Aynen odyologlardan nerdeyse azar işitiyoruz. Odyo testi yaptırırken verilen konuşma testinde "neden konuşmalarımı anlamıyorsun" gibi laflar ediyorlar. Sanki keyfimden anlamıyorum. Hiç gözü görmeyen bir kişiye niye göremiyorsun der gibi saçma sapan soru sormak gibi. Herkesin konuşması farklı farklıdır. Bunun standart sesi olması lazım. Benim konuşmalarda anlamama olayı var. Hele aldığım kulaklıkta eski kulaklığıma göre iyice kötüleşti. Hemde en pahalısını almama rağmen. Buda benim için acı tecrübe oldu. İyi bir odyolog yoksa hiçbir zaman en pahalısını alsanda iyi bir işitme cihaz olmaz.
Birde cihaz aldığım yerde ayarla ilgili sıkıntın varsa gel bir daha ayar yapalım diyorlar. Bir süre tekrar gittiğimde eski işitme cihazıma göre daha çok tekrarlatıyorum bu ayarı beğenmedim desemde ayarın en iyisi bu diyorlar geçiştiriyorlar. Bana verilen söze bak aldığım cevaba bak. Herşey para verene kadar. Hiç etik değil.
Saygılarımla.
Birde cihaz aldığım yerde ayarla ilgili sıkıntın varsa gel bir daha ayar yapalım diyorlar. Bir süre tekrar gittiğimde eski işitme cihazıma göre daha çok tekrarlatıyorum bu ayarı beğenmedim desemde ayarın en iyisi bu diyorlar geçiştiriyorlar. Bana verilen söze bak aldığım cevaba bak. Herşey para verene kadar. Hiç etik değil.
Saygılarımla.