki resimlere yapılan estetik operasyon bu filtre ile yapılıyor.

Hasan Hocam beğenmenize çoook sevindim.
hemende anlamışsınız :p fazla menü kullanılan çalışmalarda dağılıyorum.bu çalışmanız da pek menü kullanmadığınızdan kolaydan ziyade zevkliydi:)hızımı alamadım bi tane daha yaptım:)

Hasan Hocam biraz ince iş galiba bu estetik işi.şimdi kaş düzeltiyim dedim dağıttım kaşı ama dememelere devam :p

Ayyüzlüm photshop sabır işi bazı çalışmalar için 15 16 saat çalışan var.Estetik işi gerçekten çok hassas ve birde resim bilgisi olması gerekiyor.Yansıyan ışık bile resimdeki anlamı değiştirebiliyor.

15 saat abow gercekten sabır işiymiş :)

Hasan hocam,liguify'de hata yaptığımızda Restore all'da tüm işlem geri sarıyor.peki 1 işlem nasıl geri sarabiliriz?

benide bekleyiiiiiiiiiiiiiin:D sınavlarım bitsin hepisini tek tek yapcam inş:D hepsi mükemmelll yaaa sabırsızlanıyoruuumm:eek::eek:

asi rahat ol derslerde tek olmuyacaksın ben de seninle yeniden başlıycam.malesef daha önceki tüm çalışmaları unutmuşum :(

buldum hasan hocam liguify'de de son işlemi reconstructla silebiliyoruz.yani sorumu geri aldim bilgine:p

pratik bir şekilde sivilceleri nası yok ediyoruz;

1625ttx.jpg

2qitkw9.jpg

nb6hyp.jpg

9pz5nc.jpg

amb0qq.jpg

2vwhf9x.jpg

opd949.jpg

6eiveg.jpg

en son aşamada blur tool'unu seçip istenmeyen yerleri biraz bulanıklaştırırsak işlem tamamdır... :)

veee sonuç...

2j5gy6t.jpg
2zxnrdw.jpg

Anti Oksidan; silme aşamasında renk farklılığından dolayı mimiği tuturmada zorlandım . mimik kaybolmasına rağmen gösterdiğiniz teknik süpermiş.teşekkürler:)
önce
6qa792.jpg

sonra
30arjtc.jpg

sevgili ayyüzlü; "reduce noise" efekti verdikten sonra sadece göz, dudak ve saçları sildiğinizden kızın yüzünde ağır bir makyaj varmış gibi olmuş ve senin de yazdığın gibi mimik kaybolmuş biraz...

oysa bizim amacımız sadece sivilceleri yoketmek olduğundan sivilce olmayan yerleri de silip "blur tool" ile hafif bulanıklaştırdığımızda daha doğal görünümün yakalanması mümkün...

209hyk5.jpg

Anti Oksidan;

benimkinde hatlar çok sivrimiş:( sizinkinde ise hatlar yuvarlak cok doğal olmuş.hatta benim alındaki sivilce kendini gösterirken sizinkinde sivilceden eser yok. emeğinize sağlık muhteşem yapmışsınız,hayran kaldım. bence bu kız da fotoğrafını görse kendine hayran kalırdı :)

bende yaşlı kadını gençleştirdim ama kayıt işinde zorlandım:S
farklı kaydetten sonra kaydettiğim hep adobe olarak açılıyo resim olarak açamadım dolayısıyla gösteremiyorum burda:(

Nagecim file menüsünden save for webden kaydet.

alaala nasıl olmadı.nasıl bi hata aldın gülüm?

belgelerime atmışş buldummm ;)
ben masaüstünde arıyorum:D:D:D
şaşkın bakkal

yeni yeni öğrenimimmmmmm

5273.jpg

5286.gif

gençleşti göyaa anca ilk denemem :D
canım teyzemi anca bu kadar gençleştirdim;););)

cildde bir en az 15 yaş gençleştirmişsin,çok iyisin gülüm.

aramıza hoş geldin:p

saç rengini değiştirdim ama avni abinin yöntemle değil canım çıktı yapana kadar ;)

7334.jpg

7344.gif

8802.gif

artık benimdeeee atan bir kalbim varr....bim bammm bommmm
meroşum thank....avni abi 2 pencere yapana kadar helak oldum;););)
sayanizde kalbim atıyo şükür:D

ne demek canım benim .ne güzel,ne şirin olmuş böyle emeğine sağlık.

index.php
laciverte çevirdim......

buyrun efendim...

index.php

saç boyaman da enfes olmuş nagem sen bu işi biliyon:p

Üst Alt