Sabah kalkıyorum. Yemek yiyorum. Ders çalışmaya başlıyorum. Arada forumlara bakıyorum. Dışarı çıkıyorum. Yemek yiyorum. Ders çalışmaya çalışıyorum. Ama verimli şekilde çalışamıyorum. Arada alışverişe çıkıyorum. Bazen otobüse biniyorum. Müzik dinleyerek son durağa kadar gidiyorum. Fakat artık müzik dinlemekten de zevk almıyorum. Onun yerine otobüste ders çalışıyorum. Eve dönüyorum. Akşam oluyor. Gece oluyor. Yemek yiyip ilaç içip uykum gelince uyuyorum. Döngüye girdi. Canım sıkılıyor ve hayattan, yaptıklarımdan zevk almıyorum artık.
"30 yaşına geldin, artık işin olmalı, para kazanmalısın" deyip kendimi derslere endeksledim. Dersten zevk almamaya başladım. Onun haricinde bir şey yaparsam da bu "30 yaşına geldin..." düşüncesi zevk almamı engelliyor.
Ne istediğim yerde yaşıyorum, ne de istediğim insanların arasındayım... İstediğim kiloda değilim. İstediğim eğitime sahip değilim. Yanımda sevdiğim biri yok. Yok da yok.
Artık kilo verebilecek miyim bilmiyorum da. Hayatım boyunca kiloluydum. İlaçlar yüzünden. Pek çok kez kilo verdim, tekrar geri aldım. Artık spor yapacak moral de kalmadı. Spordan da keyif almıyorum. "Nasıl olsa x zaman sonra o kiloları geri alacağım. Kendimi neden yorayım ki?" deyip boş veriyorum.
İş yok. Meslek yok. Ne yapacağım ben?
Sürekli bunları düşünmekten keyif alamıyorum hiçbir şeyden de.
"30 yaşına geldin, artık işin olmalı, para kazanmalısın" deyip kendimi derslere endeksledim. Dersten zevk almamaya başladım. Onun haricinde bir şey yaparsam da bu "30 yaşına geldin..." düşüncesi zevk almamı engelliyor.
Ne istediğim yerde yaşıyorum, ne de istediğim insanların arasındayım... İstediğim kiloda değilim. İstediğim eğitime sahip değilim. Yanımda sevdiğim biri yok. Yok da yok.
Artık kilo verebilecek miyim bilmiyorum da. Hayatım boyunca kiloluydum. İlaçlar yüzünden. Pek çok kez kilo verdim, tekrar geri aldım. Artık spor yapacak moral de kalmadı. Spordan da keyif almıyorum. "Nasıl olsa x zaman sonra o kiloları geri alacağım. Kendimi neden yorayım ki?" deyip boş veriyorum.
İş yok. Meslek yok. Ne yapacağım ben?
Sürekli bunları düşünmekten keyif alamıyorum hiçbir şeyden de.