Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar hastalığım var. Engelli raporu alabilir miyim?

Kardeşim bendede depresif nöbet var.ya 20verir yada hiç vermez doktorun insiyatifinde. 40vermesi çok zor diye düşünüyorum.

@Artı_Noksan hocam sizin tanı nedir? Bide ne kadar süre tedavi görüp girdiniz heyete bende girdim de

Hocam birde ben sağlık kurulunda pskiyatri odasına girdim. İçeride benim doktorum yoktu başka doktor vardı. Tedavine doktorun ile devam et dedi uzun uzun pc ye bakıp. Evrağıma da sisteme girildi yazdı. Hani bulgular kısmı varya sağlık kurulu oran evrağında. Oraya sisteme girildi yazdı. Oran vermiş midir sence abi

DijitalPortakal evvela geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar ihsan eylesin. Doktorlar bazen oranı sisteme işlerler , bazen elindeki kağıda yazarlar. Söylediklerinden anladığım tedavine devam etmesi önerildi gibi birşey sisteme işlenmiş olabilir. Bu benim düşüncem. Yinede en doğrusunu Rabbim bilir. Herşey gönlünce olsun.

Bipolar için hangi oranda rapor veriliyor? Rapor süreli mi oluyor?

merhaba bende bipolar hastasıyım raporum %40 ve iki yıl süreli verdiler.doktorumla konuştuğum zaman sürekli ye dönmücekmi dediğimde merve artık %40 kısmen düzelene vermiyoruz sürekli diyor bu nasıl oluyorda %40 olan arkadaşlar sürekli rapor alıyor?bana bir yol gösterin 2 senede bir heyete çıkmak istemiyorum artık zaten ruhumuz hasta birde bu geriyor beni ne yapmam lazım 17 yaşımdan beri bipolarım şu an yaşım 34 hastanedede yattım sundumda heyete bunu yine olmadı..

benimde oranım %40 ama doktorum yasa gereği sürekli yazamıyoruz dedi anlamıyorum bu oranları kim neye göre belirliyor.3 kez heyete giricem ve gercekten sıkıyor beni bu durum olur mu olmazmı diye kendimi yiyorum bir yasa bişi var mı? sunabileceğim bana yardımcı olabilir misiniz bu konuda doktorun dediğine göre kısmen düzelen ifadesi yazdığında o oran %40 oluyormuş ve sürekli verillmiyormuş?

Merhaba

Psikiyatri den sürekli engelli raporunu neye istinaden veriyorlar bilgisi olan var mı? Bana ya 1 yıllık ya 2 yıllık veriyorlar hep

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt