Geçmiş yıllarda Popstar yarışmacısı olan Serkül için jürinin sözleri "bu iş görsellikle yürür" olmuştu.. Yani Serkül'ün sesi tamam güzel ama tipten kaybeder denilmek istenmişti..Yani hangi bayan sadece sesi için Serkül'e hayranlık duyardıki? Bi Tarkan gibi olamazdı! Armağan Çağlar'ın sözleriydi bunlar..Zaten zaman içindede silinip gitti Serkül..Balon şöhretlerden biri oluverdi..Yarışmada belli başlı bir derece aldıysada sadece engelli olduğu için diskalifiye edilmedi..Halkın tepkisini almamak adına yapıldı bu..Engelliden Popstar olur muydu? Çokca tartışılmıştı yarışma boyunca izleyenler hatırlayacaktır..
Engelini kullanmadan bir yerlere gelen benim bildiğim tek bir isim var o da Edip Akbayram hatta çok zaman sonra öğrendim ben engelli olduğunu.. Artık günümüzde yarışı kazanmak için ya çok acıklı bir hikayenin olması gerekiyor.. Yada filinta gibi olmalısın veya çok güzel yani görsellik ön planda artık..
Ben yarışmanın final gecesini izlemediğim için Bilal "duygu sömürüsü yaptı,engelini kullanmak istedi" sözlerine yorum yapamıcam..Açıkcası Bilal'i çok da yetenekli bulmuyorum..Farklı bir becerisi var o kadar..
Engelini kullanmadan bir yerlere gelen benim bildiğim tek bir isim var o da Edip Akbayram hatta çok zaman sonra öğrendim ben engelli olduğunu.. Artık günümüzde yarışı kazanmak için ya çok acıklı bir hikayenin olması gerekiyor.. Yada filinta gibi olmalısın veya çok güzel yani görsellik ön planda artık..
Ben yarışmanın final gecesini izlemediğim için Bilal "duygu sömürüsü yaptı,engelini kullanmak istedi" sözlerine yorum yapamıcam..Açıkcası Bilal'i çok da yetenekli bulmuyorum..Farklı bir becerisi var o kadar..