Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ben bir meleğim ve elimde de sihirli bir değnek var (Photoshop) :)

Teşekkür ederim Bleda. :)

Sevgili Barbie yönetici ismin yeşille yazdığı için, birini yeşille, diğerinide siyahla yazdım hangisini beğenirsen. :)

27813194.jpg

10534179.jpg

Füsun cum İkisinide Beğendim ..:eek:
Kaydettim.
Emeğine Sağlık Canım.

Benim Hemen Photoshop Öğrenmem Lazım ..:cool::)

@PRENSES,

Daha farklı yazı tipleri deneyebilirsin.

---

3D'ye biraz ara verip, biraz Photoshop takıldım;).

desen2.jpg

Kullandığım desen...

simetrikdesen.jpg

Bu da en son yaptığım modelleme ve biraz filtre...:D

mab1.jpg

8vq0zt.jpg

2z4z81s.gif

Barbie engelliler biz yazısıyla barbiebarbie yazısı ayrı karedemi olacak yoksa bu şekildemi olacaktı.

Ayyüzlüm videolar burda vaktin oldukça yaparsın.Senin ödevlere toplu bakarız olmaz mı?:)

olu hemde çok iyi olur:)

kaybolan yazı..

ayyzl2.gif

hasan hoca kalp atış çalışmanızıdaki gibi leyerde shape oluşturamıyorum.benim tüm kalp atış çizgilerim bir leyer üzerinde oluşuyor:(

Daha iyi ya Ayyüzlüm sonradan zaten hepsini tek bi layerde birleştiriyoruz.
Çalışman güzel olmuş ama bi yerde tutukluk yapıp hareket ediyor gibi.

f0nr5t.gif

2uz6yoo.gif

Yeni bir nick, yeni bir çalışma...:D. Paslanmış musluk modellemesi ve kaplaması...:D

mm1t.jpg

m33m.jpg

Haarikaa ..:)
Ne Kadar Güzel Olmuş ..: )
Keyifle Kullanıcam Bu Çalışmaları ..

Prenses, Vilanjik, Ecstatica ..
Verdiğiniz Emek İçin Teşekkür Ediyorum Dostlarım ..
Elinize, Emeğinize Sağlık ..

Yaptığım bir 3d modelleme üzerine photoshop çalışması...

51848884.jpg

29942169.jpg

Son çalışmam... Modelleme, kaplama ve photoshop'ta düzenleme yaklaşık 2.5 saat...

ecslast.jpg

Kulaklık çalışması... Mikrofon da ekleyecektim ama baydım:D.

ecskulaklk.jpg

@kgokce,

Çalışmalar güzel.

---

Şu an Desert Eagle modellemeye çalışıyorum ama baya kasıyor, her an vazgeçebilirim:D.

deagle2.jpg

deagle12.jpg

@vilanjik,

Hotfile kullanmaya başlamışsın:D.

---

Zippo modelleme ve photoshop'ta düzenleme...

97536295.jpg

Sadece aşağıdaki deseni hazır olarak kullandım...

pattern012.jpg

Edit : İlk Vray render denemem, mouse modellemesi... Işık biraz fazla patladı:D.

mmm12.jpg

Hasan öncelikle hazırladığın video için teşekkürler. Ellerine sağlık. Anlattığın gibi resmi yaptım. Yazıda yazayım dedim. Ama yazı dönmüyor. Nasıl yapmam gerekiyor?

35532102.gif

hasan hocam 8 ve 9. derslerim :)
8.
ayyzl.gif

9.1.

kalpat.gif

9.2.

karakartal.gif

Hasan Hoca, 10. dersinizin çalışmasını da yapıp eklemek istedim ama ders videosu açılmadı:(

Füsun kareyi yaptıktan sonra yazıyı yaz.Kare layerine gel sağ tıkla ve merge visible yap.kare ve yazı layerlerin birleşir.Bu işlemi yaparken kare ve yazı olan layerlerin gözü açık olsun diğerleri kapalı olsun.Daha sonra işlemine devam edrsen yazı kareyle birlikte dönecektir.
Şansım çok güzel olmuş ellerine sağlık.
Ayyüüzlüm çalışmaların çok güzel olmuş tebrik ederim.
Ayyüzlüm verdiğim linkte video açılmayacaktı zaten ordaki videoyu indirecektin.Neyse image sahacke ile yeniden vereyim videoyu.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Daha önce modellediğim bir kalemi kapladım ve photoshop'tan geçirdim...

ber2.jpg

Pek tarzım değil gerçi ama bu da benden olsun bari:D.

yy2o.gif

Bitmemiş bir elektro gitar modellemesi... Çift humbucker, bir single;).

ecscstmx22.jpg

---

vrayfine121.jpg

fare2222.jpg

Ayyüüzlüm çalışmaların çok güzel olmuş tebrik ederim.
Ayyüzlüm verdiğim linkte video açılmayacaktı zaten ordaki videoyu indirecektin.Neyse image sahacke ile yeniden vereyim videoyu

beğenmene sevindim Hasan Hoca :) aslında videoyu yükleyememiştim de teşekkürler :p

dnenresm.gif

ayyzl.gif

@ayyüzlü,

Olayı geliştirmişsin, kare yerine yuvarlak:D.

---

Güç kaynağı modellemesi ve düzenlenmesi... Modellemede High Power Rock Solid 1200W güç kaynağını baz aldım...

ecspower.jpg

Evet Ayyüzlüm EstaticA nın dediği gibi geliştirmişsin ve güzel bir çalışma olmuş.Tebrikler.Zaten Photshop insanın hayalgücüyle güçleniyor.:)

EstaticA;

senin,Hasan Hocanın eline su dökemem ama daha yolun başında olan biri için iyiyim demi :p:)

Hasan Hocam,şuan daha menü kullanımına hakim olmadığımdan malesef hayalgücümü kullanamıyorum.itiraf ediyorum,aslında 1 tl bozuk parayı döndürmek istedim ama bi türlü başaramadım:)

EstaticA bunu hangi proğramla yaptın merak ettim.

@vilanjik,

Kullandığım program 3dsmax (tabii gif'e çevirmek için photoshop kullanıyorum). Aslında orada biraz göz yanılması var. O para basit bir silindirden ibaret ama ışık, gölge ve kaplamadan (özellikle bump map) sonra o şekilde görünüyor.

lr2sa.jpg

lr1j.jpg

---

;)

100liraa.jpg

---
Hazır Max'te paraları hazırlamışken, bir de sallamasyon afiş denemesi yaptım;).

k36b.jpg

EstaticA;

yeminlen benim de aklıma gelmişti, fikrimi çaldın:)
çok güzel olmuş arkadaşım emeğine sağlık.

Hasan Hoca; benim cs3 programımın kullanım tarihi bitti.şimdi bu programı komple silip yeni bir program mı yükleyeyim yoksa başka bir öneriniz var mıdır?

Üst Alt