Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ben bir meleğim ve elimde de sihirli bir değnek var (Photoshop) :)

Son çalışmam... Tabure, masa ve tavla modellemesi...;)

tav3.jpg

---

Pc kasası modellemesi...

ecspccase.jpg

hasan hoca programı yüklemeyi başaramadım. ''şifrelenmiş dosya için şifre girin'' uyarısı veriyor.şifrenin yer alacağı bir dosya da yok:(

oezix;

da Vinci'nin şifresi mi:) verdiğin likte de malesef yok yada ben göremiyorum:(

Son çalışmam, bilardo masası modellemesi... Açıkçası topları tek tek kaplamaya üşendim, hepsi tek renk;).

bb1ro.jpg

bb2iy.jpg

b12uh.jpg

hasan hocam ben programı yükleyemedim şimdide ''you need to start extractıon from a previous volume to unpack 5.PS.VT/photoshop_12_LS.1..7z'' gibi bir uyarı veriyor. en az 3 kez programı silip tekrar yükledim ama olmadı ben yıldım valla tekrar ps3 yüklüyorum:( yine de herşey için teşekkürler.

Gece gece yeni bir çalışma, piyano modellemesi... (az önce Piyanist'i ellinci defa izledim;))

İç aksamını modellemedim zira hem zahmetli hem de iç aksamı net bir şekilde görebileceğim fotoğraf bulamadım:D. Bunun dışında pedalları, nota koyulan yeri filanda es geçtim:D.

p111q.jpg

Bisiklet modellemesi... Arka çamurluğu, şasinin devamını, pedalları, frenleri, matarayı vs. modelleyeceğim daha;).

cycle2.jpg

Oda, kanepe, masa vs. modellemem...

29aw70j.jpg

rjiqev.jpg

20u60hv.jpg

Bisiklet modellemesi yakından render... Hala pedallar, frenler ve matara eksik:D.

ezr78z.jpg

Kumaş simülasyonu denemesi...

2rm5fsn.jpg

2944cpd.jpg

Evet, 2 çalışma daha... Birincisi, daha önce modelledeğim bir çakmağın yeniden elden geçirilmiş hali. İkincisi ise sallamasyon bir modelleme. Simitler baya sırıtıyor, farkındayım:D.

qo935v.jpg

6jocqe.jpg

masan da fark edemediğim bi şey var. sanki sihirli değenek değmiş, havalandı havalanacak:)

emeğine sağlık tüm çalışmaların çok güzel, özellikle piyanonunu çok beğendim.

@ayyüzlü,

Teşekkürler, bu arada uçan masa fikri iyiymiş ;).

n6unon.jpg

Ekmek simitten daha iyi duruyor. Peynir, zeytin ve domates de olsa süper olurdu :)

Hasan önceki yaptığımda bloğumun ismiyle birleştirememiştim. Hemde bu sefer yıldızlarla da süsledim. :eek:

20837844.gif

Şansım harika olmuş ellerine sağlık.

Evet füsun böyle daha güzel olmuş ellerine sağlık.

2 çalışma...

Birincisi daha önce modellediğim kum saatinin geliştirilmiş hali, ikincisi ise eski tip bir koltuk modellemesi...

nf2qyq.jpg

5eu1xl.jpg

14nkcr7.jpg

hasan hocam süpersiniz en çok bilgi edinmek istediğim konuydu:)

başardııııım başardım anneme inat sisteme inat yavaş internete inat cs5 yüklemeyi başardııııııııııım:D

Hasan hoca;

bir rötuş videsosunda spot healing brush tool'la sivilce temizleyip, clone stamp toolda örnek doku ile rötuş atmayı öğrenmiştim.fakat bi türlü istediğim gibi yapamadım. her hamlede ağız burun birbirine giriyordu. sizin göstermiş olduğunuz teknik çok basit ve kesin sonuçlu teşekkürler:)

1)
265920.jpg

angelina.gif

2)
gokcebahadirfft20mf1727.jpg

gokcebahadir.gif

Özlem çok güzel çalışman.Böle zor bir cilt seçmene rağmen yinede güzel iş çıkarmışın.
Ayyüzlüm kutluyorum yükleyebildin nihayet şu CS 5 i çalışman çok güzel tebrik ediyorum.

ecstatica
sen şu modellemeleri ne cabuk yapıosun. her iki dk da bir koyuyon. yaf ne hızlı yapıosun böle. tabı sen yapıosan gercekten :D
Ehe;). Teşekkürler;).

Aslında bunların çoğu basit modellemeler, inceden daha kompleks yapıda şeyler modellemeye başlamam gerekiyor artık:D.

Aşağıdaki render şüpheni biraz olsun azaltır umuyorum;). Tüpün kafası kapağın arkasında kaldığı için modellememiştim ama kapağı çıkarınca modellemem gerekti. Makine acayip kastığı için macunla ve kaplamalarla fazla uğraşamadım.

ecsecs1.jpg

Bu da minibüs tarzı bir araç olacak. Kaportanın bir kısmını tamamladım şimdilik.

oto1f.jpg

Ekleme : Mermi modellemesi...

mer2a.jpg

Üst Alt