Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ben bir meleğim ve elimde de sihirli bir değnek var (Photoshop) :)

Gurbetli videolar geçmiş sayfalarda mevcut onlara bakarak çalışmalarını burda yayınlayabilirsin.15 e yakın video var.hepsini birarada bulmak istersen Füsunun sitesinde mevcut.

Füsunun Dünyası

Tekrar videoyu paylaştığın için teşekkürler Hasan Hocam:)

1)

31896225702007231262.gif

2)

59740102557636939489.gif

3)

20839499286101408855.gif

4)

27792100774415624938.gif

5)

49651198082049353895.gif

Hasan Hocam nasıl ?

Harika olmuş ayyüzlüm.İlk resme bayıldım.Ellerine sağlık.:)

Hasan Hocam en çok sevdiğim canlıdır kaz yavruları beğenmenize çok sevindim :eek:

farkettim ki son zamanlarda dersler sonrası emeğiniz için teşekkür etmiyormuşum:( herşey için çok teşekkürler:)

Basit sayılabilecek bir iç mekan modellemesi, arkadaki resim hariç herşey bana ait;).

34ryjdg.jpg

2qd387r.jpg

action için teşekkürler gerçekten çok hoş böle böle actionlar eklentiler bekliyoruzzzz:eek::eek::eek:
bende denedim bir tıkla neler oluyor :)
91583289334060550896.jpg

şölede düşünebiliriz...:eek:
resim koymadan :)
boyayarak küpümüzü :)
84181505812229261187.jpg

29417401516969413873.jpg

06516360412117281511.jpg

viewer.php
viewer.php
24790118982617608424.jpg

buda tamam bi kitap kaldı meroş...

Demek hijyen yok ha;). Al sana hijyen;).

eimckz.jpg

Bu sallamasyon bir çalışmam;).

68dm6q.jpg

renklerde solukluk var hastane ortamini andiriyor cok soguk kaldi resimdeki atmosfer oda nin soguklugu uzlasmiyor

çıkacak kitabını sabırsızlıkla bekliyorum nagem :)

ÇIKTI ÇIKTIIIIIIIIIIIII:eek::eek::eek:;);)
HAY ALLAHIM :):):)
AL SANA KİTAP:p:p:p
73848881365215273771.jpg

süper olmus nagis ama romani da okumak isteriz icindeki

@Gurbetli,

Bu kadar eleştiriyorsun, bir de senin zevkini görelim bakalım;). Duvarın, abajurun ve koltuğun rengini sen seç;).

EcstaticA bu modellemelerini çizerek mi yapıyosun tasarlayalarak...
yoksa sadece renk değiştirerek mi tasarlama diyosun??onu anlayamadım ve merak ediyorum

Şu ana kadar buraya koyduğum bütün modeller istisnasız tarafımdan "sıfırdan" modellenmiştir. Bazılarını modellemek saatlerimi alıyor. Sadece arkadaplandaki resimler (ağaç vs.) ve zemin kaplamalarını hazır kullanıyorum. DSLR kameram olsa onlarıda hazır kullanmam;). Bu arada kullandığım program 3Ds Max. Herhangi bir eğitim almadım, tamamı ile kendi öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum;).

Umarım açıklayıcı olmuştur ve isterseniz renk seçimi yapabilirsiniz;).

oldu yani bakıyorum bakıyorum yani hazırmı yoksa çizmemi ayırt edemediğime bi sorayım bakim dedim..
birde bir seferde o kadar çok modelleme koyuyosun ki birbirinden ayıramıyorum aynısının kopyası gibi:D:D:D
değişik değişik yapta karıştırmadan bakalım;););)

iyiymiş. EcstatiCa kendi kendine bu kadar başarılı olmak tebrik ediyorum başka bişey demiyorum:)

@Şirine,

Evet bazı çalışmalarımda (rotring, kelebek bıçağı vs.;)) değişik açılardan göstermek için 4-5 tane resim koyuyorum;).

@ayyüzlü,

Teşekkürler, daha yolun başındayım;). Tabiiki zaman alan bir süreç. Mesela ilk başladığımda aşağıdaki gibi basit modeller yapabiliyordum.

2q023xk.jpg

ilk çalışmana bakınca zaman çalışmalarına estetik katmış :)

bende acmadi

@Şirine,

Evet bazı çalışmalarımda (rotring, kelebek bıçağı vs.;)) değişik açılardan göstermek için 4-5 tane resim koyuyorum;).

@ayyüzlü,

Teşekkürler, daha yolun başındayım;). Tabiiki zaman alan bir süreç. Mesela ilk başladığımda aşağıdaki gibi basit modeller yapabiliyordum.

2q023xk.jpg

buna basit diyorsan ben bunu yapabilsem sükür diyecem

Ectatica buyur modellemye basla renkler benden

Abajur: beyaz
Koltuk :acik lila
Duvar: koyu lila
Masa:beyaz
Hali :beyaz
Lamba :beyaz buyur benden renkler sana kolay gelsin

bunlar sabir isleri

@Gurbetli,

Tamamdır, deneyelim bakalım;).

---

Bu arada yeni bir çalışmaya başladım, şu anda sadece tasarım aşamasında. Mutfak olayına giriyorum;).

a1o8c4.jpg

@Gurbetli,

Çalışmaları önce başka bir programda (3Ds Max) modellliyorum daha sonra Photoshop'ta renk düzenlemesi vs. yapıyorum;). Misal aşağıdaki resimde lens efektini Photoshop'ta yaptım.

Eğer aşağıdaki gibi birşey hayal ettiysen böyle bir yer insanı feci basar bana göre;).

14dg9k7.jpg

Üst Alt