Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar raporu almak geleceğim açısından kötü mü oldu dersiniz!?

Mesela ben eskisi gibi raporu soylemeden nasıl calisabirim bu işe girerken verilen rapordanmi bahsediyorsunuz tam anlayamadim
Eskiden nasıl girip çalıştıysanız o şekil çalışın diyorum engelli raporunu söylemenize gerek yok.
Anca şu şekilde engelli raporunuz meydan çıkar bazı işyerleri işe girerken hastahaneden sağlık sorununuz olmadığına dair rapor istiyor o zaman engelli raporunuz olduğu anlar iş yeri.

Mustafa788

ne demek istediğinizi anlayamadım.
her işyeri işe girişte sağlık raporu istemiyor onlar için sorununuz yok
işe girişte sağlık raporu isteyen işyerlerinde engelli raporunuzu gizleyemezsiniz iş yeri rahatsızlığınızı kabul eder etmez o ayrı mesele
istedikleri sağlık raporu elinizdeki engelli raporu değil tam teşekküllü bir hastahaneden bütün bölümleri dolaşarak aldığınız bir rapor tabi doktorlar orada engelli raporunuzu görecekleri için sağlık raporunuzda yazacaktır rahatsızlığını
umarım anlatabilmişimdir.

kara duman
Yani şunu soylemek istiyorum işverenlerin bir çoğu ise girerken istediği akciğer flimi kan testi hemegram ve bide sağlık raporu onyuzu bulunuyor bu gibi

Mustafa788

Evet dediğiniz sağlık raporunda rahatsızlığınız için aldığınız rapor gözükür ve iş yeri görür.

epilepsi %40 ve %40 asperger sendromu hastasıyım ve 5 yıldır işsizim 100 e. yakın yere başvurmama rağmen yarısında torpil bulmama ragmen işverenler genelde ruhsal veya nörolojik engelli yerine hep fiziksel engelli bireyleri tercih etmesinden dolayı hiç bir iş bulamıyorum 27 yaşındayım ve babamdan siğara parası istemeye utanıyorum şimdi pazarda limon satmaya başladım.

Cem abi absans yani anlık dalma epilepsiyi nasıl anlarız ben şarkı söyleyince ağzım köpürüyor uyumadan önce ağzım köpürüyor ilaçlar yaptı bunu daha öncesinde yoktu.

nöbet türü olabilir bir an önce nöroloji gözükmeni öneririm .

Sağolun bende sık sık dalma var ama o an düşüncesiz boş bakıyor sakin oluyorum.
Nefes tutunca ya da yüksek nefes alınca köpürüyor ağzım. Hangi teste girmem lazım.
Daha yeni yüksek nefes alıp nefesimi 10 sn tuttum bilincim gitti gözüm karardı.

Bipolar ve psikoz

Bipolar ve psikoz olan birisi evlenebilirmi ve ehliyet alabilirmi

Bilgialmakiscinyazdim ne güzel mantıklı şeyler sorup arastiriyorsunuz bence bu düzeyde biri ehliyette alır evlenir de çalışır da . Sadece kaygıyı azaltın bu da çevre baskısı ve daralmış bakış açısı . Toplum da malum tavsiyem kimse değişmez siz değişin çevreyi de ona göre seçin . Yol sizin yolunuz

Üst Alt